[QUOTE=SEYYAH;114817]valla kusacam artık yükseliş görmekten midem bulandı.yeter ya...[/QUOTE]
Tamam tamam kusma bak kızardı bile. :D
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;114817]valla kusacam artık yükseliş görmekten midem bulandı.yeter ya...[/QUOTE]
Tamam tamam kusma bak kızardı bile. :D
[quote=VOBiX;114829]Tamam tamam kusma bak kızardı bile. :D[/quote]
lem keşke başka bişey dileseymişim.ne temiz kalpli adamım yafu.ace ile paklanmış gibi kuş gibi hassas kalbim benim :::
acaba EFG LONG kusmaya başlar mı? :p
[quote=SEYYAH;114817]valla kusacam artık yükseliş görmekten midem bulandı.yeter ya...[/quote]
öğğğğğğrrrrrkkkkkkkkkkkk...şlappsssssss........vüüaaağğğöööğğğğğrkkkkkkkkkkkkk
[quote=Astatin;114831]öğğğğğğrrrrrkkkkkkkkkkkk...şlappsssssss........vüüaaağğğöööğğğğğrkkkkkkkkkkkkk[/quote]
geldin mi lem koala sporun takım kaptanı? ne yapıyon lem yine ağacın tepesinde.ısınma hareketleri mi? :::
[quote=MMO;114827]Larossian senin diğer 5 dk sistemin durumu nedir kırmızı kesecek gibi mi?[/quote]
[URL="http://img196.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1n.png]"][URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1n.png][/URL][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/9431/screenhunter1n.png[/IMG][/URL]
Bi değse kütletecemde değmiyor daha.:..:
[quote=SEYYAH;114832]geldin mi lem koala sporun takım kaptanı? ne yapıyon lem yine ağacın tepesinde.ısınma hareketleri mi? :::[/quote]
ne mi yapıyorum..kusuyorum lem pambııkkkk....sen napıyon orda soğuma hareketlerimi :.kom
şşş TOKOBA..unutuğun bir şey yok mu....
global çete bunlar sistem avcılıgı yapıyorlar mamıssızlar yok ulennn flat beklicem artık bı krş koklatmıcam bunlara taki ankaradan bildirene kadar :)
Bu son makası daraltma harekatı da nereden çıktı. Alınan beklenti ne acaba?
[quote=SaNCaKTaR;114836]global çete bunlar sistem avcılıgı yapıyorlar mamıssızlar yok ulennn flat beklicem artık bı krş koklatmıcam bunlara taki ankaradan bildirene kadar :)[/quote]
yok yaww ne sistem vcılığı..sistemlerde sat yokki..aslında bugün yeni bi sinyal yok..dün verdiği 43775 al korunyoe...üwwwwwwwüüüüüü
[quote=SaNCaKTaR;114836]global çete bunlar sistem avcılıgı yapıyorlar mamıssızlar yok ulennn flat beklicem artık bı krş koklatmıcam bunlara taki ankaradan bildirene kadar :)[/quote]
5 lik 15 lik sağlam olmassa kütletirler flat beklemek lazım o zaman.:o
[quote=booth;114837]Bu son makası daraltma harekatı da nereden çıktı. Alınan beklenti ne acaba?[/quote]
belkide beklenti bitmek üzeredir :rolleyes:
teorik fiyat 44.900 yani vadeli şu an 44.900 olsa bişey diyemiyoruk.gerçi hiçbi zaman bişey diyemiyoruk :o
.dngarkadaşlar sahibine sahibinden dolayı faydası olmadığından dolayı sistemimi açık arttırmayla satışa çıkarıyorum.dng
Başlangıç fiyatı 4 porsiyon iskender ve 1 litre kola.... yok mu arttıreeeennnnn....hemen al fiyatı 25 porsiyon iskender ve 4 litre kola..(ama coca cola olcak ona göre)
[quote=Astatin;114838]yok yaww ne sistem vcılığı..sistemlerde sat yokki..aslında bugün yeni bi sinyal yok..dün verdiği 43775 al korunyoe...üwwwwwwwüüüüüü[/quote]
abicim taki ankaradan bi bildirsin +.
