[quote=Astatin;431111]Sistem on regular bars-15 dk= Al
Renko - 5 dk= Al
Sistem on renko bars - 5 dk = Sat
Histem= Sat
Klasik Ta on 60 dk= Surf
Palanın oyun düzeni 2-2-1...
Filatmam için asgari 3-1-1 e dönmesi lazım...[/quote]
No change
Printable View
Renko - 5 dk= Al
Histem= Sat
Klasik Ta on 60 dk= Surf
No change
[quote=medet;431143]iyi akşamlar . dikkat pala [B]sertleşecek[/B].. hedef pivot gibi.[/quote]
bunu derken, trade mantalitesinden mi yoksa fiziksel bir değişimden mi bahsediyorsun medetpat.dng
yoksa ikisindendemi
[quote=Astatin;431140]tobo geberdi, ikili dip geberdi, w de geberdi....şimdi elde triyengıl var...netekim sistemin de peşpeşe çarpılması triyengıl içinde olma ihtimalini güçlendiriyor...eğer strobaba teoremi doğruysa bunun aşşa kırılması lazım (üçgen ana trend yönünde kırılır)..EVET SON KARARIM TRIYENGIL
[IMG]http://i50.tinypic.com/97rv53.png[/IMG][/quote]
iüst kırmızı çizimi hormonlu olmuş..şu barda tam olarak 99,650 ye denk geliyor..ü[url]www..[/url].
[QUOTE=Astatin;431149]bunu derken, trade mantalitesinden mi yoksa fiziksel bir değişimden mi bahsediyorsun medetpat.dng
yoksa ikisindendemi[/QUOTE]
ikisinden de efem .brv
tam pivottayız.. :) tamamen tekniksel.
RMI'yın saati bozuldu herhalde? Biri tamir ettireydi, eyiydi...:D
FLAŞ FLAŞ FLAŞ..
Pala İtalyan oyuncu Skilachi'yi transfer etmiş..
[quote=Astatin;431132]nedense içimde kapanışın 98000-105000 arasında olmayacağı gibi bir hissiyat var...[/quote]
ula düzeltelim derken ikinci hata olmuş.. 98000-100500 dovrisi::::rolleyes::(:mad:
6 digitten nefret ediyorum...5 digit eyiydi
ula 6 dıgıt ..ula 6 dıgıt..
[quote=ATHLON;431166]ula 6 dıgıt ..ula 6 dıgıt..[/quote]
SONY bugünde düşer dimi hacı:D
[quote=Astatin;431168]SONY bugünde düşer dimi hacı:D[/quote]
hacı ona bı ew sayımı lazım..bi bak forumda kıme çizdirebiliriz yahu?:)
desbih yok mu hacı
[quote=Astatin;431170]desbih yok mu hacı[/quote]
deme ööle tututututu:)
bsk deme dedım sana...6 digitte ben ayu olmam artıkın..1 haftalık ayının ayılığı bu kadar mı acaba.lonkkkk
Hokus pokus. RMI -----üüüüüüüüü
[quote=excali;431174]Hokus pokus. RMI -----üüüüüüüüü[/quote]
patron günlükte mi o?
[quote=flexy;431175]patron günlükte mi o?[/quote]
Psikolojikte , patron...:D
[quote=excali;431176]Psikolojikte , patron...:D[/quote]
.dng.dng iyimiş :..:
[quote=flexy;431179].dng.dng iyimiş :..:[/quote]
Saati göz önüne alırsak (mesela masa saatini), O açıdan bakışla Saatlik de diyebiliriz....dng
650 den anca yetiştim ..yuhhhh bugun dun aldıımızın yarısını verdık..helal olsun pela:((
[quote=ATHLON;431169]hacı ona bı ew sayımı lazım..bi bak forumda kıme çizdirebiliriz yahu?:)[/quote]
Selçuklu gralı taciz ettim Sazan ın topiğinde.. o grafla sayım olmaz hacı dedi :) abicimin bir sayımı var ama orda
Aneey, harekete bak. Coşkun iş başında...
