[quote=nunu;406912]astinton, karlari alip kactin mi? yoksa flexy, excali piknige mi gittiniz hepberaber?:..:[/quote]
Asti az önce jagu bayii'nin civarında görülmüş :)))
Printable View
[quote=nunu;406912]astinton, karlari alip kactin mi? yoksa flexy, excali piknige mi gittiniz hepberaber?:..:[/quote]
Asti az önce jagu bayii'nin civarında görülmüş :)))
[quote=flexy;406918]Asti az önce jagu bayii'nin civarında görülmüş :)))[/quote]
jagu mu? uzuldum bak simdi, lamborghini alcam diye sayikliyordu halbuki son bikac senedir
[QUOTE=nunu;406921]jagu mu? uzuldum bak simdi, lamborghini alcam diye sayikliyordu halbuki son bikac senedir[/QUOTE][FONT="Fixedsys"][SIZE="5"][COLOR="DarkRed"]NE HABER NUNU GEL SANA BİR MASAJ YAPAYIM. ENDORFİN YÜKLEYEYİM.:::::::::::: BİRAZ RAHATLA EMİ KUZUCUK...:::::::::.heyk[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[quote=nunu;406921]jagu mu? uzuldum bak simdi, lamborghini alcam diye sayikliyordu halbuki son bikac senedir[/quote]
XF hem 2700cc, hem de dizel, malum iktisat devri napsın ? :::
yaf bi para babasi vardi, o nereye kayboldu? neyse, ben uyuyam, kuslar otmeye basladi:..:
AGA..bi tat,bi dokunuş, bi blow off görmezsem hatırım olsun...:p.dng
İtiraf ediyorum...hepsini 67425 den kapattım amma 66925 den yine açtım..kısa vadeli teknik göstergelerin ve açılış gapında sapıtan teknik göstergelere ise saygılarımı sunuyorum..******
yaw ne zamandır bi %4-5 düşüş görmedik ha..görsek eyi olacaydı
Nuni,,,uyumasan eyi olacaydı...eruusd taban olacaymış
graştır bizi opssiiiiiiiiiiiii.......gorrektivlerin gralı
[quote=flexy;406924]XF hem 2700cc, hem de dizel, malum iktisat devri napsın ? :::[/quote]
o bişi deilde şavrole efsane kamaro yu yine getirmiş Türkiye ye..geçen yolda gördüm...esas duruşa geçesim geldi..o ne güzellik o ne karizma öyle yaww.. 6200 cc imiş..way**
[quote=Astatin;406970]o bişi deilde şavrole efsane kamaro yu yine getirmiş Türkiye ye..geçen yolda gördüm...esas duruşa geçesim geldi..o ne güzellik o ne karizma öyle yaww.. 6200 cc imiş..way**[/quote]
Öyle motor mu olur ya ::::..: