saraylı abi, hörmetler saygılar abi...
arka sıralarda bize de yer var mı şöyle geçip oturup dinlesek dersi? .lelele
Printable View
saraylı abi, hörmetler saygılar abi...
arka sıralarda bize de yer var mı şöyle geçip oturup dinlesek dersi? .lelele
bu arada şunuda söylemeden geçemiyeceğim.. sizleri ilk okumaya başladığımda bilgi eksikliğimin farkına vardım.. sizden hazır şeyler istedim hatırlarsanız.. siz de bana araştırmamı önerdiniz.. sn bozunda bir sözünü anmadan geçemiyecem.. beni çok etkilemişti.. ben yapabiliyorsam siz de yaparsınız..sizin,sn bozun ve isimlerini yazamadığım diğer arkadaşlarımın her söylediğini araştırarak birşeyler öğrenmeye çalıştım.. sizler beni araştırmaya ve bilgilenmeye yönlendirdiniz..bu forumun var olmasına sebep olan herkese teşekkür ederim..ifade edemiyeceğim kadar bana faydası olan isimlerini andığım ve anamadığım tüm arkadaşlara ve bu forumun yöneticilerine binlerce kere teşekkür ederim yine..bu forum bir okul oldu benim için.. bilgilerin paylaşıldığı değerli bir okul..son söz.. bana bir kelime öğretenin kölesi olurum..
[quote=unlimitted;331659]saraylı abi, hörmetler saygılar abi...
arka sıralarda bize de yer var mı şöyle geçip oturup dinlesek dersi? .lelele[/quote]
slm unli,:)
buyur abim sana önde bi koltuk ayırmıştım...:::
meşrubatta koydum yanındaki sehpaya..:..:
[quote=skender0909;331658]yorumlarınız için tşkkürler.. ben zaten trade etmek açısından söylemedim.. günlük periyodda uzun vade olarak bakılabilir diye düşündüm..bir de fx2000 de faydalandığım bir sistem var.. bunu saatlik olarak öğrendim ama saatlikte geç kalabildiğini farkedince 5lik ve 15lik periyodlarlada takip ediyorum.. oldukça faydalanabiliyorum..bunun hakkında görüşlerinizi eleştiri ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..sistem şu...farklı hoların rsı ile birlikte kullanıldığı saatlik bir sistem.. ama ben bunu hem 5. hem 15liktede kullanıyorum..3ünede bakıyorum..göstergeler 18 ve 28 üssel ho,kırmızı ile...5 ve 12 ağırlıklı ho. farklı renklerle gösterilecek..rsı21 50 çizgisi ile..giriş sinyalleri.. yalnızca kırmızı tünel daraldığında ya da kesiştiğinde pozisyona girilecek.AL sinyali 5 ağırlıklı ho 12 ağırlıklı ho kırmızı tüneli yukarı doğru kestiğinde..eğer 5 ağırlıklı ortlama bir yandan 12yi yukarı doğru keserse sinyal daha güçlü olur..ama rsı 50den büyük olacak..SAT sinyali..5 ağırlıklı ho ve 12 ağırlıklı ho kırmızı tüneli aşağı doğru kestiğinde..eğer 5 ho 12 yi aşağı doğru keserse sinyal daha güçlü olur..ama rsı 50 den küçük..AL kapama sinyali..fiat bir tavan yapıp 5 ağırlık ho 12nin altına geç pozisyon kapa..SAT kapama sinyali fiat bir dip yapıp 5 ağırlık ho 12nin üzerine geç pozisyon kapa..kırmızı tünelin sıkışması fiat dönüşünün bir öncü habercisi olarak algılanmalıdır..5 ve 12 ho kırmızı tüneli kestiğinde dikkatli olmalıdır..bu,kırmızı tünelin sıkışacağının ve fiatlarda bir dönüş olacağının bir göstergesidir.. ben bunu 1 aydır kullanıyorum.. aslında saatlik bi gösterge ama,baktım geç sinyal veriyor,saatlikle bereber ayrı sayfada 5lik ve 15lik graflarıda yan yana koydum .. oldukça iyi..sistem performansı açısından sn saraylı incelerse,ne der acaba...görüşlerini merak ediyorum..dediğim gibi sistem performansını bilmem ama 1 aydır oldukça yararlı oldu..hatta sn saraylıdan esinlenerek ben de bu sisteme KT ismini koydum.. yani kırmızı tünel..belki de ismi bana uğur getirdi...
