sn mbm ve sn bull market size helal olsun gercekten hala sinirleriniz saglam sizi gorup heyecanimizi koruyoruz en azindan.
Printable View
sn mbm ve sn bull market size helal olsun gercekten hala sinirleriniz saglam sizi gorup heyecanimizi koruyoruz en azindan.
Böyle şey olmaz yaa, 41000-41500 den fazlası bugün için imkansızken sen tut fazla fazla sark, kızıyorum ama.
[QUOTE=nyse-dj;34960]sn mbm ve sn bull market size helal olsun gercekten hala sinirleriniz saglam sizi gorup heyecanimizi koruyoruz en azindan.[/QUOTE]
Yok bende sinirlenmeye başladım, her şeyin dozundan çok çok çok fazla olması sinir bozucu gerçektende, ekranı kapatıp çıkacam şimdi, rusları kapattılar bizimkiler ne bekliyor, adamlar akşama karar alacak diyemi? ne saçma, saygılar.
[QUOTE=nyse-dj;34960]sn mbm ve sn bull market size helal olsun gercekten hala sinirleriniz saglam sizi gorup heyecanimizi koruyoruz en azindan.[/QUOTE]
hayrola nolduki... biz keyfimizden göbek atıyoruz...:)
dündenf full uzundum..geceden..
üstüne 43475 kısa yaptık...
41100 gibi flatlayıp ... beşte birini 41075 den kalanıda 40600 den uzuna geçtik..
toplamı yarım uzun...
bu uzunları eve götürecegim..
*sec, Abd'de Açiğa Satiş Kurallarini Sikilaştirdi
Garantiyle işbankası neden taban olmadı ki?
Sec'in Aciga Satisa Getirdigi Yeni Kurallar Yarindan Itibaren Gecerli Olacak
-matriks-
[QUOTE=mbm;34963]hayrola nolduki... biz keyfimizden göbek atıyoruz...:)
dünden uzundum..geceden..
üstüne 43475 kısa yaptık...
41100 gibi flatlayıp ... beşte birini 41075 den kalanıda 40600 den uzuna geçtik..
toplamı yarım uzun...
bunu eve götürecegegim..[/QUOTE]
bu havada bile short logn yapip durabiliryorsunuz
ben 43700 den sinyal gelince gormedim konusmam vardi baktim 43500 fiat sinyal gelmis girmedim piyasa sakat diye 400 yukari 500 asagi diye.sonrasini biliyorsunuz....
[QUOTE=bull market;34965]Garantiyle işbankası neden taban olmadı ki?[/QUOTE]
1.seans agır ortalamaları yukarda olunca ,tabanlar daha aşşağıda oluyır..garantinin tüm zamanların rekor hacmi 31 temmuzda tepe iken oluşan 174 mil. lottur..onu geçiyoruz...
1/10 kaldıraçla uzunda kalanlar aracı kurumları meşgul etmeye başladı, arkadaşın biri ortalık bittimi abi diye telefon açıyor, yok dedim sen rahatına bak 1/10 kaldıraçla işlem yapıyon ya, sen dedim maliyete gelinceye kadar beklersin, nereye abi bittik nerdeyse diyor ısrarla ne oldu?
Ne olacak göçtük, toparlanmak için kapatma davası gibi bişey olması lazım diyom :) hadi üzme dedim sonra bizde o kadar iyi değildik bittik, seninde paran gitsin biraz ne var dedim, yaa çok fena, ama bakıyorumda bi tek ben değilmişim diyorsun, bu arada akşama flat yada sn mbm gibi çok az uzun olmak iyidir derim, saygılar
son not;daha önce açığa satış yasaklandıktan sonra 3 hafta yükselmiştik...
mbm ye alkış..her başarı takdire şayandır...