Geceye long devam.
Printable View
Geceye long devam.
zor gündü. çok asansör oldu. çok kıpırdayan olduysa ya çok para yaptı, ya çok zarar yazdı.
herkese geçmiş olsun.
dow kapanış 8.587,43
neden virgüllü?
bir seferinde 0,51 farkla tutturmuştum :D
geceye kısa devam .. bozmam bu pozu bugün ... yarın zaten dışarda olacam .. telefonla idare ederim.. bugün tepeyi gördük bence ..
Bilirsiniz her zaman full long yada short olmam.:D:D:DAma bu gece içime doğdu full long.Yılan aşkınaaa.Maymun sevgisi ile büyütüldük biz.:D:D8750 diyorum dowa.
[QUOTE=enorton;114639]44000 üstüne atarsa long kalacağım geceye...[/QUOTE]
44025 long...
bu kadar shortçu kellesi yetmez, daha fazlasını istiyoruz diyorlar... ayakta alkışlıyorum PY mizi.. .brv
kapanışa 10 dk kala al sinyali geldi bide :mad:
Kusura bakmayın ama gece short kalan ayuları ezme yaparlar yarın.Mübarek günde ayı ezmesi olmayın.Hala 3 dakikanız var.Akp davası açıklanacağı gün öncesine benziyor.Son 3 dakikaaaaaaaaaaaa.Bakmayın öyle dow 8100 olsa da 100 puan eksi açar burası.Borsa da en önemlisi niyeti öğrenmektir.O da yukarı.Yarın artı makas.
[quote=jerfin;114660]bu kadar shortçu kellesi yetmez, daha fazlasını istiyoruz diyorlar... ayakta alkışlıyorum PY mizi.. .brv[/quote]
bence shortçuların kellelerini aldılar yeterince.
dedikleri şey o değil.
dedikleri şey şudur:
"şşşt yeni shortçular, o kadar kolay mı lem biz buralara kadar getirdik, ucube ettik, godzilla ettik, sen mis gibi yerden teeeeeee zirveden şortla diye mi lem hee?
alırsın yeni shortçu, alırsın...kolaydı..."
[QUOTE=selçuklu;114593]geçmiş olsun ....... tepemiz 44400 hayırlı uğurlu olsun ...[/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114662]Kusura bakmayın ama gece short kalan ayuları ezme yaparlar yarın.Mübarek günde ayı ezmesi olmayın.Hala 3 dakikanız var.Akp davası açıklanacağı gün öncesine benziyor.Son 3 dakikaaaaaaaaaaaa.Bakmayın öyle dow 8100 olsa da 100 puan eksi açar burası.Borsa da en önemlisi niyeti öğrenmektir.O da yukarı.Yarın artı makas.[/QUOTE]
ben anlamam dava falan .. kısa girecem geceye ... herkese bol şans .. yarın tavandan açılsada üzülmem... canımız sağolsun ..
[QUOTE=selçuklu;114657]geceye kısa devam .. bozmam bu pozu bugün ... yarın zaten dışarda olacam .. telefonla idare ederim.. bugün tepeyi gördük bence ..[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;114660]bu kadar shortçu kellesi yetmez, daha fazlasını istiyoruz diyorlar... ayakta alkışlıyorum PY mizi.. .brv[/QUOTE]
Kankalarım benim! +.
geceye kısa girdim..açıkcası dowun %1,40 eksisi fiyatlanmışken delilik gibi...ama sistem 43900 den sat da...
[
sistem son günlerde mükemmel işlerken,bugece bana yamuk yaparsa ,onu halka arzederim..:::
histem diyorki senin şortları kaptılar..dj bu gece %4 felan düşecek yarın 1000 eksi gaple açılacağız..sistem ise 875 de al verdi..e ben ne yaptım..ikisini de sallamayıp flat kaldım...
unutmadan..30 dak. macd kapanışlarda %80 isabetlidir(sabahki açılışı bilir)...sat da kapattı...
Bence kapanışta illüzyon yaptılar. Hep yaptıkları bu değilmiydi zaten! Azılı bir ayu olarak ben bile yarın + gap açacağına inandım demekki DÜŞÜŞ GELİYOR!
ben adamın hasını meesene de tanırım ::: gokanın gercek yüzünü meesene de gordum harbi delianlı çocuk.. [B]galbi temiz[/B] baa hiç küfür etmedi.[B] hasso delianlı.[/B] eyi cocuk allah bozmasın
histem LONG dedi taa 43.500 lerde emme bulaşmadım.sistemde ucu ucuna SAT ta kapattı.vadeli kapanışını beğenmedim ben...tabii zevk meselesi :::
özetle bugün kılımı kıpırdatmadım iyikide yatmışım.bi nane limon olmadı.
fitingo filatingo no babafingo :::
[quote=mbm;114651]
[B]selçuklu[/B] nickli üyeden alıntı
dow kapanış tahminim 8025,75 kayıtlara geçsin .. :d:d:d
mbm
8550.... Resmi kayıtlara geçsin...[/quote]
bendende 8148,88
yarın kısalara eksi 1000 gab hayırlı olsun gule gule harcasınlar bu dow daha dıkış tutmaz inş.
