cbaykuşudamı kandırmışlar.......terkidiyar etmiş.
Printable View
cbaykuşudamı kandırmışlar.......terkidiyar etmiş.
kapanış ortaya karışık şeklinde oldu.emme LONG lar daha şanslı.
Gün geldi savrulduk rüzgar önünde
Sarıldı yüreğimiz elimiz ellerine
Bu hayat denen hoş misafirhanede
Dosta ikramdır sevgi sunmaktayız
Baş koyduk hayat denilen yola
Yürüdük dostlarla hep kol kola
Gün oldu kahır çektik hatır uğruna
Biz hala dağ tepe tırmanmaktayız
Hiç aman demedik yorulsak bile
Can fedadır acıdan kıvransak yine
Yürüdük o yolda yalın ayak ile
Ha gayret diye bağırmaktayız
Tüm forumdaşlara benden ....Teşekkür...
[QUOTE=QUEEN;114741]Gün geldi savrulduk rüzgar önünde
Sarıldı yüreğimiz elimiz ellerine
Bu hayat denen hoş misafirhanede
Dosta ikramdır sevgi sunmaktayız
Baş koyduk hayat denilen yola
Yürüdük dostlarla hep kol kola
Gün oldu kahır çektik hatır uğruna
Biz hala dağ tepe tırmanmaktayız
Hiç aman demedik yorulsak bile
Can fedadır acıdan kıvransak yine
Yürüdük o yolda yalın ayak ile
Ha gayret diye bağırmaktayız
Tüm forumdaşlara benden ....Teşekkür...[/QUOTE]
veda yazısımı quenn.. nedir bu
[QUOTE=mbm;114742]veda yazısımı quenn.. nedir bu[/QUOTE]
yok canım..bu akşamdestekleriniz duygulandırdı biraz..:)
[B][COLOR=blue]AKTİF TAHVİL...[/COLOR][/B]
7 aylık alçalan trendin üstüne çıkmış bugün ilk kez.nooluyor lem rüzgar terse mi dönüyor yohsam????
[url=http://xs.to][img]http://xs539.xs.to/xs539/09214/tahvil564.png[/img][/url]
bence forum ÜYE olmayanlara kapatılmalı...okumak isteyen ÜYE olsun arkadaş...çok mu zor?
demi lem koala sporun takım kaptanı? :::
hexen baba buraya yumruk havaya!!!!!!!!!!!
oley oley oleyyyyyyyy :::::::::
Sindi xu100 spot nerde ?
Son analiz 32300 asayası olmasa yukarya harket etme ister dedidim xu100 .Yukarya harket etme istek oldu .
amma sindi dikat olma gerek.
Neden dikat olma gerek ?
İki graf yakın /uzak verceyim.
İki grafta onem yeresi 35430 yeresi.
35430 neden onem ? Uzak yakın graf asayada
Cunki eyer 35430 üstesi olmaz beyaz X gosterdim alanda harket eder.
Uzak graf log bakmadım lineer
uzak graf
[IMG]http://i39.tinypic.com/xtyxu.png[/IMG]
yakın graf
[IMG]http://i43.tinypic.com/2cgf2aa.png[/IMG]
[URL="http://img132.imageshack.us/my.php?image=istatistik.jpg"][IMG]http://img132.imageshack.us/img132/9373/istatistik.jpg[/IMG][/URL]
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Benim yakalayabildiğim 1995 şubat - nisan dönemi(12 hafta açılışın üstünde kapanış) hariç, bu yükseliş kadar (henüz 11 hafta oldu) istikrarlı bir dönem yok.13 uğursuz sayıdır der 2 hafta daha açılış üstü kapanış yaparsa, kısa kollamak üzere bekliyor olacam 1,2 haftalık sert düzeltmeyi.(Tüm düşüşün %50 sine denk gelen 40.000 de)
Ben sevmem öyle 13. cuma falan deyip bugün gördüğü tepe nokta olan tüm düşüşün %38,2 sini kırmazsa yüksek hacimle haftaya, 30.000(%23,6) de bekliyor olurum long için.
Aralarda dans ederiz.
Bol şanslar...
[QUOTE=hexen;114747]Sindi xu100 spot nerde ?
Son analiz 32300 asayası olmasa yukarya harket etme ister dedidim xu100 .Yukarya harket etme istek oldu .
