ingilterenin kredi notu düşüyor ama kriz bizi teğet geçiyor :)
yavaş yavaş ekranı kapa gez dolaş formasyonu oluşuyor bende :)
Printable View
ingilterenin kredi notu düşüyor ama kriz bizi teğet geçiyor :)
yavaş yavaş ekranı kapa gez dolaş formasyonu oluşuyor bende :)
[quote=AMON RA;114477]Elleme dövsünler ağzını burnunu kırsınlar! :..:[/quote]
çekirge çekirge bol bol zıpla bugün ayular için
yakalayın kaçıyor :)
[QUOTE=YAVUZHAN;114479]ingilterenin kredi notu düşüyor ama kriz bizi teğet geçiyor :)
yavaş yavaş ekranı kapa gez dolaş formasyonu oluşuyor bende :)[/QUOTE]
Bize SÜRTÜNÜP geçiyomuş! ÖÖle diyo büyüklerimiz. ÖHHHÖÖÖÖ!.... :..:
[QUOTE=Astatin;114480]çekirge çekirge bol bol zıpla bugün ayular için[/QUOTE]
Hem o çekirge deil.Peygamber böcüüüüü!
Ben sahaya çıkıyorum arkadaşlar. Malum işler yoğun piyasa sizlere emanet.Ağzını burnunu kırın eti sizin kemiği benim.
bende çıkıyorum ... kısa devam .. yılanlar size emanet .. aşağı talimat verdim ... hahahahha :)
Ky'ye bu kadar mı kazık atılır..pes yani...İnsanlar 45000 beklentisindeyken bir anda 1000 puan yedir. Helal olsun...
haksızlık etmemek lazım.kriz gerçektende [B](şiddetini hesaba katarsak[/B]) bize sadece çizik attı..dow dones 14000 den 6500 e inecekti...faizler ,eskiden olsa %300 leri görmüştük..dolar en az 3.00 tl olurdu.eski ekonomiyi,borsayı bana sorun..en dandik yurdışı hareketlerde burasu[B] buhar olurdu[/B]...uzak dogu krizinde sabancı holdingin 5 dip yaptığını bilirim...2001 de dolar 1.65 idi...faziler %80 ...şimdi faiz cumhuriyet tarihinin en düşügünde ..dolar 1.50 de..[COLOR="Red"]işten çıkarmaların çogu yurdışındaki durgunluktan dolayı ihracat yapamamaızdan dolayıdır..(otomotiv vs.).bazılarıda hükümeti zora sokmak veya krizi suistimal etmek içindir[/COLOR]...[B]mesela akbnk 1.000 eleman çıkarıyor..ulan diyeceksin yılda hala 2 katr kar yapıyorsun..sana yılda vereceğin 15 tr mu batıyor[/B]...
[COLOR="RoyalBlue"]peki araba kampanyalarında ve beyaz eşyada biribirini ezen millete ne diyeceksin[/COLOR]....BİZDE KRİZ YOK...
uzundayız bir aşagı bir yukarı en sonunda verdim alanda hayrını görsün hayırlı cumalar tüm forumdaşlara.
[QUOTE=abka;114487]haksızlık etmemek lazım.kriz gerçektende [B](şiddetini hesaba katarsak[/B]) bize sadece çizik attı..dow dones 14000 den 6500 e inecekti...faizler ,eskiden olsa %300 leri görmüştük..dolar en az 3.00 tl olurdu.eski ekonomiyi,borsayı bana sorun..en dandik yurdışı hareketlerde burasu[B] buhar olurdu[/B]...uzak dogu krizinde sabancı holdingin 5 dip yaptığını bilirim...2001 de dolar 1.65 idi...faziler %80 ...şimdi faiz cumhuriyet tarihinin en düşügünde ..dolar 1.50 de..işten çıkarmaların çogu yurdışındaki durgunluktan dolayı ihracat yapamamaızdan dolayıdır..(otomotiv vs.).bazılarıda hükümeti zora sokmak veya krizi suistimal etmek içindir...[B]mesela akbnk 1.000 eleman çıkarıyor..ulan diyeceksin yılda hala 2 katr kar yapıyorsun..sana yılda vereceğin 15 tr mu batıyor[/B]...
