-
[quote=banu25;325241]iki ho kesişmesindeki barın en düşük enyüksek seviyelerinden -175 +175 = aralık 11000 getirmiş işte canım yalan mı söylüyoruz ,kontrat sayısı 10 şimdilik getirisine zarar vermez,ben şimdi tek tek yazamam vallahi hesapla bak sadece buradaki tecrübeli arkadaşlardan bir eküri istedik kimsede çıkıp bir sistem atmadı benim gibi alenen kimse yazmadı ,[/quote]
Sn.Banu25 sistem dediğimiz şeyin giriş komutu olduğu gibi kar alma yada stoplos komutuda olmalıdır onun için sizin yazdığınıza 2 ho dedim.Şimdi 11000 puan nerden geliyor anlayamıyoruz giriş bellide çıkış nasıl, stop nasıl ? eğer geçmişe bakarak gözünüzle şurda girerdim bu kadar bana yeter şurda çıkardım gibi değerlendiriyorsanız bu diğer aylarda kesinlikle tutmayacaktır,ama sistem tester da testi yapılmış her ay pu puanları kazanmış geçmişe dönük bir senede verileri tutulmuş senenin aylık ortalamasında dediğiniz puanları kazanmış kendini ispatlamışsa bizede bravo demek düşer...
Amacım yapıcı kırmak değil yapıcı eleştiri yapmaktı yararlanabileceğinizi düşündüğüm bir site incelemenizi tavsiye ederim [URL]http://x30yvade.com/[/URL]
-
Vay saraylı abim ya.... Ne yapıyordur şimdi acep?
-
[quote=abka;325252]yabancı 2 ayda 1 milyar dolar sattı..yani 10.000 puan içinde gelgitlerde mal veriyor..
kanımca son günlerdeki sıkışma aşşağı kırılacak...
eger kırılırsa temiz 5-6.000 puanı var..[/quote]
Sn.Abka sıkışma gerçekten hat safhada sistemlerimden biri 6 hatalı sinyal verdi (Nalıncı sayesinde 5 inden kurtuldum Sn.Saraylı üstada saygılar...brv ) geçmişte arka arkaya gelen hatalı sinyaller sonrası net trendler oluşmuş..trendin geleceğine katılıyorum yön konusunuda sistemime bırakıyorum....
-
[quote=perfectt;325255]Sn.Abka sıkışma gerçekten hat safhada [COLOR=red][B][I]sistemlerimden biri 6 hatalı sinyal verdi (Nalıncı sayesinde 5 inden kurtuldum Sn.Saraylı üstada saygılar..[/I][/B][/COLOR].brv ) geçmişte arka arkaya gelen hatalı sinyaller sonrası net trendler oluşmuş..trendin geleceğine katılıyorum yön konusunuda sistemime bırakıyorum....[/quote]
bende aynı fikirdeyim Saraylı hocama sonsuz teşekkürlerimi sunarım,
.brv.brv.brv
Saygılar ve hürmetlerimi sunarım,
-
sute dayı hikayenin devamı şöyle 50 kişi içinden 3-5 tanesi düşük kaldıraçla hareket ettiğinden gayet başarılı olan sistemlerine devam edecekler diğerleri ise gümlemiş olacak. :) sistemci sayısıda 3-5 'e düşecek. piyasa her zaman yatay devam etmez. o zaman aşırı alımda sat, aşırı satımda alıp zengin olurduk.
harbiden bu -175/+175 olayı az kontratla kaymayı ortadan kaldırır. banu ablaya teşekkürler.
-
arkadaşlar günaydın,,,,,,,,,,
kaya günaydın
eksi açılış hayırlıdır herkes için umarım..
-
Ya iş heyecanı özel işlerimizi aksattı bu arada Saraylı abimize günaydın demeyi unuttuk.. Abicim günaydın....... (Okuyosa tabi)
-
Topiği çok güzel baltaladılar yani...
-
Hpy dostum Msn'e gel.......... özelden gönderdim........
-
82300 altına bırakırlarmı acaba?
-
[quote=engin sözmen;325494]82300 altına bırakırlarmı acaba?[/quote]
82200 de haftalık ortalama var..
bugün 2 kez denesede sarkmadı altına..
yalnız günlük periyot yeniden aşağı dönecek şayet sert bir yukarı dönüş olmazsa..
-
Geceye kısa..
GECE GİRME KOŞULLRI SAT DA.