-
Saraylı Usta,
Gelişin muhteşem oldu +.+. [B][I]TRENDMANIA[/I][/B] süper gözüküyor. Ellerinize sağlık. Teşekkürler Usta.
Kaynak göstererek [B][I]TRENDMANIA'ı [/I][/B]paylaşabilirmiyiz?
Bildiğiniz üzere bir çok site link vermeyi yasaklıyor.
Yanıtınız için şimdiden teşekkürler,
DM
-
[quote=dmnokia;331612]Saraylı Usta,
Gelişin muhteşem oldu +.+. [B][I]TRENDMANIA[/I][/B] süper gözüküyor. Ellerinize sağlık. Teşekkürler Usta.
Kaynak göstererek [B][I]TRENDMANIA'ı [/I][/B]paylaşabilirmiyiz?
Bildiğiniz üzere bir çok site link vermeyi yasaklıyor.
Yanıtınız için şimdiden teşekkürler,
DM[/quote]
Sağol DM,:)rica ederim,
Fena olmadı sistem,
kaynak göstererek ky ya ulaştırabilirsin,;)
eğer çok kişiye ulaştırırsan ben de sonra periodları değiştiririm,hehe...:..::::
-
[quote=saraylı;331614]Sağol DM,:)rica ederim,
Fena olmadı sistem,
kaynak göstererek ky ya ulaştırabilirsin,;)
eğer çok kişiye ulaştırırsan ben de sonra periodları değiştiririm,hehe...:..::::[/quote]
Çok teşekkürler Saraylı Ustam, .lelele.lelele
DM
-
TM ile bişi daha söylemem gerek:bunu demeyi unutmuşum..:o:D
-ema8 ; ema34 kanalının üzerinde iken ,ema13 ü aşağı kesti,flate geçtik...
fakat kanalı aşağı kesmedi ve tekrar ema8 ,ema 13 ü yukarı kesti tekrar uzun yapıyoruz...yoksa trend kaçar...
-ema8 ; ema34 kanalının altında iken ,ema13 ü yukarı kesti,flate geçtik...
fakat kanalı yukarıı kesmedi ve tekrar ema8 ,ema 13 ü aşağı kesti tekrar kısa yapıyoruz...yoksa trend kaçar...
.boks.
-
Saraylı abi hoşgeldin.gelişinle beraber yeni hediye getirmişsin ky ye.Allah razı olsun emeklerin için.
-
Çok sağol Ustam, +.+.+.
[QUOTE=saraylı;331617]TM ile bişi daha söylemem gerek:bunu demeyi unutmuşum..:o:D
-ema8 ; ema34 kanalının üzerinde iken ,ema13 ü aşağı kesti,flate geçtik...
fakat kanalı aşağı kesmedi ve tekrar ema8 ,ema 13 ü yukarı kesti tekrar uzun yapıyoruz...yoksa trend kaçar...
-ema8 ; ema34 kanalının altında iken ,ema13 ü yukarı kesti,flate geçtik...
fakat kanalı yukarıı kesmedi ve tekrar ema8 ,ema 13 ü aşağı kesti tekrar kısa yapıyoruz...yoksa trend kaçar...
.boks.[/QUOTE]
-
[quote=hpy;331619]Saraylı abi hoşgeldin.gelişinle beraber yeni hediye getirmişsin ky ye.Allah razı olsun emeklerin için.[/quote]
[quote=dmnokia;331620]Çok sağol Ustam, +.+.+.[/quote]
eyvallah arkadaşlar,.brv
sistemle ilgili herşeyi söylemiş olmalıyım,:confused:
ama açık bi nokta kalmışsa uygulamanızda ortaya çıkar zaten,:cool:
yukarda sonradan hatırladığım gibi,
sorarsanız o zaman burdan bana...:rolleyes:
-
Sn. Saraylı hoşgeldiniz:)
Ver ver sistemleri buradan ver.
Bunlar adama para kazandırmaz madem en iyisini yapıyorsun KY ye trendmania ile yardımcı oluyorsun çok sevindim...
Ky nin sistem babası diyorum ben sana:) saygılar.
-
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Duruyorum duruyorum,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]tekrar foruma bişiler yazıyorum,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]yazmayayım ,antipatik oluyorsun diyorum kendime,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]eee antipatik ol,yine doğru bildiğini yaz diyorum,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]burada yazarken ,benim için amaç,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]çoğu insan gibi ego tatmini ya da sevilmek arzusu olmamalı,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]bunları geçmek lazım,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]insanlar beni severse boyum mu uzayacak?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]insanlara faydalı olmak?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]bu biraz anlamlıdır,takdire şayandır,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]en azından belli bilinç düzeylerinde,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ama aşağıda yazacağım kısa hikayeyi okursanız eğer ,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]bu da anlamını kaybeder....[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bağdat'lı mutasavvıf Cüneyd-i Bağdadi ahali arasına karışıp sohbet ettiğinde,bazıları onun bu davranışını hatalı görüp,köşesine çekilmesi gerektiğini ifade ettiklerinde,birgün şöyle demiş:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]"Ben ondokuz yıldır Hak'la sohbet ederim,halk ta zanneder ki ,ben ondokuz yıldır kendileriyle sohbet ederim."[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Aslolan insanın sevdiğiyle dostane sohbetidir,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]konu önemli değil..[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]:)[/SIZE][/FONT]
-
üstad hoş geldin,.brv....
sistemi bir inceledim, oldukça güzel görünüyor, başarılar,...
hatta bendekilerle çaprazladım, eşey dölleme yaptım onlara, mitoz bölündüler, ortaya güzel bir uyum çıktı,:D:D....
başarılar üstad,
-
HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ USTADIM
GELİŞİNİZE ÇOK SEVİNDİK. .brv.brv.brv
BU ARADA İZNİNİZLE DOW HAFTALIK GRAFİĞİ EKLEMEK İSTİYORUM.ÖOK ARKADAŞ BURDA GÖÇÜŞ BEKLİYOR AMA UV DE YUKARI POTANSİELİ ÇOK YÜKSEK BENİM GÖRDÜĞÜM.ZATEN ÇOK ÖNCEKİ YORUMLARIMDA DA DOW İLE İLGİLİ DEMİŞTİM HAFTALIKDA 10,600 LERDE UPTREND BÖLGESİNE GİRDİĞİNDE DÜŞÜŞ BEKLEMEMEK LAZIM DİYE BELİTRMİŞTİM GRAFİKLERLE BUDA GÜNCEL HALİ..
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/5/1608.jpg[/img][/url]
-
[quote=indregandi;331629]üstad hoş geldin,.brv....
sistemi bir inceledim, oldukça güzel görünüyor, başarılar,...
hatta bendekilerle çaprazladım, eşey dölleme yaptım onlara, mitoz bölündüler, ortaya güzel bir uyum çıktı,:D:D....
başarılar üstad,[/quote]
eyv indregandi,:rolleyes:
memnun oldum,+.
TM sistemini bu periodlarla bir inceleyin,
sonra grafik periodlarıyla oynayın,
sonra da ema periodlarıyla oynayın..
dediğin gibi kendi sisteminle de çaprazlayabilirsin,:)))
ya da filtre olarak kullanabilirsin,:)
AR-GE ye müsaittir,üstünde çalışabilirsiniz yani...brv