25 puanda alıcı satıcı bulmak hayal mi olacak nedir??
Printable View
25 puanda alıcı satıcı bulmak hayal mi olacak nedir??
şimdi tam olarak noldu bugün? :D
oha hacılar nası bı gun oldu ööle yau...son 30 dkkya kadar nazgüle karşı kanlı bir çarpışma ,ağır yaralar alma,son 30 dkka ak gandalfın tepeden şafakla inişi...ve son 5 dakka ağır gıllanmayla bitirilen bir seans günü...bugun ei spor yaparım artık..
Ulem o kadar graf mraf resim mesim lak lak yaptık ama gün boyu ne yaptın dersen, dündne kalan pozisyonu aynen korudum..diğer yandan çok çok cüzi sayıda kontratla fantazi sörf denedim...3/3 başarılı trade ama çokaz gontratla... adım gibi eminim yüksek gontratla denesem patlardı..heheh..neyse yaw..sonuçta endeks az da olsa eksi bizde artı kapadık düne göre...yannız öle bir stres yaptıki ipnur, şu anki mutluluğumu gören sanki %3 düştü sanır vob..hehe
algo te****zu oldu resmen
[quote=flexy;431226]şimdi tam olarak noldu bugün? :D[/quote]
[quote=Astatin;431228]Ulem o kadar graf mraf resim mesim lak lak yaptık ama gün boyu ne yaptın dersen, dündne kalan pozisyonu aynen korudum..diğer yandan çok çok cüzi sayıda kontratla fantazi sörf denedim...3/3 başarılı trade ama çokaz gontratla... adım gibi eminim yüksek gontratla denesem patlardı..heheh..neyse yaw..sonuçta endeks az da olsa eksi bizde artı kapadık düne göre...yannız öle bir stres yaptıki ipnur, şu anki mutluluğumu gören sanki %3 düştü sanır vob..hehe[/quote]
bı....daha kısa tarif istiyosan "eşşeğini kaybedip bulma" şeklinde özetleyebiliriz...düne göre değişenm çok az bişi var ama çok mutluyum:D
ya abiler..hani "missing graş days" ler yaşıyoruk ya...hale yaşayamadığımız bişi var..şu: dow gece %2 filan düşüyo..sabah -1500/-2000 gap filan..olsun beaa...olsun deyin...
[quote=Astatin;431231]ya abiler..hani "missing graş days" ler yaşıyoruk ya...hale yaşayamadığımız bişi var..şu: dow gece %2 filan düşüyo..sabah -1500/-2000 gap filan..olsun beaa...olsun deyin...[/quote]
evet yau o gece bu gece formasyonu..olsun o zaman o gece bu gece,ya da bu gece o gece...
[quote=flexy;431229]algo te****zu oldu resmen[/quote]
anle dıysamara böliyim:D
hacı "algı ters yüz oldu" mu demek istedin diyecem ama yııldızlamışsın..çıkaramadım valla..nedir olay:p
yani ilk kelimeyi anladımda.. zu ile biteni anlamadım
AFTLLOOOOOOOOOO...teprik ederim
[B]Sony Corporation (SNE)[/B]
-NYSE
14.88 [IMG]http://l.yimg.com/a/i/us/fi/03rd/down_r.gif[/IMG] 0.11(0.77%) 11
[quote=Astatin;431233]anle dıysamara böliyim:D
hacı "algı ters yüz oldu" mu demek istedin diyecem ama yııldızlamışsın..çıkaramadım valla..nedir olay:p
yani ilk kelimeyi anladımda.. zu ile biteni anlamadım[/quote]
Acccık daha açayım ;
**** : cavü
algo : algoritma
pala : şerefsiz (malum :..:)
[quote=flexy;431226]şimdi tam olarak noldu bugün? :D[/quote]
heeeeççç....dng
[QUOTE=excali;431254]heeeeççç....dng[/QUOTE]
şöyle oldu : sabah 98625 uzlaşma ile açan pala aşağı geldi 88275 ile long sl leri ham etti. 350 puan ordan yukarı 98725 koptu 450 puan ordan aşağı 98375 e 350 puan ordan yukarı 99275 e 900 puan ordan aşağı 98400 e 875 puan ordan yukarı 99475 1075 puan ordan aşağı 99 725 e 750 puan ordan yukarı 100 bilmem kaç bilmem kaç puan ordan aşağı 2000 bilmem kaç puan........ yazmaktan yoruldum.. pala iyi bi maç çıkardı çamura yatmadı...
BÜYÜKSÜN PALA :..::..:
günaydın,
gorkuyorum hacılar...akşam bir besili dinledim az bir süre
1) "herkes kredili mal aldıydı, mudis olayı olmayınca kredilileri sıkıştırdılar...dün tamam artık yyukarı dönüyor deyip yeniden mallananlara bir tokat daha vurdular" dedi.
