-
[quote=ATHLON;331673]saraylı abi bak bu unlimitted arkada bir ön sırama geldi oturdu gene..hep beni konuşturuyor..ayrıca tahtayı da göremiyorum ondan dolayı...bişii sööle şuna ya..:)[/quote]
ya durun kavga etmeyin,:(
size teneffüste kantinden şeker alacam,:)))
ama senin boyun daha uzun,:::
olmazsa tahtayı biraz yukarı kaldırayım,tahta cırcırlı,cıııırrrttt...:..:
-
Sn Saraylı Hocam
Hoşgeldiniz özlettiniz kendinizi Kolay gelsin
-
sn saraylı 5lık KT ile tarama yaptım muhteşem oldu.. 5lık KTnin TM ile sinyalleri 1e 1 çakışıyor...TM harika oldu.. KT de bir anlamda onun filtresi oldu benim açımdan.
-
[quote=skender0909;331695]sn saraylı 5lık KT ile tarama yaptım muhteşem oldu.. 5lık KTnin TM ile sinyalleri 1e 1 çakışıyor...TM harika oldu.. KT de bir anlamda onun filtresi oldu benim açımdan.[/quote]
skender,:)))
Memnun oldum,
KT ve TM ikisi de iyi sistemler,
ben TM'yi sizler için yazdım,ama şu anda TM benim de baktığım iyi sistemlerimden biri,:::
sistemlerle çalışın,
disiplinli olun,başarı gelecektir....brv
-
çok tşkkürler üstad.. yürekten çok tşkkürler.. emeğinize,yüreğinize sağlık hocam...
-
[QUOTE=skender0909;331695]sn saraylı 5lık KT ile tarama yaptım muhteşem oldu.. 5lık KTnin TM ile sinyalleri 1e 1 çakışıyor...TM harika oldu.. KT de bir anlamda onun filtresi oldu benim açımdan.[/QUOTE]
Merhaba skender0909,
KT neyin kisaltmasıdır? Arayıp bulalım bakalım bakalım nasıl bir şeymiş :))):))):)))
Şimdiden teşekkürler,
DM
-
[quote=skender0909;331658]yorumlarınız için tşkkürler.. ben zaten trade etmek açısından söylemedim.. günlük periyodda uzun vade olarak bakılabilir diye düşündüm..bir de fx2000 de faydalandığım bir sistem var.. bunu saatlik olarak öğrendim ama saatlikte geç kalabildiğini farkedince 5lik ve 15lik periyodlarlada takip ediyorum.. oldukça faydalanabiliyorum..bunun hakkında görüşlerinizi eleştiri ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..sistem şu...farklı hoların rsı ile birlikte kullanıldığı saatlik bir sistem.. ama ben bunu hem 5. hem 15liktede kullanıyorum..3ünede bakıyorum..göstergeler 18 ve 28 üssel ho,kırmızı ile...5 ve 12 ağırlıklı ho. farklı renklerle gösterilecek..rsı21 50 çizgisi ile..giriş sinyalleri.. yalnızca kırmızı tünel daraldığında ya da kesiştiğinde pozisyona girilecek.AL sinyali 5 ağırlıklı ho 12 ağırlıklı ho kırmızı tüneli yukarı doğru kestiğinde..eğer 5 ağırlıklı ortlama bir yandan 12yi yukarı doğru keserse sinyal daha güçlü olur..ama rsı 50den büyük olacak..SAT sinyali..5 ağırlıklı ho ve 12 ağırlıklı ho kırmızı tüneli aşağı doğru kestiğinde..eğer 5 ho 12 yi aşağı doğru keserse sinyal daha güçlü olur..ama rsı 50 den küçük..AL kapama sinyali..fiat bir tavan yapıp 5 ağırlık ho 12nin altına geç pozisyon kapa..SAT kapama sinyali fiat bir dip yapıp 5 ağırlık ho 12nin üzerine geç pozisyon kapa..kırmızı tünelin sıkışması fiat dönüşünün bir öncü habercisi olarak algılanmalıdır..5 ve 12 ho kırmızı tüneli kestiğinde dikkatli olmalıdır..bu,kırmızı tünelin sıkışacağının ve fiatlarda bir dönüş olacağının bir göstergesidir.. ben bunu 1 aydır kullanıyorum.. aslında saatlik bi gösterge ama,baktım geç sinyal veriyor,saatlikle bereber ayrı sayfada 5lik ve 15lik graflarıda yan yana koydum .. oldukça iyi..sistem performansı açısından sn saraylı incelerse,ne der acaba...görüşlerini merak ediyorum..dediğim gibi sistem performansını bilmem ama 1 aydır oldukça yararlı oldu..hatta sn saraylıdan esinlenerek ben de bu sisteme KT ismini koydum.. yani kırmızı tünel..belki de ismi bana uğur getirdi...
,[/quote]
[quote=dmnokia;331711]Merhaba skender0909,
KT neyin kisaltmasıdır? Arayıp bulalım bakalım bakalım nasıl bir şeymiş :))):))):)))
Şimdiden teşekkürler,
DM[/quote]
KT: kırmızı tünel
-
Günaydın Kolay Gelsin Bol Kazanclar
-
Günaydın iyi haftalar herkeze.
-
Günaydın, iyi haftalar diliyorum herkese,
karlı bir hafta olmasını umudediyorum,
Sultan Süleyman (=SS) ile cuma günü 78.050 den almış olduğum uzun poz um devam ediyor,
bu açılışla yakında sat vermesi de pek mümkün durmuyor,
cüce şubat sistemler açısından iyi bir ay olabilir.:)
SS nin yanında BRS 78.875 ve TM de 78.975 ten alda..
-
Saraylı hocam Hürrem içinde bir sistem yazmıyormusunuz Kanuni darılır sonra :)
-
[quote=perfectt;331742]Saraylı hocam Hürrem içinde bir sistem yazmıyormusunuz Kanuni darılır sonra :)[/quote]
hehehe,:..:
yok ağam ben Hürrem ve diğer hatunlar için sistem falan yazmıyorum,:mad:
seyrediyoruz işte hepsi ortalığı karıştırıp duruyor,::::::
bayanlara saygım sonsuz,o ayrı konu,;)
ama kardeşim o zamanki saraydaki kadınları da dizi acaip fettan göstermiş,
adamcağız Belgrad'ın fethine gitti,canı cebinde,:rolleyes:
nerdeyse İstanbul düşecek...::::..::..: