[QUOTE=follow;34940]Artik Millette Umutlar Tukendi Buyuk Bankalarda Bir Ust Kademeyi 3-5 Lotla Yakip Duruyolar.[/QUOTE]
Follow usta buralar dip işte, buralarda umutlanmayacaksan başka yerde umutlanmayacan, ama dersinki umut karın doyururmu? o başka
Printable View
[QUOTE=follow;34940]Artik Millette Umutlar Tukendi Buyuk Bankalarda Bir Ust Kademeyi 3-5 Lotla Yakip Duruyolar.[/QUOTE]
Follow usta buralar dip işte, buralarda umutlanmayacaksan başka yerde umutlanmayacan, ama dersinki umut karın doyururmu? o başka
Hafta başından beri RUSYA da yaşanan finansal kriz (özelikle
RUSYA nın en iki büyük bankalarda) sonuçta İMKB yide vurdu :
hedge fonlar şu an panik yapıp EM lerde satış yapiyorlar. 1998
krizinden sonra , şu an RUSYA en kötü krizini yaşiyor.
[QUOTE=follow;34945]ben bir seyi tam olarak anlamadim bazi arkadaslar fed faizleri indirirse o zaman goceriz diyorlar mantigini aciklayan olursa sevinirim.[/QUOTE]
bankalar icin hos olmayan bir durum oldugu icindir.kazanclari azaliyormus.
[QUOTE=bozok;34948]Hafta başından beri RUSYA da yaşanan finansal kriz (özelikle
RUSYA nın en iki büyük bankalarda) sonuçta İMKB yide vurdu :
hedge fonlar şu an panik yapıp EM lerde satış yapiyorlar. 1998
krizinden sonra , şu an RUSYA en kötü krizini yaşiyor.[/QUOTE]
artik savaslar topla tufekle degil boyle kazaniliyor oburturlu cok kanli olur hatta atomik cik cik.
Nasıl kazançları azalıyor yahu, faiz inince fiyat yükselir bonoda... Doğla olarak da eldeki bono portföyünün değeri yükselir...
[QUOTE=nyse-dj;34949]bankalar icin hos olmayan bir durum oldugu icindir.kazanclari azaliyormus.[/QUOTE]
tamam ancak fed e borclanmak dahada ucuzlayacak ve kolaylasacak.BENCE DUNYADA DUNYADA LIKIT FAZLALIGI OLUR.YANLISMIYIM ?ELBETTEKI BU PARADA BIR YERLERE GIDER.
[QUOTE=abka;34942]dow göçerse direk nakavt..ama iyi artı yaparsa ikili dip hikayesi olur...[/QUOTE]
Hımm evet, o zaman buradan flat kalınır işte :)
Ama endeks 30 geçen sefer 39085 i görmüştü, bugün ise 40192 en düşüğü görüyorum, demekki burada daha potans var, ama tabii endeks 100 ünde burayı kırması iyi olmaz yani, diyebilirki bu u yukarı gidişte aslında toplu dağıtım daha fazla olmuş, aksişne endeks 30 liderliğinde bir düşüş olmamış, bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?
Bende endeks 30 buradan aşağıda 38000 potansiyeli var, ama o zamanda vadeli farkı kaparsa 38000 i görecek diyebilirmiyiz?
bunlar 39 u gormeden rahat etmeyecekler anlasilan keske iyi shortcu olsaydim pazarlarda satardim hic degilse.
rusya rts..
[QUOTE=BULUT;34937]Her şey dip yapmışken mi? :)
Gerçi dip midir bilinmez.
Sn abka, siz vadelide haftalık pozisyon alıyorsunuz sanırım. Burda 5 dakika bile önemli. Bence piyasa yorumlarınızı farklı bir topicte long term base olarak yapmalısınız. Arkadaşlara faydalı olmak için.[/QUOTE]
Dip in, "D" si görüldü daha.. Geriye "ip" kaldı. :D
[QUOTE=volki76;34956]rusya rts..[/QUOTE]
O ne biliyormusun? Rusların geçenlerde ortaya çıkıp Dünya ABD ve Avrupa birliğinden ibaret değil diye çıkıştı ya onun sonucunda oluşan resim:) saygılar.
Sen kime posta koyuyon diyolar.
40 600 den yarım uzunladım.. 41075 deki numunelikti..beşte bir falandı..
yarım uzun devam...
bu uzunları saklayacgım... yada iyi bir karla kapatacagım...