efg icm: olumlu açtı,grafık bozuk..bı 70 bın goster bakıım..
efg broker: pekı efenım...tek tus 70 000..:))
Printable View
efg icm: olumlu açtı,grafık bozuk..bı 70 bın goster bakıım..
efg broker: pekı efenım...tek tus 70 000..:))
gÜNAYDIN aRKADAŞLAR bOL kAZANCLAR dİLERİM
YAVUZHAN = The Tatar
olmuş; Tatar yeni nick hayırlı uğurlu ossuun....:p:::
[QUOTE=selçuklu;260144]kanalizasyon graf ..
[IMG]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/5/1173.jpg[/IMG][/QUOTE]
üvvvvv ... dienç var .. kanalizasyon direnci .. kısaldım bakalım .. yakın istop .. :o:o
[IMG]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/5/1181.jpg[/IMG]
pivot...............70.250
ema55.............69.722
günaydın,hayırlı işler !
cuma gunu acılan 68*800 uzunlarla hala dewam..poz arttırmak yok...yazlık mıktar...august a kadar 2/5 gıtcem...
trade sist .. sat derse rahatlıyacam .. şimdilik..yakın istop . [SIZE="1"][COLOR="Red"][B]yygd ..[/B][/COLOR][/SIZE]
[quote=saraylı;260150]YAVUZHAN = The Tatar
olmuş; Tatar yeni nick hayırlı uğurlu ossuun....:p:::[/quote]
sağolasın saraylı abi,the tatar benim ilk nickim..özlemişim :)))
yavuzhanda 2.nickimdi,başka bir nick kullanmadım 10 senede..
yavuzhan her zaman kalbimde,profil resmimde yaşamaya devam edecek..
ralli---eynseync
Cümleten günaydın , ve hayırlı haftalar..
kanalizasyon graf ..
[IMG]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/5/1173.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;260159]ralli---eynseync[/QUOTE]
küskü-şayneli crashesagneynseync ..
avatarım nası olmuş ... ehuehueuhe..selçuklu atlısı ..ühühühhü :D:D
[quote=selçuklu;260162]küskü-şayneli crashesagneynseync ..[/quote]
GÜNAyDIns üühühühühüh
bende tahmin edeyim üwww
yanılacağım yine ama :D
aym dalgasına cacıkşayne bi bi nane olmaz yatayşaynn
ühühüüh
[quote=selçuklu;260163]avatarım nası olmuş ... ehuehueuhe..selçuklu atlısı ..ühühühhü :D:D[/quote]
iyi patron..at ve silah orda fekat avrat yok..bence at avrat silah bir arad olanını bul bence..Selçuklular bu boruu deelll
[QUOTE=seagate;260164]GÜNAyDIns üühühühühüh
bende tahmin edeyim üwww
yanılacağım yine ama :D
aym dalgasına cacıkşayne bi bi nane olmaz yatayşaynn
ühühüüh[/QUOTE]
üüüüühühühühühü :o:o:o
[QUOTE=Astatin;260165]iyi patron..at ve silah orda fekat avrat yok..bence at avrat silah bir arad olanını bul bence..Selçuklular bu boruu deelll[/QUOTE]
avratın cephede ne işi var patron ... o evde ...ühühühüühh :o:o:D:D
[quote=Astatin;260165]iyi patron..at ve silah orda fekat avrat yok..bence at avrat silah bir arad olanını bul bence..Selçuklular bu boruu deelll[/quote]
Misal benim avatara bak...EN öndeki benim ama diğer atlardakilerin hepsi avrat...:D:D Gerçi cehennem kaçkını gibi duruyoz ama olsun.
[quote=selçuklu;260167]avratın cephede ne işi var patron ... o evde ...ühühühüühh :o:o:D:D[/quote]
Yahu avrat dediysem, cephede doğu roma ile cenk ederken denk gelebilecek avratlardan bahsediyorum..hani Tarkan filmlerinde, hain "alyoşa" lar..:Dyohusam çadırını sırtında taşı demiyik
günaydın..
AYM kararı bu hafta..ret çıkarsa, erken seçim çok yüksek ihtimal..meclisin açık tutulmasından amaç bu...
Mahfi Eğilmez ; şu anda cnbc-e de Almanya nın takım oyunu işi götürüyo ,dedi...ve ekledi...
Bireysel başarılara dayalı sistemler kalıcı olamıyor,takım oyununa dayalı sistemler daha kalıcı ,dedi...;)
Bu işletmelerde de böyledir;süper bi müdür getirin alt ekibiyle uyumlu olmazsa,başarıyı yakalayamıyo ,dedi...:p
Biz de ;Almanya 'nın takım oyununu örnek alıp,daytrade de başarılı olalım inş,abla ve abiler...:)
[COLOR="Red"][B]zvbyygd...[/B][/COLOR]
[B]zayıflık var bence .. yorum yok gısa devam ...[/B]
[QUOTE=Astatin;260169]Yahu avrat dediysem, cephede doğu roma ile cenk ederken denk gelebilecek avratlardan bahsediyorum..hani Tarkan filmlerinde, hain "alyoşa" lar..:Dyohusam çadırını sırtında taşı demiyik[/QUOTE]
heee .. onlar .. tepenin arkasında .. ilk ben çıktım tepeye .. arkamdan geliyolar .. ehuehe ühühühüüh :D:D:D
seagate patron bu ühhühühhühh için telif falan istemiyosun dimi patron .. ühhühühühüh :D:D:D:D
üvvvv.... Canım çok pis şelale çekti.... üvvvv... Long'ların büyük kısmını sistem dışı kapattım.... üvvvvv.... Long olmayı gururuma yediremiyorum.... üvvvvv... Şöyle bir short sinyali gelse o barda short'lara öyle bir abanacağım ki SPK hakkımda inceleme başlatacak.... Ama sistem 1dk'lıkta bile long hala.... Daha orada short verecek, sonra 5dk'lıkta short verecek, sonra 10dk'lıkta short verecek de en son 15dk'lıkda short olacak da ben kısalacam... Ölme eşşeğim ölme.... üvvvv.. Zaten Dow kapalı bugün yaprak kımıldamaz.... üvvvv...