abiler sölemesi ayıp, **çmaya gitmiştim..döndüm bakdım ben değil asıl VOb sıçmış..hehehhe..graaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bir sudur iç iç kudur
elinin ayarı yok la bu palanın..ya yaprak kıpırdamaz, yada yerinde durmaz :D
kapanışı 100.xxx falan yaparsa tebrik edicem
[quote=Astatin;431186]abiler sölemesi ayıp, **çmaya gitmiştim..döndüm bakdım ben değil asıl VOb sıçmış..hehehhe..graaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bir sudur iç iç kudur[/quote]
Bende kahve koydum geldim acaba ondan mı diyodum.Sen de **ıçmadan geldim diyince rahatladım.Kesin senden :..::..:
zararı kapadık..hadı yawrummm pampı pampı..egeueh..bı ben kaldım ***maya gitmeyen..
[quote=flexy;431187]elinin ayarı yok la bu palanın..ya yaprak kıpırdamaz, yada yerinde durmaz :D[/quote]
Patron,
Son 1 haftadır yeni Makinesini deniyor herhalde??? Ay-Pala:)
Renko - 5 dk= Al
Histem= Sat
Klasik Ta on 60 dk= Surf
Sistem on regular bars-15 dk= Sat
Renko - 5 dk= Sat
Histem= Sat
Klasik Ta on 60 dk= Sat
Palanın oyun düzeni 5-0-0
hehehehe
yannız butun gun ettığım zararı gene zararlı bır işlem sonnası ettuğum reverse ılen 2 dakıka da çıkarmak famfarklı bı duyguymuş hacılar..eheuehu
[quote=excali;431197]Patron,
Son 1 haftadır yeni Makinesini deniyor herhalde??? Ay-Pala:)[/quote]
Sanırım, hft + + + + yaptı adamlar ayak üstü :)
[quote=Astatin;431127]uem tevekkeli, kahve falı bugün karma karışık çıksı...hehehe..dalgalı deniz gibi...ama ucund abir balina var bembeyaz bir ortamın ortasında..o balina şortlardan daha da semirecek olan benmiyim yoksa beni yemiş olan palamı acaba[/quote]
[quote=Astatin;431132]nedense içimde kapanışın 98000-100500 arasında olmayacağı gibi bir hissiyat var...[/quote]
lütfen 98 altında kapa lütfen..öyle olursa bugün için teknik, taknik, kahvesel ve işkembesel açılardan kendimi feyzbuk da beğeneceğim:::
[quote=flexy;431202]Sanırım, hft + + + + yaptı adamlar ayak üstü :)[/quote]
3adet 5'lik barda hareket yaklaşık 2250puan. Kademeler de bir garipleşiyor.Alış - satış arası 200-250puan gibi...Bu hıza/paniğe ne gerek varsa???.boks..boks.
Bu arada RMI+ olmuş....brv
[quote=Astatin;431061]update..fekat no çeynç..dalgaya devam eder, surf trade ..
[IMG]http://i45.tinypic.com/2eclxn5.png[/IMG][/quote]
update..boll abilerin alayı aşşa eğimli halen... pupular badem oldu demek içinse erken maalesef..
[IMG]http://i45.tinypic.com/fvvk2a.jpg[/IMG]
gıllanmıyorum dersem çok beyük yalan olir
[quote=Astatin;431218]gıllanmıyorum dersem çok beyük yalan olir[/quote]
al benden de o kadar ea***na k..im
[quote=Astatin;431145]Haftalıkk trend desteğinde GARAN..boru deil..haftalık..direniyor..ve fekat daha önümüzde 1,5 saat+1 gün daha olmasına rağmen -haftanın kapanışına- volume a dikkat çekiorum hacılar
[IMG]http://i49.tinypic.com/351fsyc.png[/IMG][/quote]
NNOOOLTTTTİİİİİİİİ GARANTİ..öyle haftalık destekde tutunuyorum 9.12 felan bi havalar....dngsen sus gapanışın konuşsun:::
enter-hasan.. o kadar graşışa rağmen 15 dklıkdaki MFI ların yükselen trendi kırılmamış..aha ** seansta bitmiş.üwww