Neden dikat olma gerek ?
Uzak graf log bakmadım lineer
uzak graf
[IMG]http://i39.tinypic.com/xtyxu.png[/IMG]
yakın graf
[IMG]http://i43.tinypic.com/2cgf2aa.png[/IMG][/QUOTE]
savol baba.brv
[QUOTE=hexen;114747]Sindi xu100 spot nerde ?
Neden dikat olma gerek ?
[/QUOTE]
35430 üstesi shorts dikat olma gerek amma 35430 asayasında min 32500 yeresine potans eder.
[quote=mavi;114748]
saygıdeğer arkadaşlar,
benim yakalayabildiğim 1995 şubat - nisan dönemi(12 hafta açılışın üstünde kapanış) hariç, bu yükseliş kadar (henüz 11 hafta oldu) istikrarlı bir dönem yok.[B]13 uğursuz sayıdır[/B] der 2 hafta daha açılış üstü kapanış yaparsa, kısa kollamak üzere bekliyor olacam 1,2 haftalık sert düzeltmeyi.(tüm düşüşün %50 sine denk gelen 40.000 de)
ben sevmem öyle[B] 13. Cuma[/B] falan deyip bugün gördüğü tepe nokta olan tüm düşüşün %38,2 sini kırmazsa yüksek hacimle haftaya, 30.000(%23,6) de bekliyor olurum long için.
Aralarda dans ederiz.
Bol şanslar...[/quote]
fibonacci...;)
0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, [B][COLOR=red]13[/COLOR][/B], 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987..........
hexen baba hosgeldin sefa getirdin
[QUOTE=SaNCaKTaR;114496]abıcımm biz üç markanın bayısıyız ticari markalar da var elimizde otomotıv va kamyon ve kamonet yokkk yok satıyoruz 45 gundur fabrıka yetıstıremıyor anlayın gerısı bu markalar renault-ısuzu-ford[/QUOTE]
Buna rağmen kısada inat ediyordunuz sanırım bir ara :confused:
[QUOTE=enorton;114500]BJKAS yine tavan 11,60 :)[/QUOTE]
Ona TVde biri bir şeyler diyordu. BJKAS diğer kuluplerden farklı her şeyi ile borsada şampiyonalr ligine girmesi bile 40 milyon doalr gelir sağlayacak mı ne demişti.
[QUOTE=furkan;114489]bizdeki işçi çıkartımları birazda "fırsat bulduk hafifleyelim" mantıgından kaynaklanıyor çok fazla ihtiyactan degil yani..
otomobil bayiisi arkadaslarla konusmustum izmirde "krediyle bile alım pek yook herkes nakit geliyor" dediler inanamadım yastık altında bukadar para varmış demekki..[/QUOTE]
[url]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/11697021.asp[/url]
[B]Otoyu alıyos kredi almıyos[/B]
Vatandaş, otomobilini yenilemek için yastık altından 2 milyar TL çıkardı.
Şubat’ta dibi bulan otomobil ve ticari araç satışları ÖTV indirimiyle birlikte mart ve nisan aylarında tavan yaptı. Ancak vatandaş, arabasını banka kredisiyle değil, yastık altı parasıyla aldı.
ÖTV indiriminin uygulandığı Mart ve Nisan aylarında 107 bin adet otomobil ve hafif ticari araç satıldı. Bu satış, ÖTV teşvikinin olmadığı Ocak ve Şubat aylarındaki satışlara göre yüzde 160’lık bir artışı ifade ediyor. Üstelik bu artış oranına ÖTV indiriminin henüz olmadığı 15 Mart’a kadar olan süre de dahil değil.
[B]2 milyar çıktı [/B]
ÖTV indiriminin olmadığı bu yılın ocak ve şubat aylarında ithal ve yerli olmak üzere toplam 41 bin 348 araç satıldı. Mart ve nisan aylarında ise ÖTV teşvikiyle satış rakamı 107 bine yükseldi. Bu veriler, ÖTV indirimi sayesinde mart-nisan aylarında en az 66 bin yeni araç satıldığını gösteriyor. Vatandaş 66 bin aracı almak için ortalama 30 bin lira fiyat üzerinden en az 2 milyar TL ödeme yaptı.