,[/quote]
skender,
bu tünelli sistemleri nette bi yerde hatırlıyorum,güzel sistemler ...
dediğin sistemi kurdum ben de..: KT .lelele
sistemi iyileştirmek için önerim şu:
-bir defa bizim vob çok hareketli,cumayı hatırlayın,acaipti...saatliği unut bi defa,15 ve 5 lik yeterli..
-15 liği genel orta vadeli yön için kullan onunla işlem yapma bence,işlemleri sadece 5 likle yap...
-realize ederken 5 likte ,ağırlıklıların kesişimi ile yapma,girişte olduğu gibi her iki ağırlıklının tüneli ters yönde kesişimine bak...senin yaptığın gibi çok işlem oluyor...
bir de böyle bak geçmişe doğru bakalım,bence daha iyi olabilir yani...dene tabi...hemen parayla yapma...
iyi sistem yalnız,beğendim bak bunu....brv.lelele
tşkkürler sn saraylı.. çok tşkkür ederim..
[quote=saraylı;331661]slm unli,:)
buyur abim sana önde bi koltuk ayırmıştım...:::
meşrubatta koydum yanındaki sehpaya..:..:[/quote]
abi öğrencilik yıllarından kalma alışkanlık var, önde ders dinleyemiyorum ben. dikkat dağınıklığı oluyo biliyonnu. :D
ben arka sıradan dinleyeyim. aksi taktirde devamsızlıktan kalırız ilk haftadan... :..:
belkide ben sistemi farklı yorumladım rakamlar ondan farklı çıktı
34h 34ı kanal içresinde 8 13 ü yukarı kestiği zaman al sinyali üretmemişim 8 in üst kanala değmesini beklemişim ama sizin verdiğiniz rakamlarda kanal içerisindede al sinyali üretmiş
[quote=clark;331665]belkide ben sistemi farklı yorumladım rakamlar ondan farklı çıktı[/quote]
[quote=clark;331666]34h 34ı kanal içresinde 8 13 ü yukarı kestiği zaman al sinyali üretmemişim 8 in üst kanala değmesini beklemişim ama sizin verdiğiniz rakamlarda kanal içerisindede al sinyali üretmiş[/quote]
evet clark,:)))
daha önceden 8 lik kanalı yukarı kırdıysa ve sonra kanal içine çekilirse,kanalı aşağı kırmadıktan sonra,13 lüğü tekrar yukarı kırarsa al demektir...kısada da tersi tabi...
kanal içindeyken de al sinyali üretir yani....
çok kötü bir dönem olduğundan toplamda 1700 zarar gözüme kötü gelmiyor..:)
dediğiniz dönem için dikkatle baktım,vadeli 10' lıkta foreks2000 de arkadaşların o kar-zarar değerini bulması lazım...buradan sistem kurulumunu denetleyebilir herkes...başka platformda biraz farkedebilir...:cool:
o dönem gerçekten ilginç en az zararla çıkan kısa vadeli sistemler iyi iş yapar o dönemi derslerde konu olarak göstermek lazım :)
[quote=saraylı;331279]
- öngörü yapmak trader açısından ya da benim açımdan sıkıntılı oluyor...
-sistem sinyalini canlı vermek,legal olarak mahzurlu olabilir+ trader da ek stres yaratıyor...
[/quote]
[quote=saraylı;331360]Sistem sonucu vermiyorum,öngörü yapmıyorum,:o:o
[/quote]
[quote=saraylı;331639]artık canlı tradeleri söylemiyorum,
onun yerine komple TRENDMANIA Sistemini verdim,herkes yapabilir
.:)[/quote]
Daha önce çeşitli defalar dile getirdiğim gibi,
bu topikte artık canlı sistem sonucu vermiyorum,
öngörü yapmıyorum,
pozisyonumu söyleyebilirim,
bundan sonra yazacaklarım bu çerçevede değerlendirilsin...
onun dışında genel forum kuralları dahilinde her konuda konuşabiliriz,
sınır yok...:::
ya kardeşim madem uzundun sabahtan niye demedin,
ya da abi piyasa nereye gidiyor sence gibi soruları istemiyorum,
yanıtlamam!:mad:
hadi bakalım kolay gelsin....lelele
saraylı abi bak bu unlimitted arkada bir ön sırama geldi oturdu gene..hep beni konuşturuyor..ayrıca tahtayı da göremiyorum ondan dolayı...bişii sööle şuna ya..:)