41350 kısa kapandı.. 40625 uzun....
vaybe süper oldu bu.... 3 dakikada 700-800 puan maliyet düşürdük uzunların... :)
şansa.......
geceye 41625 den uzun giriyorum... yarım....
bu 700 puanlık uzun karını gapa veririz olup biter....
Printable View
41350 kısa kapandı.. 40625 uzun....
vaybe süper oldu bu.... 3 dakikada 700-800 puan maliyet düşürdük uzunların... :)
şansa.......
geceye 41625 den uzun giriyorum... yarım....
bu 700 puanlık uzun karını gapa veririz olup biter....
bir sanko donuyor bir matriks donuyor ne is ya
şu an itibarı ile bende piyasadan silindim artıkın. kalanlara bol şanslar dilerim.
piyasaları bu hale getirenlerin annelerine selam olsun
[QUOTE=xxxx;34987]şu an itibarı ile bende piyasadan silindim artıkın. kalanlara bol şanslar dilerim.
piyasaları bu hale getirenlerin annelerine selam olsun[/QUOTE]
Dostum,
Öncelikle geçmiş olsun. sağlığına zeval vermesin Allah.
spk ya dilekçe yazmanı tavsiye ederim. Bu gün akbank ve garan da açığa satıp, vobda açığa satıp piyasayı öldürerek yurt dışının aksine yurt içinde kyleri bitirmeye yönelik işlemler yapan grup hakkında işlem yapılması için..
Mafya gibiler adamlar. birkaç kişi ortak hareket ediyor. KUMAR OYNADIN SEN BU GÜN. VADELİ İŞLEMLERDE İŞLEM YAPMADIN..
[quote=xxxx;34987]şu an itibarı ile bende piyasadan silindim artıkın. kalanlara bol şanslar dilerim.
piyasaları bu hale getirenlerin annelerine selam olsun[/quote]
üzüldüm kardeş bende senin durumundayım malesef sıfırlandım:(
uzunda kalanlara ve hissede olanlara allah sabır versin.. desteği kırmadık der gibi XU100 ü 32,700 kapattılar ama kırıldı bence.. XU100 28,000, XU030 35,000 potasına girdi:(
[QUOTE=jerfin;34991]uzunda kalanlara ve hissede olanlara allah sabır versin.. desteği kırmadık der gibi XU100 ü 32,700 kapattılar ama kırıldı bence.. XU100 28,000, XU030 35,000 potasına girdi:([/QUOTE]
ben geceye yarım uzunum.........:D
[QUOTE=mbm;34992]ben geceye yarım uzunum.........:D[/QUOTE]
bende son anda uzunladım spot değerine gelince sorma:D en kötü bugün aldıklarımızdan veririz biraz, olmadı sabah döneriz kısaya tekrar napalım..
fed faiz indiremez. elbet indirir ancak o zaman bankaların dışarıya verdikleri krediler maliyetlerini kurtarmıyor.
bugün bizdeki olay dönüş onayıdır panik o anlama geliyor, dow,dax,ftse hepsi yeni dip yaparken biz yukarıdan yükselemezdik bizde değdik dibe.
ANCAK
flat kalınmalı çünkü rusya olayı var, oradaki satışların bir benzerinin geleceğini bugün öğlen anladım ve foruma dikkat diye yazdım.
tabii ki burada durmayacaktır bu satışlar ve DİP yoktur.
Bugün babalar vobda dayak yediler, aksini kimse söylemesin hepsi longdu sabah, spot fena çaktı bunlara.
10828 ilk desteği olan dowda tam hedefe varılmamıştı 10670 desteği mutlaka görülmeli hatta 11550 de görülmeli.