Peki, vatandaş bu 2 milyarlık ödemeyi nasıl yaptı? Bankalardan ne kadar kredi kullandı? İşte bu nokta çok çarpıcı. BDDK verilerine göre bankalar ocak ayında vatandaşa 5,2 milyar TL taşıt kredisi kullandırmıştı. Şubatta satışların azalmasıyla kredi 4,9 milyar TL’ye geriledi. Taşıt satışlarının patladığı mart ve nisan aylarında ise kredi miktarı artacağı yerde azalarak 4,7 milyara kadar geriledi. Yani arabalar banka kredisiyle değil, yastık altı birikimlerle ödendi.
[B]Para dışarı gitti[/B]
Peki ama vatandaşın yastık altından çıkardığı paranın ne kadarı Türkiye ekonomisine katkı sağladı? Otomotiv Distribütorleri Derneği verilerine bakıldığında, Mart ve Nisan aylarında satılan 107 bin 751 aracın yaklaşık 76 binini ithal araçlar oluşturdu. İthal araba satışlarının Türk ekonomisine katkısı vergi bazında oldu. Maliye bu sayede bir miktar ÖTV gelirinden olsa da; bir arabanın satışından ÖTV; KDV ve motorlu taşıtlar vergisi adı altında üç ayrı gelir toplamış oldu. Ayrıca bu araçların kullandığı akaryakıt satışı üzerinden de vergi topladığı düşünüldüğünde otomotiv satışlarındaki artış en fazla Maliye’ye yaramış oldu.
[B]İşte o çarpıcı tablo:
Araç satışı ve kredi kullanımı: [/B]
Aylar Yerli İthal Toplam Kullanılan kredi (milyon TL)
Aralık 16.584 25.494 42.078 5.397
Ocak 8.719 10.887 19.606 5.147
Şubat 8.384 13.358 21.742 4.937
Mart 18.138 36.973 55.111 4.819
Nisan 23.726 28.914 52.640 4.756
8 Mayıs itibariyle kredi kullanımı 4.718’e düştü…
* Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD)
[QUOTE=SEYYAH;114526]sabah benim sistem tokatladı...
SHORT yaptırdı tepeden tabii 1.000 puan verince durmaz bu 5 dk.peki ben SHORT ladım mı? HAYIR...bakın gözlerime ben yer miyim fake satışı :::
beylelikle 500 puanlık tokattan yırttım :::
[B]henüz dönüşe hazır değil piyasa.hazır olunca buraya yazarım.benden haber bekleyin :::[/B]
LONG ta yapmadım açıkçası bugün uykuluyum rehavet çöktü üzerime.seyrediyom denyoları.bana benim ayık halim lazım bayık halle trade olmaz :::[/QUOTE]
Roubini geldi aklıma ABD piyasalarında dönüş daha olmadı olunca söylerim dedi. DOW 6500den 8500e %35 yüksledi bekliyor illet dönüş vaktini.
[QUOTE=fXci;114537]graliçem sağlık olsun diyek dönüşümüz mühteşem olcek :::[/QUOTE]
Graliçem demişsin ya 7 numara diye bir komedi dizisi vardı TRTde. Oradaki Yusuf Güdük karakteri de platonik aşkına "Aslanım Gralıçam" derdi. Hey gidi hey...
[QUOTE=Astatin;114602]yok kimlikk hırsızlığı olmasın bi de çıtır kızlar ilgilensin diye 98 yazdım yaşımı..aslında 128 yaşındayım[/QUOTE]
Playboyun patronu gibisin yani .kom
[QUOTE=AMON RA;114607]Yok yok sistem iyidir. Şu an Saatlik hariç 5-15 ve 30 dk sistemlerim satta bunların hepücüğü farklı sistemler.Saatlik sat verince rahatlayacam relax olacam yav ayıptır söölemesi benim shortların maaliyeti 41000 pazartesi sabah dışarı çıkıyodum ulan dedim bu piyasa düşer açtım shortu çıktım dışarı sonrasını zaten biliyosunuz. Bekleyecem bunları para kazanmadan kapatmayacam. Ama bi ara MC sınırına geldim. Yussuuufffff diye bises duymuşsunuzdur.[B]Evdeki ses evdeki ses BAAAMMMMM Microfonda AMON RA ter akıyo sırtından![/B] :D[/QUOTE]
Karakan Erci E ve Cinai Şebeke ke buluşup dolaşırız biz her gece. .lelele
Sn gacırt şikayet var mesajlarınızı siliyorum tartışmaya sebebiyet verebilir.Lütfen cevap hakkı olmayan kullanıcılar hakkında yazı yazmayalım .