[quote=Astatin;114841].dngarkadaşlar sahibine sahibinden dolayı faydası olmadığından dolayı sistemimi açık arttırmayla satışa çıkarıyorum.dng
Başlangıç fiyatı 4 porsiyon iskender ve 1 litre kola.... yok mu arttıreeeennnnn....hemen al fiyatı 25 porsiyon iskender ve 4 litre kola..(ama coca cola olcak ona göre)[/quote]
iskender olsun ıstedıgin dostum seni bursalı iskenderın ilk dukkanına getirirm bilirmisin köy lokantası ama çok guzell akşama kadar ye ic bendesin lafı bile olmaz çok güzel ağaçlar da var tarihi eser
1 tane gösterge şort..150...
[quote=SaNCaKTaR;114843]iskender olsun ıstedıgin dostum seni bursalı iskenderın ilk dukkanına getirirm bilirmisin köy lokantası ama çok guzell akşama kadar ye ic bendesin lafı bile olmaz çok güzel ağaçlar da var tarihi eser[/quote]
tamam eywallah..ama bu kamuya açık bi ihale..adet belitmen lazım :)
125 dende şort gösterge plus
Günaydın Astatin de burdaymış herkese selam :) Bugün dow dax için iyi yükseliş bekliyorum ama emin değilim. Gökhan Fındık az önce 50000 olur dedin düştü, şimdide short dedin yükseldi sana güvenen yandı :) Vob'da uzman olabilirsin fakat ters indikatör Kayahanı aratmıyorsun :) Vob'a yeni başlayanlar açısından long-short yorumu yaparken daha dikkatli olalım lütfen
lem [B]BJKAS[/B] yine TAVAN..biz boşuna çırpınıyoruk burada.ah ulen ah alcaktık şundan fiyat 1,20 lerde iken şimdi [B]13,60[/B] olmuş...
off lem offff........
[QUOTE=Astatin;114841].dngarkadaşlar sahibine sahibinden dolayı faydası olmadığından dolayı sistemimi açık arttırmayla satışa çıkarıyorum.dng
Başlangıç fiyatı 4 porsiyon iskender ve 1 litre kola.... yok mu arttıreeeennnnn....hemen al fiyatı 25 porsiyon iskender ve 4 litre kola..(ama coca cola olcak ona göre)[/QUOTE]
coca cola sağlığa zararlıdır.
[quote=Astatin;114841].dngarkadaşlar sahibine sahibinden dolayı faydası olmadığından dolayı sistemimi açık arttırmayla satışa çıkarıyorum.dng
Başlangıç fiyatı 4 porsiyon iskender ve 1 litre kola.... yok mu arttıreeeennnnn....hemen al fiyatı 25 porsiyon iskender ve 4 litre kola..(ama coca cola olcak ona göre)[/quote]
KArdeş sana faydası yoksa bırak bizide yakma ama yinede gel sana güzel bir ordu pidesi ısmarlayayım,
[quote=chn69;114849]coca cola sağlığa zararlıdır.[/quote]
VOB da
[quote=MMO;114850]KArdeş sana faydası yoksa bırak bizide yakma ama yinede gel sana güzel bir ordu pidesi ısmarlayayım,[/quote]
yok sistemde problem yok o cillop gibi...de ben uymuyorum... o açıdan..ama ordu pidesine gelirim..o ayrı..kola da var dimi
[quote=Astatin;114852]yok sistemde problem yok o cillop gibi...de ben uymuyorum... o açıdan..ama ordu pidesine gelirim..o ayrı..kola da var dimi[/quote]
Cola dediğin nedir ki içebildiğin kadar canın sağolsun,
[quote=chn69;114849]coca cola sağlığa zararlıdır.[/quote]
ben içiyorum hergün 1,5 LT.naapıyor? 5 kutu kola yapıyor...ohhh midem her geçen gün biraz daha ayvayı yiyor.
pepsi içmem ama coca-cola içerim.aşağısı kurtarmaz :p
bugünlerde ,5 dak. max alışa gelince sat,...max. satışda al..kural bu..