peki araba kampanyalarında ve beyaz eşyada biribirini ezen millete ne diyeceksin....BİZDE KRİZ YOK...[/QUOTE]
bizdeki işçi çıkartımları birazda "fırsat bulduk hafifleyelim" mantıgından kaynaklanıyor çok fazla ihtiyactan degil yani..
otomobil bayiisi arkadaslarla konusmustum izmirde "krediyle bile alım pek yook herkes nakit geliyor" dediler inanamadım yastık altında bukadar para varmış demekki..
Bu FDOW un gidişi de gidiş değil hani, ama bizimkiler en ufak bir dönüş sinyali görsünler roketlerler valla
[QUOTE=Leblebi;114488]uzundayız bir aşagı bir yukarı en sonunda verdim alanda hayrını görsün hayırlı cumalar tüm forumdaşlara.[/QUOTE]
bugün perşembe değilmi yahu:)
2003 de hükümet kurumsal vergi oranını 10 puan düşürdü..bunun 2 katr kar açıklayan bankaya ,enaz 100 tr katkı yaptı..ama adamlar hala doymuyor..2.000 elemanın hayatını zehir etmekle zengin olacaklar sanki..
vob çu adamda çelik gibi sinir olacak yoksa huniyi takar kafaya en kısa sürede :)
[quote=Leblebi;114488]uzundayız bir aşagı bir yukarı en sonunda verdim alanda hayrını görsün [B]hayırlı cumalar[/B] tüm forumdaşlara.[/quote]
yok yafu bugün pevşembe :o
abıcımm biz üç markanın bayısıyız ticari markalar da var elimizde otomotıv va kamyon ve kamonet yokkk yok satıyoruz 45 gundur fabrıka yetıstıremıyor anlayın gerısı bu markalar renault-ısuzu-ford
resmen çalkalıyorlar piyasayı...bu arada şaka maka derken DAX kadar verdiler sayılır bizede...spot daha iyi duruyor orası ayrı.
[QUOTE=SEYYAH;114494]yok yafu bugün pevşembe :o[/QUOTE]
Ölü selası imiş cuma sandım teşekkürler.
BJKAS yine tavan 11,60 :)
[QUOTE=traderx;114419]buralar 700-725 gibi alım fırsatı bence:)[/QUOTE]
sabah yazdıktan sonra600-700 puan gitmişti
bu sefer 800 ler satış fırsatı:D İşallah aynısı olur
VOB Ziestem.
43.475'den Flat'a geçti. (42.55 maliyetli longlar kapandı)
[URL=http://img30.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30x.png][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/7577/sistemvob30x.png[/IMG][/URL]
dünden mc kalanları unutmamışlar gibi .
43750 tekrar uzun.....
buranın altı kısa olmak kaydıyla
spotta bu hacimle buralarda bitirir yada - kapatırsak yeni tepemiz hayırlı olsun diyecegim
43800 kısa tekrar.......
Geçen hafta bugün bjkas 6.00 idi ve tavan değildi, o zaman alsak şimdi %100 karda idik :(
[I][B][COLOR=red]Flaş![/COLOR] IMF anlaşması çok yakın[/B][/I][IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG][B][I]Uluslararası finans kuruluşu Merrill Lynch, Türkiye ile IMF arasındaki anlaşmanın çok yakın olduğunu ileri sürdü.
[/I][/B]
[I][COLOR=#ff0000]hürriyet.com.tr[/COLOR][/I]
Merrill Lynch tarafından hazırlanan raporda, IMF ile olası bir anlaşmanın son dönemdeki şüpheler nedeniyle piyasalar tarafından tam olarak fiyatlanmadığı belirtildi.