[B]dow artı kapatabilir bugün[/B]... üçü beşi bilmem....
sistemlerde alda bende... en kötü ihtimal sat dediği yerden satarız....
herkese iyi akşamlar........
[QUOTE=trader38580;114672]bendende 8148,88[/QUOTE]cuma iyi isabet ettirmişdin..umarım bugünde olur..
[QUOTE=Larossıan;114655]Geceye long devam.[/QUOTE]
900 longüüüüvvvv yılanların aşkına 47500 ğstiyor yılan..
[quote=Astatin;114667]histem diyorki senin şortları kaptılar..dj bu gece %4 felan düşecek yarın 1000 eksi gaple açılacağız..sistem ise 875 de al verdi..e ben ne yaptım..ikisini de sallamayıp flat kaldım...[/quote]
gettiii getti dağ gibi şortlarım.dng.dng
tüm kısa denemesinde bulunan arkadaşlara geçmiş olsun,zor gündü..
dow un % 1,5 kaybını görüpte yükselen piyasa nasıl bir kapanışı sabah nasıl fiyatlar kestirmek imkansız..
imkanlar dahilinde en olumlu havada başlayacağaımız kesin yalnız.
dolardaki wolfwave ve endeks günlüklerdeki uyumsuzluk olduğu için kısa girdim .. artık yapacak bişey yok ...
ahanda graflar .. pozum sistemli olmasada sebeblerim var ... olmadı 5000 puan yerim yemediğimiz şey değil .. :D:D:D
[URL=http://img269.imageshack.us/my.php?image=adszfnq.jpg][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/1035/adszfnq.jpg[/IMG][/URL]
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2150/adszuyv.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;114677]gettiii getti dağ gibi şortlarım.dng.dng[/QUOTE]
sabah sevinirsin inşallah astiii:o
Şaka maka bugun vob -100 kapattı ben güne kısayla başlamıştım ala sata +3250 yapmışım Gökhanıda geçtik :)
ımf sozcusu:turkıye ıle gorusmelerımız suruyor-cnn turk
ımf sozcusu:turkıye ıle gorusmelerımız suruyor-cnn turk
-matrıks-
[quote=SaNCaKTaR;114673]yarın kısalara eksi 1000 gab hayırlı olsun gule gule harcasınlar bu dow daha dıkış tutmaz inş.[/quote]
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüFull yılan gece.Maymunla beraber show yapacaklar yarın.
Bugun ekrandan hiç ayrılmadım bir hikmeti varmış ,genelde pek durmam
Uluslararası para fonu (ımf), olası bır
program konusunda turkıye ıle gorusmelerın devam ettıgını bıldırdı
ımf dıs ılıskıler dırektoru carolıne atkınson`a washıngton`da duzenledıgı
brıfıngde, ımf`nın turkıye ıle olan ılıskılerınde son gelısmeler soruldu
atkınson, ``turkıye ıle gorusmeler devam edıyor. Onun dısında ekleyecek
bırseyım yok`` dedı.
imf ile görüşmeler , ekim 2008 den beri zaten devam ediyor...
