[quote=ACUN;114784]yarın 44400 üzeri görürse don gömlek cortlamak uygun mudur
saygılar[/quote]
Şahsi kanaatim 44.400 üzeri şort ta don gömlek gider, altında şort ta ise yenilerini almak mümkün olur gibi.
Bol şanslar...
Printable View
[quote=ACUN;114784]yarın 44400 üzeri görürse don gömlek cortlamak uygun mudur
saygılar[/quote]
Şahsi kanaatim 44.400 üzeri şort ta don gömlek gider, altında şort ta ise yenilerini almak mümkün olur gibi.
Bol şanslar...
Ben 50000 olacaz diyorum.Bu işin sonu orada biter düz hesap.Akp davasından sonra da düz hesap yaptılar.55000.
geç olmuş yaw yatalım...ALLAH rahatlık versin hepimize...
gut nayt VOBORSA........
[quote=fXci;114785]forumda yenisin emma piyasada eskisin mi ?::: yoksam hem piyasada hem forumda mı yenisin :::[/quote]
[quote=mavi;114786]Şahsi kanaatim 44.400 üzeri şort ta don gömlek gider, altında şort ta ise yenilerini almak mümkün olur gibi.
Bol şanslar...[/quote]
forumu okuyordum bir süredir
vob da ise birkaç ay oldu ne kar ne zarar teşekkürler :confused: herkese bol şanslar
şelalenin başını görebilen varsa söylerse sevinirim
[B]Herkese günaydın bol ve bereketli kazançlar...[/B].brv .lelele :::
günaydın tüm gün dışarda olacağım .. kısa devam ... herkese bol kazançlar .. şelale şelale şelale ...
:::+100 açar...+700 kapatır...
ha -100 açarsa +800 kapatır::: yada artıları eksi eksileri artı yapınız
sallıyorum...ama düşmesin lütfen...
[quote=VOBiX;114774]Online görürsen selam ver ama yoksa siliyor.[/quote]
bizim köyde kahveden içeri adımını atanlar "selamün aleyküm" der, cevaben
"aleyküm selaaaam" diyenler [B]içerdekilerdir[/B]...
msn'mde olmak isteyen buyursun, herkese açıktır kapısı.
orada yeşil yanan ama bana "merhaba" demeyen kimse bana batmaz.
her online olduğumda yeşil gördüğüm minimum 50 kişiye selam verecek isteğim de olmaz,zamanım da.
kimseden de bunu beklemem zaten. gereksizdir çünkü.
herkese günaydınlar, bol kazançlar.
günaydın bol kazançlar hayırlı cumalar.
Bugün vobta 4000 puan artış bekliyorum.Sebebini akşam yazarım.Gny herkese.
[QUOTE=ACUN;114780]mrb yeniyim
yarın için bana fikir verebilecek biri var mı[/QUOTE]
[QUOTE=ACUN;114784]yarın 44400 üzeri görürse don gömlek cortlamak uygun mudur
saygılar[/QUOTE]
Hoşgeldiniz. [url]www.voborsa.com[/url] anasayfada öenmli analizler yer alıyor zaten.
Don gömlek ve cortlamayı bildiğinize göre üyelik de yeni misafirlikte uzun gibisiniz.
Günaydın, long devam...
22.05.2009 09:14:12 VOB-İMKB 30 ENDEKS SÖZLEŞMESİNİN EN YAKIN VADESİNDEKİ TOPLAM AÇIK POZİSYON SAYISINDA DÜN REKOR KIRILDI
VOB-İMKB 30 endeks sözleşmesinin en yakın vadesindeki toplam açık
pozisyon sayısında 21 Mayıs 2009 tarihinde 247.670 sözleşme adedi ile
yeni bir rekor kırıldı.
VOB'dan yapılan açıklamaya göre, bir önceki rekor 241.189 adet ile
20 Mayıs 2009’da kırılmıştı.
[quote=GOKHANFINDIK;114796]Bugün vobta 4000 puan artış bekliyorum.Sebebini akşam yazarım.Gny herkese.[/quote]
Gökhan olmuyor ama böLe kAR suyunu kaçırıyorsun kayboluyorsun ip ucu pls LUTFEN yani Forum demek paylasım demek iş işten gectıkden sonra ben demıştım demenın bi alameti faikası olmaz vicdanınla baş başa kal biraz.brv
uzun devam şimdilik...... sat verene kadar...
aldayız şu an...........
gut mornik voborsa,
bu ne lem beyle? zottirik bi açılış oldu.bugünde işlem yapmıycam sanırım.bunlar yataya aldı gibi gibi...tam emin değilim.
Günaydınlar 5-15 dk longda sat diyene kadar longdayım.