[B]HÜKÜMET ANLADI, İMZA YAKIN[/B]
Raporda, Biz hükümetin anlaşmanın gerçekleşmemesi halinde ortaya çıkacak olan riskleri anladığını düşünüyoruz. Bize göre IMF anlaşması önümüzdeki haftalar içerisinde tamamlanacak.
Raporda Türkiye ekonomisindeki olumlu görünüme de dikkat çekilerek, Türkiye ekonomisi V şeklinde toparlanmaya aday bir ekonomidir ve önümüzdeki yıllarda sürdürülebilir kuvvetli büyüme performansı devam edecek denildi.
Türkiye'nin en büyük riskinin kredi kanallarına ulaşmak olduğu belirtilen raporda, global kredi piyasalarının açılması ve IMF paketi ile bu riskin de ortadan kalkacağı belirtildi.
uyumsuzluklara göre fdow yukarı olabilir gibi..........
850 den tekrar uzun......... 800 den kısa hata idi... 750 altını beklemem lazımdı......
buradan döndü döndü yoksa sistem al verecek ne zıkkım bir piyasa oldu be..
SHORT çuların benzini varken piyasa düşmez...millet az düşünce deli gibi basıyor SHORT u...sebep LONG tan kazanamadık bari SHORT tan voliyi vuralım.çok yükseldi daha yükselmez psikolojisi...
44100 long...
bu tip ileri geri çılgın hareketler genelde dönüş habercisidir son bir gazla 44800 bekliyorum sonrası pek hayırlı olmaz uzunlar için
[URL="http://img199.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2q.png]"][URL=http://img199.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2q.png][/URL][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/2927/screenhunter2q.png[/IMG][/URL]
Bakalım ağalar ne zaman vermeye karar vercek.
21/05 13:28 MERRİLL LYNCH, "IMF ANLAŞMASI GELECEK HAFTALARDA MÜMKÜN"
--------------------------------------------------------------------------------
Uluslararası yatırım kurulu Merrill Lynch tarafından hazırlanan
20 Mayıs tarihli raporda, Türkiye'de hükümetin IMF anlaşmasının
yapılmaması drumunda doğabilecek risklerin farkında oduğu ve
anlaşmanın gelecek haftalarda tamamlanmasının beklendiğini bildirdi.
Kuruluşun değerlendrmesinde piyasalarda gerçekleşmesine ilişkin
görülen endişeler nedeniyle IMF anlaşmasının tam olarak fiyatlandığının
düşünülmediği vurgulandı.
Şirketin raporunda Türkiye'de en fazla ve en az tercih edilen hisse
senetleri de yer aldı. Buna göre, kuruluşun en çok tercih edilenler
listesinde Garanti Bankası, İş Bankası, Anadolu Efes ve Türk Telekom
yer alırken, en az tercih edilenler listesinde Arçelik, Bank Asya, Doğan
Yayın ve Akçansa bulunuyor.
Foreks Haber Merkezi
anlaşıldı ısrarı bu merı teyzenın ama yemıyorum ben şahsen
bunların aşağı inmeye niyetleri yok.. fdow düştükçe alıyorlar...:mad:
44025 logn yazdım
imf imf imf...........
Ya bizim bilmediğimiz birşey var yada oynuyorlar.;)Kedinin fareyle oynadığı gibiüüü
sabah benim sistem tokatladı...
SHORT yaptırdı tepeden tabii 1.000 puan verince durmaz bu 5 dk.peki ben SHORT ladım mı? HAYIR...bakın gözlerime ben yer miyim fake satışı :::
beylelikle 500 puanlık tokattan yırttım :::
henüz dönüşe hazır değil piyasa.hazır olunca buraya yazarım.benden haber bekleyin :::
LONG ta yapmadım açıkçası bugün uykuluyum rehavet çöktü üzerime.seyrediyom denyoları.bana benim ayık halim lazım bayık halle trade olmaz :::
yurtdışı böyleyken alıyorlar, yurtdışı artıya geçse düşünemiyorum burayı..
selçuklu, başımızdan al artık şu yılanlarını...dng.dng