Şuna dikkat edilmeli bizim borsa tepki versin diyorsunuz ama yukarıdan kafasına mal çakılacağını bilen adam nasıl mal alsın düşüş devam edecektir.
en basitinden sayın CBAYKUŞ un sistemini kullanan vobda kazanır, tebrikler.
sevgiler.
genel konjektür ise dezenflasyondur, herşey düşer. nakittan başka hiçbirşey işe yaramaz. elinizdeki menkuller, petrol, borsalar ne varsa düşer. riskten naıl kaçıldığının işareti şu anki altındır.
wachovia lehman etkisi yapmaz ama banka krizi belliki avrupaya sıçrayacak, burda batışlar olabilir. dax 5850 yi kırarsa dikkat edilmeli.
bu saatten sonra amerika artsa bile avrupa düşecektir.
kızanlar oluyor bazen ama cari açığı en fazla olan Türkiye en fazla satışı yiyecektir, sat Türkiyeye büyüme rakamında geldi.
olumlu bir şey olana kadarda sürekli satış yiyecektir.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;34994]fed faiz indiremez. elbet indirir ancak o zaman bankaların dışarıya verdikleri krediler maliyetlerini kurtarmıyor.
bugün bizdeki olay dönüş onayıdır panik o anlama geliyor, dow,dax,ftse hepsi yeni dip yaparken biz yukarıdan yükselemezdik bizde değdik dibe.
ANCAK
flat kalınmalı çünkü rusya olayı var, oradaki satışların bir benzerinin geleceğini bugün öğlen anladım ve foruma dikkat diye yazdım.
tabii ki burada durmayacaktır bu satışlar ve DİP yoktur.
Bugün babalar vobda dayak yediler, aksini kimse söylemesin hepsi longdu sabah, spot fena çaktı bunlara.
10828 ilk desteği olan dowda tam hedefe varılmamıştı 10670 desteği mutlaka görülmeli hatta 11550 de görülmeli.
Şuna dikkat edilmeli bizim borsa tepki versin diyorsunuz ama yukarıdan kafasına mal çakılacağını bilen adam nasıl mal alsın düşüş devam edecektir.
[COLOR="Red"]en basitinden sayın CBAYKUŞ un sistemini kullanan vobda kazanır, tebrikler[/COLOR].
sevgiler.[/QUOTE]
kızmızı ile alıntıladığım söznüzde o kadar haklısınız ki.. belki yatay piyasada bıktırıyor o sistem ama trende oturunca da kazancı süper.. sermaye tükenişleri de trendlerde olduğuna göre cbaykus'un sistemini kullanan kesinlikle kaybetmez VOB da.. intikatörlerle hazırlanan sitemler trende oturtamaz, yatay piyasada aldıklarını trendde verdirir..
faiz indirimi ilk yapıldığından beri hiçbir şey değişmedi Amerikada, 14000 den 10700 e düşüş oldu. gösterge faiz düşük görünsede %6 faizle mortage kredisi veriyor bankalar.
kriz hala bir ev krizi bir finansal kriz. aslında real ekonomik bir kriz olmasına rağmen bunu açıkça söyleyemiyorlar. bunu açık dillendirmeye başladıklarında asıl satışlar olacak.
Amerikada krizin Allahı var yenide değil ancak yaratıcı olarak çözmeye çalışıyor kendi çapında çözüyor birazda, hayretki olanları görmezden gelen Avrupa başkanları hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. harekete geçmesi ilerki yılları kurtarır, ancak nafile bunlar böyle yaparsa 2009 da kayıptır.
peki bizim hükümetimiz ekonomi adına ne yapmaktadır Allah aşkına bu kadarına pes, hep başka şeyler, bunlar harekete geçmezse yabancı Türkiyeye daha fazla ceza keser, aklınızın almadığı yerlere gideriz.
Unutmayın bizde olan ilk satış 75000-40000 sert ve acımaız olmuştu. rusya ve brezilyada bunu yaşadı son zamanlarda, Türkiyeyi satmadılar ikinci kere ama başladılar şimdi sebebi ise hükümetin hiçbir şey yapmamasıdır, saçma şeylerle uğraşmasıdır.
sevgiler.