[quote=Astatin;114852]yok sistemde problem yok o cillop gibi...de ben uymuyorum... o açıdan..ama ordu pidesine gelirim..o ayrı..[B]kola[/B] da var dimi[/quote]
kola yokmuş koala varmış yanında :::
[QUOTE=Astatin;114841].dngarkadaşlar sahibine sahibinden dolayı faydası olmadığından dolayı sistemimi açık arttırmayla satışa çıkarıyorum.dng
Başlangıç fiyatı 4 porsiyon iskender ve 1 litre kola.... yok mu arttıreeeennnnn....hemen al fiyatı 25 porsiyon iskender ve 4 litre kola..(ama coca cola olcak ona göre)[/QUOTE] abi ben yepyeniyim. Gel sana Uşşak Tarhanası içireyim. Ev yapımı dumanı üstünde.. Bir de el yapımı halı :)
[quote=MMO;114850]KArdeş sana faydası yoksa bırak bizide yakma ama yinede gel sana güzel bir ordu pidesi ısmarlayayım,[/quote]
ordu ya bende gelim yaa yarı ordulu sayılırız
Merhaba,
Sazan, Uzun vadeli Shortları biriktirmeye bugünden itibaren başlıyor. Spot piyasa için (xu030) lütfen 45.500 seviyesini not edelim. Tüm yükselişin bir tepki hareketi olarak biteceğini düşündüğüm nokta, spot piyasa için budur. (Ulaşamayabilir de)
Bu nedenle VOB'un değerine bakmaksınız, (Makası feci kullandıkları için) EW portföyündeki paranın yarısını 5 güne eşit dagıtarak, her gün bir birimini shortlamaya başlıyorum. Kalanı ise 4. dalga ters yönlü geçiş konfirmasyonu ile gelecek.
Yazılara da bir müddet ara vermem gerekiyor.
Herkese bol kazançlar.
(sistemi merak eden varsa, long'da (43.65 maliyetle))
[quote=SaNCaKTaR;114858]ordu ya bende gelim yaa yarı ordulu sayılırız[/quote]
Yarı Ordulu derken hanımdan dolayı falan mı?
Aslen ordulu olmama rağmen Ankarada ikamet ediyorum ama burdada orjinal Ordu Pidesi yapan yer var.
f dow en yüksekleri denemesine rağmen bizimkiler o müthiş tepkilerini vermiyor
sanırım gazları bitti artık
dışarı bakıp işlem yapanları çarpıyorlar...
[quote=MMO;114860]Yarı Ordulu derken hanımdan dolayı falan mı?
Aslen ordulu olmama rağmen Ankarada ikamet ediyorum ama burdada orjinal Ordu Pidesi yapan yer var.[/quote]
çok dogru...ikinci memleketimiz ben sinopluyum gerçi bizim oralar daha güzel ama :D ankarayıda severim taki
spotta yurt dışını fırsat bilip güzel mal yediriyorlar
[quote=chn69;114861]f dow en yüksekleri denemesine rağmen bizimkiler o müthiş tepkilerini vermiyor
sanırım gazları bitti artık[/quote]
bitmez onların gazları vardır bı bıldıklerı N şam şeytanıdırlar ben oynamıyorum yaa bugun yönsüz kaldılar ben short yada lonk olsam terse uçarlar şimdi çolde kaldılar benı beklıyorlar :..:
[quote=sazan;114859]...[B]Sazan, Uzun vadeli Shortları biriktirmeye bugünden itibaren başlıyor...[/B][/quote]
abi vade nedir? birde hedef yeresi var mı kafanda? yani tüm çıkışın düzeltmesi için mi SHORT yoksa yeni bir DİP için mi SHORT?
[quote=SaNCaKTaR;114865]bitmez onların gazları vardır bı bıldıklerı N şam şeytanıdırlar ben oynamıyorum yaa bugun yönsüz kaldılar ben short yada lonk olsam terse uçarlar şimdi çolde kaldılar benı beklıyorlar :..:[/quote]
Enişte yalanda olsa longla be,
[quote=MMO;114867]Enişte yalanda olsa longla be,[/quote]
çarpılmaktan inanım gevredi artık beklıyorum cuma gunu bi eda edelim hayırlısı ile sonra bakıcaz duruma göre ama çarpmaça devam düşerken düşmez çıkarken çıkmaz cumada ıken çarpıcaklar mılletı onun hazırlıkları var gibi