[QUOTE=QUEEN;114611]Dört deyince beni bi düşünce aldı:::[/QUOTE]
Altı üstü şiş koca kuzu istemiyor 4 dene. Kabul et anlaşın bence.
[QUOTE=Astatin;114621]hah haaaayyyy.. o sistemi ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedim..hatta başlık parası öneren bilem oldu...sen düşünmeye dur.dng.dng.dng[/QUOTE]
Ben İşletmeciyim doktor ya da mühendsis değilim. Allahın izni Peygamberin kavliyle sistemini kendime istiyorum.
Üniversiteye girmişim millet soruyor ne okuyorsun diye.
İşletme diyorum. Ne oluyor diyor?
Herşey oluyor. Kaymakam da olur bankacı da muhasebeci de filan sayıyorum.
Bazen soruların ardı arkası kesilmiyor bunaltıyor. Neden İşletme sorusu gelince de kız isteyen doktorlar ve mühendisler elleri boş dönüyor ben alacam o kızı diyordum konu kapanıyordu.
Sayın HeLLiM,
Yazdığım mesajın kimseye saldırı içermediğini düşündüğümden, ayırdığım zaman adına tekrar yerine konmasını talep ediyorum.
hexen abinin graftaki X bölgesine sıkıştırırlarsa yandık abi.canımızdan bezdirirler bizi yatayda ki bu gayet mantıklı.gelecek olası bir düşüş öncesi bayılt bezdir milleti...pes deyince sür aşağı...
al başına iş!
[QUOTE=unlimitted;114663]bence shortçuların kellelerini aldılar yeterince.
dedikleri şey o değil.
dedikleri şey şudur:
"şşşt yeni shortçular, o kadar kolay mı lem biz buralara kadar getirdik, ucube ettik, godzilla ettik, sen mis gibi yerden teeeeeee zirveden şortla diye mi lem hee?
alırsın yeni shortçu, alırsın...kolaydı..."[/QUOTE]
Sanki BJKAS da endeks30daymış gibi yükseliyor endeks30 .kom
mesajları niye siliyorsunuz hiç anlamadım... olayı başlatan arsıza verirsiniz cezayı olur biter...
bu forumun yönetim mantalitesini de bir türlü çözemedim gitti...
[QUOTE=fXci;114670]ben adamın hasını meesene de tanırım ::: gokanın gercek yüzünü meesene de gordum harbi delianlı çocuk.. [B]galbi temiz[/B] baa hiç küfür etmedi.[B] hasso delianlı.[/B] eyi cocuk allah bozmasın[/QUOTE]
Online görürsen selam ver ama yoksa siliyor.
[QUOTE=halojen;114773]mesajları niye siliyorsunuz hiç anlamadım... olayı başlatan arsıza verirsiniz cezayı olur biter...
bu forumun yönetim mantalitesini de bir türlü çözemedim gitti...[/QUOTE]
Siz yazmadan önce yoğun şikayetten ötürü sayın gacırtın mesajları silindi.Mesajlar silindikten sonra siz yazdınız. İlgili kişiler okuduktan sonra tartışmanın devam etmemesi için sizinkisinide siliyorum.
Ceza herşeye çözüm sunmaz.
[quote=HeLLiM;114775]Siz yazmadan önce yoğun şikayetten ötürü sayın gacırtın mesajları silindi.Mesajlar silindikten sonra siz yazdınız. İlgili kişiler okuduktan sonra tartışmanın devam etmemesi için sizinkisinide siliyorum.[/quote]
sizin takdiriniz... ilginize teşekkürlerimi sunarım..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114694]...Ha bu arada kız arkadaşımla da yüzde 75 80 ihtimalle evlenecem.Thai ve budist.[/QUOTE]
Sen çok kalma oralarda, çabuk dön yoksa kaybedeceğiz seni.