[QUOTE=SEYYAH;114803]gut mornik voborsa,
bu ne lem beyle? zottirik bi açılış oldu.bugünde işlem yapmıycam sanırım.bunlar yataya aldı gibi gibi...tam emin değilim.[/QUOTE]
evet tam zottirik bi açılış :::
[QUOTE=SaNCaKTaR;114800]Gökhan olmuyor ama böLe kAR suyunu kaçırıyorsun kayboluyorsun ip ucu pls LUTFEN yani Forum demek paylasım demek iş işten gectıkden sonra ben demıştım demenın bi alameti faikası olmaz vicdanınla baş başa kal biraz.brv[/QUOTE]
Yeni yetkili olmuştur belki IMF haberini verecektir. Kim biliiiirr kim biliiiirr...
bugün makasıda kapatır bunlar
her şey beklernir
[quote=unlimitted;114794]bizim köyde kahveden içeri adımını atanlar "selamün aleyküm" der, cevaben
"aleyküm selaaaam" diyenler [B]içerdekilerdir[/B]...
msn'mde olmak isteyen buyursun, herkese açıktır kapısı.
orada yeşil yanan ama bana "merhaba" demeyen kimse bana batmaz.
her online olduğumda yeşil gördüğüm minimum 50 kişiye selam verecek isteğim de olmaz,zamanım da.
kimseden de bunu beklemem zaten. gereksizdir çünkü.
herkese günaydınlar, bol kazançlar.[/quote]
Bana batar gider.Bu kadar net.Kalabalık boş adam lazım değil.üüüAllahın selamı dedik karı kız muhabbeti yapsın demedik bizle.
beşiktaşın endeksle alakası yok..ama içime doğdu..beşiktaşda taban serisi başlayınca endeksde gerileme başlıyacak:)
[quote=VOBiX;114797]Hoşgeldiniz. [URL="http://www.voborsa.com"]www.voborsa.com[/URL] anasayfada öenmli analizler yer alıyor zaten.
Don gömlek ve cortlamayı bildiğinize göre üyelik de yeni misafirlikte uzun gibisiniz.[/quote]
FBI CSI NEWYORK işbaşında yine.
[quote=SaNCaKTaR;114800]Gökhan olmuyor ama böLe kAR suyunu kaçırıyorsun kayboluyorsun ip ucu pls LUTFEN yani Forum demek paylasım demek iş işten gectıkden sonra ben demıştım demenın bi alameti faikası olmaz vicdanınla baş başa kal biraz.brv[/quote]
Ben o bulgar kahin kadın değilim.Düşünme nedenim hissi oynuyorum vobu hislerim..dng
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur.Bu ralli gelişi perşembeden belli oldu cumanın gelişi.Cumanız mübarek olsun.Thailand camileri kameralı.İmam kameralı vaaz veriyor.Yeni mescit yapılıyormuş donate them.Bugün ne soracaksanız ekrandayım.No işlem.Hiç birşey yapmayacam.Dokunmam bugün ben.Yeni seviye görüyoruz.Uçacaz.Net yön.
[URL=http://img199.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1o.png][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/6999/screenhunter1o.png[/IMG][/URL]
Ekranda sat ikonunu kapattım.Çok ciddiyim.20 milyar az para değil.2000 puan yeter.
valla kusacam artık yükseliş görmekten midem bulandı.yeter ya...
[quote=SEYYAH;114817]valla kusacam artık yükseliş görmekten midem bulandı.yeter ya...[/quote]
Daha karpuz kesecez be ya.:..::..:
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
[QUOTE=SEYYAH;114817]valla kusacam artık yükseliş görmekten midem bulandı.yeter ya...[/QUOTE]
al bendende o kadar
günaydın,kolay gelsin !
amerikadan kötü kapanış geldikçe biz tırmanmaya devam ediyoruz..
Hep aynı numara, vatandaşı dolduruşa getirip 600 e kadar çektiler, şimdide salıyorlar aşağıya yavaş yavaş, [U][COLOR=black][B]DIKKAT SPOTTA PARA ÇIKIŞI VAR[/B][/COLOR][/U]
[quote=YAVUZHAN;114822]amerikadan kötü kapanış geldikçe biz tırmanmaya devam ediyoruz..[/quote]
Dagcı bir milletiz biz damarlarımızdakı kanda mevcut bu ABD düşer ama biz düşmeyiz biz guçluyuz imajı ile koboy cekmektır amaç bayır aşagı giderken boşa atarız vitesi ama en dik bayırları 4 ada 5 ile cıkamaya calışırız sonrada araba çekmıyor deriz bi muhteşemiz velhasıl
Tabiki short.Artık bitti yükseliş.Satış ikonunu açtım.225 flat 125 short.
Alış ikonunu kapatıyım ben.Epey sert verdiler garana.Zaten 4 milyon lot yazınca panik olacağı belli idi.
Larossian senin diğer 5 dk sistemin durumu nedir kırmızı kesecek gibi mi?
sistemler tam sat verıcek mıllet bi hışım shortları giyecek bunlar aynı hışım ile topuk yapıcaklar çok muhterem abiler başını sonunu anca Gökhan tutdurur bunların biz çekirdek citliyelim