Satılabilecek her seviye yarın için kazançtır... Bundan sonra bizde de panik satışların gelmesini bekliyorum..
Printable View
Satılabilecek her seviye yarın için kazançtır... Bundan sonra bizde de panik satışların gelmesini bekliyorum..
üçte ikisini verdim...41125...
aklıma kötü şeyler geldi... uzun için zor tutuyorum kendimi....
üçte bir kısayla devam.. onuda verecegim...
siz bana bakmayın.. karı aldım ben...
[QUOTE=fahri78;34935]Satılabilecek her seviye yarın için kazançtır... Bundan sonra bizde de panik satışların gelmesini bekliyorum..[/QUOTE]
Her şey dip yapmışken mi? :)
Gerçi dip midir bilinmez.
Sn abka, siz vadelide haftalık pozisyon alıyorsunuz sanırım. Burda 5 dakika bile önemli. Bence piyasa yorumlarınızı farklı bir topicte long term base olarak yapmalısınız. Arkadaşlara faydalı olmak için.
41075 den son üçte birde flat....
çok az numunelik heyecan için uzun... beşte bir falan...aynı yerden
yeter bu kadar bana....
şımardı demeyin sonra...
Dip oldu, ama xu 100 de bir önceki dibin biraz altını gördük 32558
Ne işe yarar bu :) şu işe yararmı?
Akşama dow göçerse aynen 28000 e doğru düşüşe devam olur diyebilirmiyiz?
Artik Millette Umutlar Tukendi Buyuk Bankalarda Bir Ust Kademeyi 3-5 Lotla Yakip Duruyolar.
[QUOTE=mbm;34938]41075 den son üçte birde flat....
çok az numunelik heyecan için uzun... beşte bir falan...aynı yerden
yeter bu kadar bana....
şımardı demeyin sonra...[/QUOTE]
Valla buralardan bir hafta flat kalınır zaten, helede senin gibi 52000 den buyana kazanırsan geç otur basit, saygılar:)
[QUOTE=bull market;34939]Dip oldu, ama xu 100 de bir önceki dibin biraz altını gördük 32558
Ne işe yarar bu :) şu işe yararmı?
Akşama dow göçerse aynen 28000 e doğru düşüşe devam olur diyebilirmiyiz?[/QUOTE] dow göçerse direk nakavt..ama iyi artı yaparsa ikili dip hikayesi olur...
Rus Borsasinin Grafigini Uzun Zamandir Acmamistim Yuhhh Diyorum ! Bu Grafik Aratta Bile Yasanmadi Ne Teknik Ne Sistem Ne Tecrube Hepsi Hikaye Ne Kadar Bos Bir Isin Basinda Oldugumuzun En Somut Gostergesi Bu !
bende halil rencber gibi yazayim ama tersine DISTRIBUSYON devam ediyor:)))
ben bir seyi tam olarak anlamadim bazi arkadaslar fed faizleri indirirse o zaman goceriz diyorlar mantigini aciklayan olursa sevinirim.
bence daha kotu birsey daha olmazsa ???? yarin fren obur gunde hafif donus gunu olabilir.