-
[QUOTE=bull market;34928]28000 olacakmıdır sn. catedral?[/QUOTE]
Sevgili Bull market
Daha sağa sola yeni bakınıyorum sorunuzu yeni gördüm.
Eskiden vadeli yokken imkb de günlerce süren limitup seanslar görüldü. Artık 28.000 falan olmasını geçtim ben kendi adıma. Sabah erken saatlerde dalga geçiyordum. Bu sistemik Lupus diye. Öyleymiş gerçekten.
Eğer bu gece dow biraz olsun toparlayamazsa vadelide de limit up seans görme olasılığımız doğar ki: bu da sistemik tehlike yaratır.
Ben kendim olası bir limitup seansı kaçırmamak için yarım pozisyonda olsa kısa girdim.
Ama Allah bugün uzunda yakalananlara sabır versin.. Bu gibi zamanlarda söylecek kelime bulamıyorum.
sevgiler
-
dax 5850 giderse dünya göçer. muhtemelen üzernde kapamaya çalışacaklar.
-
-
[QUOTE=BULUT;34988]Dostum,
Öncelikle geçmiş olsun. sağlığına zeval vermesin Allah.
spk ya dilekçe yazmanı tavsiye ederim. Bu gün akbank ve garan da açığa satıp, vobda açığa satıp piyasayı öldürerek yurt dışının aksine yurt içinde kyleri bitirmeye yönelik işlemler yapan grup hakkında işlem yapılması için..
Mafya gibiler adamlar. birkaç kişi ortak hareket ediyor. KUMAR OYNADIN SEN BU GÜN. VADELİ İŞLEMLERDE İŞLEM YAPMADIN..[/QUOTE]
Sayın Bulut
Günlerdir piyasada obsiyonlar var diyorum. Siz diyorsunuz açığa satış.
Piyasaya keş mal geliyo. Obsiyonları verdiler yabancının kucağına. Kaçtan nerden bilinmiyo bunlar. Daha ne kadar gelir o da belli değil.
-
enteresan ama amerika bu akşam aşırı satıma girer,
-
çok kanlı bir dönüş olacak 11670 den.
-
vix 37 olmadan long olunmamalıdır fdji da. 37-38 dönüş yeri olacaktır.
-
[QUOTE=jelibon;34999]dax 5850 giderse dünya göçer. muhtemelen üzernde kapamaya çalışacaklar.[/QUOTE]
adi herifler sarkıtıp üzerinde kapatdılar.
-
[QUOTE=jelibon;35004]vix 37 olmadan long olunmamalıdır fdji da. 37-38 dönüş yeri olacaktır.[/QUOTE]
bunu geri alıyorum, 34-38 arası diyelim daha doğru.
34.50 de 11670.
38 de 11550.
şu anki yeni dipler hoş değil ancak son bir darbe kaldı sonra dönüş.
-
35000 bekliyorum vadelide kişisel görüşümdür saygılar
-
[quote=mavi;34635]Sonunda ne yapacağına karar verdi gibi Dji.İlk durak 10.250 civarları görünüyor.Hiç olmazsa bundan sonraki yükselişlere sadece tepki diyebileceğim.Dilerim bugün de boğalar iyi savaşırlar da 4.cü dalga sonunda(11.000) bırakırlar endeksi.Hiç değilse bize yükseliş senaryolarını çöpe attırdılar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/7709/sonnq1.jpg[/IMG][/URL]
Bol şanslar...[/quote]
10.683 altında cemaati cenaze namazına toplarlar artık.
-
bugun 3 tane dealer arkadasla konustum PORTFOYLER NAKAVT DURUMDA !!
ciddi sayida kucuk yatirimci batmis durumda
kalanlarda hissede yuksek maliyetlerle takilmis ve kimildayamiyorlar
kucuk bir azinlikta gercekten iyi karda
ama sektorun gelecegi ciddi alarmlar veriyor bence bircok kisi yine issiz kalacak
resmen ruhum daraldi bugun seanstan sonra.