saraylı patroms son yukarı dalga başlasın...gidelim 80 bınlere...sonra bunun son dalga olmadıını anlayalım...daha da yukarı gıdelım...feza formeyşın olsun artıkın...dışarıya göre fazla zayıf kaldık...:))uwww..
stil long still got the blues...
korkuyorum stro patron .. üvvvv ... gol mü olacak ne edecek .. vayyyyyyy ...
[quote=selçuklu;260179]korkuyorum stro patron .. üvvvv ... gol mü olacak ne edecek .. vayyyyyyy ...[/quote]
Hayatta olamaz patron... Hatta XU030 bu haftayı 5 haneli sayılarda kapatabilirse çok şaşırırım.... üvvvv.... Avatarı ona göre seçtim.... üvvvv....
[quote=ATHLON;260177]saraylı patroms son yukarı dalga başlasın...gidelim 80 bınlere...sonra bunun son dalga olmadıını anlayalım...daha da yukarı gıdelım...feza formeyşın olsun artıkın...dışarıya göre fazla zayıf kaldık...:))uwww..[/quote]
athlon,
Haftasonu dow ve s&p500 de biraz grafik çalıştım,
daha ov li çıkış içinde 4.dalga dibini tamamlamaya çalışıyolar,
bugün de kapalılar,
hal böyle olunca,biz de bugün bi aşağı bi yukarı salınabiliriz,
doğrudan yukarı gidemeycez bence ....:confused::rolleyes:
ralli-eynseynnccccccc...destek ve dirençler...
[IMG]http://i49.tinypic.com/2hmq89j.png[/IMG]
[quote=ATHLON;260177]saraylı patroms son yukarı dalga başlasın...gidelim 80 bınlere...sonra bunun son dalga olmadıını anlayalım...daha da yukarı gıdelım...feza formeyşın olsun artıkın...dışarıya göre fazla zayıf kaldık...:))uwww..[/quote]
Ha patroms..Saraylı bizi diskoya götür...:D Saraylı 5 on the way:rolleyes:
çok keskin dönüş yaptı pala..
[quote=saraylı;260181]athlon,
Haftasonu dow ve s&p500 de biraz grafik çalıştım,
daha ov li çıkış içinde 4.dalga dibini tamamlamaya çalışıyolar,
bugün de kapalılar,
hal böyle olunca,biz de bugün bi aşağı bi yukarı salınabiliriz,
doğrudan yukarı gidemeycez bence ....:confused::rolleyes:[/quote]
abey dow a bakınca inan hiç uzunlayasım gelmıo...emme aklıma 8000-9000 hareketlerı gelıo namıssızın..dow oralarda oyalanırken bıze neler ettılerdı gayrı...kaç ay önce yazdıım olay...biz hakkaten farklıyız baskayız krızden sonna...hayır makrolar da ılgınc sekılde duzgun..nası yapıolar bılmıorum ama olay bu gayri...korkuyorum ..uwwww.
istop ve long ... i am sorry .. so sorry .. üvvvv ..... ingaaaaaaa ... .
Nazgül: şşşttt tilki tilki...bu hava aynen AKP kapatılmama davası sonucu açıklanmadan önceki havay benzemiyormu he...scrrrrrreeeeeeewwwwmmm
Tilki Tilki: Hıss, evet evet benziyor..amma sen ürkütme vakvakları...iyykk iykkk...
[QUOTE=Astatin;260190]Nazgül: şşşttt tilki tilki...bu hava aynen AKP kapatılmama davası sonucu açıklanmadan önceki havay benzemiyormu he...scrrrrrreeeeeeewwwwmmm
Tilki Tilki: Hıss, evet evet benziyor..amma sen ürkütme vakvakları...iyykk iykkk...[/QUOTE]
aym üzerinde baskı büyük..erken seçim blofü,kantarcı meselesi falan..bakarsın pakete ret çıkmaz..of of..
şimdi akp erken secimde bu magduriyetden dolayı 8 -10 puan fazla alsa,27 nisan gibi olsa....
gunaydin yeni geldik tatilden 525 ten shortlar gitti 650 isstop seklinde hayirli olsun vatana millete
70800 geçilirse hareket iyice palazlanabilir..
[IMG]http://i48.tinypic.com/2rnybnc.jpg[/IMG]
gayahan aşkına long dewam...:)