-
[QUOTE=rcp;17622]garantiyi 3,38 kadar kım neden aldı, sımdı 3,30 kadar kım nıye verdı. vatandas bilgi edınme yasası geregı bilgilendirilme hakkımı kullanmak ıstıorum.
47250 den sort beklemeye devam edıyorum.iyi mi ediyorum acep.brv[/QUOTE]
Spotu inatla tutuyorlarsa arkasından pek hayırlı şeyler olmuyor.
-
[QUOTE=rcp;17622]garantiyi 3,38 kadar kım neden aldı, sımdı 3,30 kadar kım nıye verdı. vatandas bilgi edınme yasası geregı bilgilendirilme hakkımı kullanmak ıstıorum.
47250 den sort beklemeye devam edıyorum.iyi mi ediyorum acep.brv[/QUOTE]
Spotu inatla tutuyorlarsa arkasından pek hayırlı şeyler olmuyor.
-
[B]Bunlarla uğraşılmaz hakikaten, benim grafikteyi görüntüyü bozdular 46900 den shorta geçtim..[/B]
-
[B]Bunlarla uğraşılmaz hakikaten, benim grafikteyi görüntüyü bozdular 46900 den shorta geçtim..[/B]
-
[QUOTE=sentinus;17626]Spotu inatla tutuyorlarsa arkasından pek hayırlı şeyler olmuyor.[/QUOTE]
spot numaradan çıktı öğleden önce..
aşagı gelir saatlikleri uyumsuz diye yazmıştım...
-
[QUOTE=sentinus;17626]Spotu inatla tutuyorlarsa arkasından pek hayırlı şeyler olmuyor.[/QUOTE]
spot numaradan çıktı öğleden önce..
aşagı gelir saatlikleri uyumsuz diye yazmıştım...
-
fdow da 10 dakika içinde 12295 altı kapanış net sat dır..
-
fdow da 10 dakika içinde 12295 altı kapanış net sat dır..
-
ne guzel sabah satip kari cebe atmistim sonra kasindik bir ton komisyon odedik Allahtan lomglari tutmadim aldigimiz karda tarih olacakti yarim saat sonra.
-
ne guzel sabah satip kari cebe atmistim sonra kasindik bir ton komisyon odedik Allahtan lomglari tutmadim aldigimiz karda tarih olacakti yarim saat sonra.
-
47 üstü long
altı short
shorta geçtim
-
47 üstü long
altı short
shorta geçtim