[QUOTE=abka;114714]al;
BullFear := (HHV(HIGH,4) - LLV(HIGH,4))/2 + LLV(HIGH,4); BearFear := (HHV(LOW,4) - LLV(LOW,4))/2 + LLV(LOW,4); Cross(CLOSE,BullFear) AND Ref(Sum(CLOSE < BullFear AND CLOSE> BearFear,5),-15)= 1
sat;
BullFear := (HHV(HIGH,4) - LLV(HIGH,4))/2 + LLV(HIGH,4); BearFear := (HHV(LOW,4) - LLV(LOW,4))/2 + LLV(LOW,4); Cross(BearFear,CLOSE) AND Ref(Sum(CLOSE < BullFear AND CLOSE> BearFear,5),-15)= 1
bu sistemi nereden buldum hatırlamıyorum..[B]optimize ettim[/B]... 3-4 ayda 28.000 puan bıraktı.
[B]28 ocak--18 mayıs arası 28825 net kar..[/B]totalde 188 işlem yapmış...
acaba 2008 in diğer 3 aylıklarında ne bırakmış...veri olmadığından bakamadım...
bu arada işlem miktarı azaltılabiliyor..[/QUOTE]
Sazanın hediyesi
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=99637&postcount=6[/url]
meta-formula.com sitesinde de var.
24.09.2007 - 13:10 ile 25.03.2009 - 17:10 arasındaki 5 dakikalık veriler
[url]http://www.yuklec.com/download.php?file=342952319-5_dak.rar[/url]
Herkese iyi geceler son raporu da verdiler bugün Ağustosa kadar istirahat ağustosta beraat!
mrb yeniyim
yarın için bana fikir verebilecek biri var mı
[QUOTE=ACUN;114780]mrb yeniyim
yarın için bana fikir verebilecek biri var mı[/QUOTE]
hoşgeldin
geri sayfalarda analizler var savolsun gacırt kattı kavurdu ortalıvı :::
[quote=mavi;114720]Sayın GOKHANFINDIK,
Öncelikle olasılık yüksekliğinden dolayı mutluluklar.
Gıcık olduğunuz kurumdan işlem yapan şahsın tarzı sizinki gibi fakat biraz daha fazla parası var.Çok iyi yönlendirme yapıp baskı kuruyor. Hızı ve histemi hoş. Pozisyonundan rahatsızlık duyduğu anda ise hızla pozisyon azaltıyor ve rahatlayınca tekrar pozisyon büyütüyor.İzlediğim kadarıyla çok ta başarılı giriyor gün sonları pastasına.Yani öyle kolay lokma değil zırt diye batsın.Gündüz mesaiden dolayı izleyebildiğim kadarıyla, 2 gündür size ters işleme taktı gibi (paranoya altına kömür atılır:)))).
Herkese bol şanslar...[/quote]
Benim istediğim yönde de yapıyor ama ben hiç yapmamasını istiyorum.üüü
Sayın HeLLiM,
Yazımı tekrar göderme kararını bana bırakma lütfunuz için teşekkür ederim.
[I]Sayın gacırt,
Çok fazla müdahil olmak istemesem de böyle durumlarda, bazen kendimi frenleyemediğim oluyor.Verdiğiniz alıntıda ismi zikredilen şahısla bu forum da zamanın da bilgi alışverişim den gayri de yakınlığımızın olmadığını bilmenizi de isterim.Bu analizi Sayın hexen'in analizini görüp te o forumdaki arkadaşlarıyla paylaşmış ise, Sayın hexen ve o forumdaki kişiler adına kendisine teşekkür etmek gerekir.Bilgiyi yaydığı için.Yok kendi izlediği bir çizgi ise gene teşekkür etmek gerekir bilgiyi paylaştığı için.Sayın hexen'e iltifat amacı taşıdığına inandığım yazınızda ilgili şahsın ismini karalamak daha bir hoş olurdu diye düşünmekteyim.Çizgiler, rakamlar bir çok kişi tarafından takip edilmekle birlikte gördüğünü okuduğunu paylaşmak adına zamanını ayıran herkese içten teşekkürlerimle.
Bol şanslar...[/I]
Eğer bu yazı Sayın gacırt'ı yanlışını görmekten öte üzdü ise kendisinden özür dilerim.
yarın 44400 üzeri görürse don gömlek cortlamak uygun mudur
saygılar
[QUOTE=ACUN;114784]yarın 44400 üzeri görürse don gömlek cortlamak uygun mudur
saygılar[/QUOTE]
forumda yenisin emma piyasada eskisin mi ?::: yoksam hem piyasada hem forumda mı yenisin :::