Sn.Saraylı metastockda 1 dk grafikleri göremiyoruz buton aktif değil bir çözümü varmı ?
Printable View
Sn.Saraylı metastockda 1 dk grafikleri göremiyoruz buton aktif değil bir çözümü varmı ?
[quote=perfectt;331820]Sn.Saraylı metastockda 1 dk grafikleri göremiyoruz buton aktif değil bir çözümü varmı ?[/quote]
beim bildiğim yok perfectt,
en küçük 5' lığa bakıyorum,benim için gerek te yok zaten...:)
Sn Saraylı, TM sisteminizi ms ortamında test etmeye çalışıyorum, 15 dk lık grafiği 10 dak lık grafiğe uyarlamayı düşünüyorum ema ları değiştirerek. sıkıntı şurda : ben de forex kulanıyorum, ms datalarım matriks format. bu iki data seti 10 ve 15 dk.lık grafiklerde farklı çubuklar üretiyor. matriks de 10 dk da 50 bar varken, fx2000 de 51 bar var.çubukların high-low ve close değerleri biribirinden farklı ve sinyal üretimi de farklı oluyor .malesef bize data veren şirketlerde bir tutarsızlık var. dolayısyla matriks dataları kullanarak yaptığımız system tester ile fx2000 grafiğindeki görünüm farklı olacak.bunu belirtmek istedim.
saygılar...
[QUOTE=saraylı;331819]23/12 ila 3/1 arası fxçi,
çok yataylık vardı da ,orda TM nin performansına baktık...:)))[/QUOTE]
sraylı patromz benim mental de 625 pıvan karla kapamış o dönemi :::
21 işlem
8 karlı
13 zerarlı
[quote=fXci;331825]sraylı patromz benim mental de 625 pıvan karla kapamış o dönemi :::
21 işlem
8 karlı
13 zerarlı[/quote]
fxçi senin sistem iyiymiş orda,:rolleyes:
TM orda -1700 yapmış..:::
[quote=Trademrk;331824]Sn Saraylı, TM sisteminizi ms ortamında test etmeye çalışıyorum, 15 dk lık grafiği 10 dak lık grafiğe uyarlamayı düşünüyorum ema ları değiştirerek. sıkıntı şurda : ben de forex kulanıyorum, ms datalarım matriks format. bu iki data seti 10 ve 15 dk.lık grafiklerde farklı çubuklar üretiyor. matriks de 10 dk da 50 bar varken, fx2000 de 51 bar var.çubukların high-low ve close değerleri biribirinden farklı ve sinyal üretimi de farklı oluyor .malesef bize data veren şirketlerde bir tutarsızlık var. dolayısyla matriks dataları kullanarak yaptığımız system tester ile fx2000 grafiğindeki görünüm farklı olacak.bunu belirtmek istedim.
saygılar...[/quote]
evet maalesef platformlar arasında fark var...
valla ben fx2000 e bakıyorum SS,ABS ve TM de,
BRS ise mecbur MS ta çalışıyor,formülü var onun...
bu şekil çalışınca karışıklık olmuyor...;)
[quote=fXci;331825]sraylı patromz benim mental de 625 pıvan karla kapamış o dönemi :::
21 işlem
8 karlı
13 zerarlı[/quote]
Bendeki ise nalınsız 1950 puancık karla kapamış ama bana sorsanız sen ne yaptın :(:(:(
[quote=a.kaya;331831]Bendeki ise nalınsız 1950 puancık karla kapamış ama bana sorsanız sen ne yaptın :(:(:([/quote]
seninki de iyiymiş kaya....lelele
[IMG]http://img715.imageshack.us/img715/8624/91395148.jpg[/IMG]
Topkapı....
resmin doğallığı çarpıcı...:::
surlar o zaman da bakımsız tabi...
[QUOTE=saraylı;331840]
Topkapı....
resmin doğallığı çarpıcı...:::
[B]surlar o zaman da bakımsız tabi.[/B]..[/QUOTE]
abi bence surların orjinal hali bu... eskitme tarzı yapılmış... :)
o kadar eski foto ama gene harap gene bakımsız..
TM de 78.975 al sinyali devam etmekte...
aşağıda 2.grafı görüyorsunuz,
biraz daha geri gelirse uzunu realize edecek,
t/yh veren ilk graf t poz unda...
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/9089/25628374.gif[/IMG]
Ziraat bülteninde 81.100 direnci verilmiş,hakkaten 81.050 görüldü,;)
yukarda ise 81.750 ve 82.450 var ,
aşağıda ise 79.700..