[QUOTE=clark;114681]Şaka maka bugun vob -100 kapattı ben güne kısayla başlamıştım ala sata +3250 yapmışım Gökhanıda geçtik :)[/QUOTE]
pardon 2250 :(
[quote=clark;114681]Şaka maka bugun vob -100 kapattı ben güne kısayla başlamıştım ala sata +3250 yapmışım Gökhanıda geçtik :) inanmayana ekstre gönderebilirim[/quote]
Açılışta 5000 lira kar sonra 30 dakikada eksiye geç.Sonra 4000 lira artı ol.Sonra 7000 lira eksiye geç.Sonra 500 lira artıya geç.Kapanışı ise 300 lira eksi kapat.Ben bunu yapmışım bugün.Allah bereket versin atlattık ufak sıyrıkla.Senin aldığın puanı alabilmem için vobtan başka birşeyle uğraşmamam lazımdı.Bir tane daha konu var.3000 puan bugün almak için ancak ve ancak İstanbulda yatağımda olmam lazım ve kahvaltıyı annemin hazırlaması lazım.Başka imkansız.Kemal Sunalın çiki çiki baba filmi varya ganyan atları biliyor.Aynı onun gibi benim işim.O yatak huzur veriyor.Bu arada benim kendi ranzam tam 17 senelik.İlkokula yeni gidiyordum.Üstündeki yatak yeni ama ranzanın yaşı benim yaşıma yakın.Ranzanın kenarında 17 sene önce kitapçıdan aldığım Jean Claude Van Damme yapışkanlı resim hafif bozulsa da duruyor.Sanırım evlenene kadar da o ranzada yatarım.O ranzayı almak için bile annemin neler çektiğini de unutmuyorum.Epey pahalı geliyordu herşey taksitle alıyordu.Üst alt abimle ikimize ve ablama tek almıştı.1 odaya 3 tane ranza yanyana üç kardeş.Ben 24 yaşında bile ablamla uyurum bazen.O da 27 yaşındadır.Neydi be ne günlerdi.Çok üstüne işemiştim.Bana kızıyordu.Küçükken parasız bile olsan hayatında mutlu olacağın çok şeyler oluyor.Hadi herkese sevgilerr.Sağlıcakla kalın.Herkese bol kazançlar.Özledim ülkemi.Görüşmek üzere.Dow düşse de borsamız düşmez.
Gökhan bugün nelere bakarak al sat yaptın ve de ne kadar (+)sın??*
Yabancılar bir tarafta alıcıyken diğer tarafta vede aynı anda başka yabancılar satıcı...Bunu nasıl açıklıyorsun??*?
[QUOTE=clark;114681]Şaka maka bugun vob -100 kapattı ben güne kısayla başlamıştım ala sata +3250 yapmışım Gökhanıda geçtik :)[/QUOTE]
abi onasıl bir kâr yaw :::
imf gazına mı geldik.. sistem gazınamı geldik bilmiyorum ama çok fena kızartma oldu dışarısı yoksa biz bidaha buraları göremeyecekmiyiz..daxı eksi kapatıp topuklamasını dileyim dowdan..
lem py, senden 100 puan alacağım kaldı.
onu da aldım mı bu kez korkma sırası sende.
tenhada bi yakalarsam, ki yakalamama çok az kaldı, feriştahın gelse elimden alamaz seni. :..:
[QUOTE=QUEEN;114691]imf gazına mı geldik.. sistem gazınamı geldik bilmiyorum ama çok fena kızartma oldu dışarısı yoksa biz bidaha buraları göremeyecekmiyiz..daxı eksi kapatıp topuklamasını dileyim dowdan..[/QUOTE]
Graliçem dolardaki obolar iptal olmasaydı lönk kalırdım gece emma obolar iptal olunca gorktum.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=114644&postcount=23[/url]
[quote=delinda78;114689]Gökhan bugün nelere bakarak al sat yaptın ve de ne kadar (+)sın??*
Yabancılar bir tarafta alıcıyken diğer tarafta vede aynı anda başka yabancılar satıcı...Bunu nasıl açıklıyorsun??*?[/quote]
Yanımda kız arkadaşıma bakarak yaptım.Oturup mc donald big mac menü yiyerek.O yüzden kaybetmiş olabilirim.Baktığım birşey yok.Elim tuşa gitmedi bazen.Sabah kötü hareketler yaptım.Akşam düzeldi.Yazayım hemen.Shortlar dünden 44000 long 43775 short 437725 long.44400 e gitti vermedim.43700 short.43975 long.43300 oldu vermedim.44200 e çıktı yine vermedim.43875 short.43650 long.43350 oldu vermedim.44100 e gitti seans sonu.Arada ufak aynı fiyattan işlemler var yazmadım.Bunları yaptım.Bunlar beni 200 lira eksi yapmış net.Kendi evimde olsam yazdım üstte o zaman farklı olurdu.Bu arada beni bir tane kurum gıcık ediyor işlem yaparken.Marbaş çok salak emirler giriyor veriyor alıyor.Bunla karşılaşmamıştım fazla.Ama ufak pürüz.Niceleri geldi böyle hepsi geçti marbaş gibi.Deniz türevde de vardı para.3 5 kademe vururdu.3 5 gün sonra o emirler gelmemeye başladı.Ufak duyumuma göre batmış o hesap.Şu marbaşın da yollanması lazım.Kafa fazla ütüledi.Bitecek gibi durmuyor parası ama nicelerinin bitti.Onun da yakındır.Ha bu arada kız arkadaşımla da yüzde 75 80 ihtimalle evlenecem.Thai ve budist.