[quote=ordi;247911]Saraylı abi py de gelmeye kalkar.:::
Bu tür organizasyonu kim kaçırır. Özelden yazalım derim:..:[/quote]
o gelirse,onu geceleyin denize atarız olur biter,herkes kurtulur....lelele:..::p
Printable View
[quote=ordi;247911]Saraylı abi py de gelmeye kalkar.:::
Bu tür organizasyonu kim kaçırır. Özelden yazalım derim:..:[/quote]
o gelirse,onu geceleyin denize atarız olur biter,herkes kurtulur....lelele:..::p
975 ustunde kalıslar raatlatır pıyasayı kısa vadede...alırsa tabı..
destek, direnç, pastoral renk kombinasyonu, TGG, EMA112 felan feşmekan
[IMG]http://i50.tinypic.com/2r5u4no.png[/IMG]
Kendi adıma ben de bu organizasyona katılmak isterim.(Özel bir grup veya kapalı bir grup organizasyonu ise de alınganlık göstermem. Sohbetiniz gani gani olsun derim.) Açıkça söylemem gerekirse hayali bile iyi geldi şimdiden.
şimdi ben derim ki;
eğer tarımdışı istihdam verisiyle yönü aşağı çevirecekse, dünden bugüne kısalmış baya bi şortçunun elinden o şortları almadan yapmaz...treni elele, güle oynaya aşağı yöne çevirmez...kekleri dökmek lazım gelir...
yukarı devam edecekse zaten sorun yok.
e göstergelerim de "ne düşüşü yaw, bende tık yok" dediğine göre, en az bir tur daha yukarı yapmak ister der ben...
tamamen atmasyondur. uyup da longlayan adamın ciğerini sökebilirler.uyup da short pozisyon kapatan adam, akşama "ulem kapanmasak şu kadar kar yazacakmışız beaaa" diye hesap kitap yapabilir.
e o zaman niye yazdım bunu.
ah bi bilsem...bi bilsem...:D:D
[quote=saraylı;247915]o gelirse,onu geceleyin denize atarız olur biter,herkes kurtulur....lelele:..::p[/quote]
yok abi yedi canlı diye duydum kendisini:..:
yedi defa atmak zorunda kalmayalım:..:
yahu işte bu be...özel konular hep kavga başlıklı mı olcak son zamanlardaki gibi...güzel çok güzel..biraz da buluşma,kaynaşma etc.. başlıklı olsun ..hatta biraz olmasın ,yüksek momentumlu,oturmuş tg lı olsun:)
[quote=ordi;247904]Sn. Saraylı'nın STR grafiğinin Matriks son halini vermek istedim ama internette problem var. O yüzden veremedim.[/quote]
str son hali ordi,
forum periodlarıyla,
wma lar yukarı kesmiş,ama ema55 aşağı yönlü ,onun için flat beklemedeyiz,eğer fiyat ta ema55 üzerine çıkarsa uzun yapılır...
[IMG]http://i45.tinypic.com/2rp9rp4.jpg[/IMG]
[quote=unlimitted;247921]şimdi ben derim ki;
eğer tarımdışı istihdam verisiyle yönü aşağı çevirecekse, dünden bugüne kısalmış baya bi şortçunun elinden o şortları almadan yapmaz...treni elele, güle oynaya aşağı yöne çevirmez...kekleri dökmek lazım gelir...
yukarı devam edecekse zaten sorun yok.
e göstergelerim de "ne düşüşü yaw, bende tık yok" dediğine göre, en az bir tur daha yukarı yapmak ister der ben...
tamamen atmasyondur. uyup da longlayan adamın ciğerini sökebilirler.uyup da short pozisyon kapatan adam, akşama "ulem kapanmasak şu kadar kar yazacakmışız beaaa" diye hesap kitap yapabilir.
e o zaman niye yazdım bunu.
ah bi bilsem...bi bilsem...:D:D[/quote]
sen yaz abi güzel oluyor..brv.brv:..:
yannız astetom gelmez herhal..duyduuma göre yeminliymiş..:)yeminini boozacak mı acep,merak edipdururum..:)
[quote=saraylı;247915]o gelirse,onu geceleyin denize atarız olur biter,herkes kurtulur....lelele:..::p[/quote]
ehuehueueheu bu süperdi.
ben zaten iskelenin ucunda pardesünün yakaları kalkık bekliyom gelirse tekme atmak için. :..::..:
[quote=unlimitted;247931]ehuehueueheu bu süperdi.
ben zaten iskelenin ucunda pardesünün yakaları kalkık bekliyom gelirse tekme atmak için. :..::..:[/quote]
dikkat et adaş..pardesünün paçalarına yapışmasın tam düşerkene..:)