2) "Bence endeks 81000 i taban yapmadan alım denenmemeli" dedi...
herşeyden önce bir baş besili olarak senin, olanı biteni söylemen değil, nüye öyle olduğunu söylemen lazım... yani niye tokat vuruyor bu adamlar... atari oyunu mu oynuyorlar yoksa makro gerekçelri mi var v.b. .
ayrıca,ula bir kere olay 1 inci maddede dediğin gibiyse, artık mal alınmamalı değil, gevşemelerde kısa vadeli alım denenbilir demen lazım değil mi.. her neyse o da kişiye göre değişir tabi... de.... besililerin bu karamsarlığı şortlarımızın geleceği açısından beni kaygılandırıyor..bi 95 falan yapaydıda filetleyeydik iyiydi
Günaydın hacılar, renko renko şişeler :D
Trilyon dolarlarıma ve onlara yön veren analizlerime yön vermek açısından, her öğlen arası yaptığım kahve falı analizini, besililerden gelen umulmadık sinyaller nedeniyle bugün sabah yapmaya karar verdim. Kahveyi içtim. 10 dakika içinde fal/analiz sonuçlarını paylaşacağum
[quote=Astatin;431287]günaydın,
gorkuyorum hacılar...akşam bir besili dinledim az bir süre
1) "herkes kredili mal aldıydı, mudis olayı olmayınca kredilileri sıkıştırdılar...dün tamam artık yyukarı dönüyor deyip yeniden mallananlara bir tokat daha vurdular" dedi.
2) "Bence endeks 81000 i taban yapmadan alım denenmemeli" dedi...
herşeyden önce bir baş besili olarak senin, olanı biteni söylemen değil, nüye öyle olduğunu söylemen lazım... yani niye tokat vuruyor bu adamlar... atari oyunu mu oynuyorlar yoksa makro gerekçelri mi var v.b. .
ayrıca,ula bir kere olay 1 inci maddede dediğin gibiyse, artık mal alınmamalı değil, gevşemelerde kısa vadeli alım denenbilir demen lazım değil mi.. her neyse o da kişiye göre değişir tabi... de.... besililerin bu karamsarlığı şortlarımızın geleceği açısından beni kaygılandırıyor..bi 95 falan yapaydıda filetleyeydik iyiydi[/quote]
Hacı, bunlar lagging indicator gibi bişi gelio artık gözüme.Böyle dediklerinde büyük ihtimal düşüş/yükseliş vuku bulmuş trend değişimi tamamlanmaya yakın oluyor.Kendi görüşüm, kimseyi etkilemek istemem tabi..
[quote=Astatin;431290]Trilyon dolarlarıma ve onlara yön veren analizlerime yön vermek açısından, her öğlen arası yaptığım kahve falı analizini, besililerden gelen umulmadık sinyaller nedeniyle bugün sabah yapmaya karar verdim. Kahveyi içtim. 10 dakika içinde fal/analiz sonuçlarını paylaşacağum[/quote]
Valla falda çok belirgin iki şekil: Bir adet lepistes balığı ve elele gezen bir bay-bağyan... Sanırım bugün cuma oladuğu için vob dan çok haftasonu tatiline konsantre olmuş metafiziğim, balık yemek, gezmek tozmak filan..:D gusra kalmayın.. e napıyım abi..cuma işte mutlu olayor insan...
neyse bir de öğlen arası denerik
"besili" affect
hacılar güzel düşüyo demi :)
[IMG]http://d1302.hizliresim.com/16/1/jmklf.jpg[/IMG]
hani ara 99575 görmüş buyaw.. uwww..ters indik "besili" saldırısı..
grafı hazırlarken aldılar yukarı barlar yok grafta
ama 2 ikidir :)
ii de ii dir :)
uwwww kanlı piyasa,en sevdiimden..:))
bı cumayı da duzgun yapmaz namussuz...
gorkutucu hal alıyor gittikçe..MFI lardaki dev pupu korkunç
[IMG]http://i47.tinypic.com/2ufst1z.png[/IMG]
[quote=Astatin;431327]gorkutucu hal alıyor gittikçe..MFI lardaki dev pupu korkunç
[IMG]http://i47.tinypic.com/2ufst1z.png[/IMG][/quote]
deme ööle hacıııı...uwwww
[quote=ATHLON;431328]deme ööle hacıııı...uwwww[/quote]
TGG umut verıo hacı...ciddiyim
ulaynnnnn..
[IMG]http://i48.tinypic.com/108csd2.png[/IMG]
[quote=ATHLON;431329]TGG umut verıo hacı...ciddiyim[/quote]
hacı elde bi umut o kaldı zaten..yannız ort boll bant 575 lerden geçiyo..onun üstüne çıkarsa TGG de şrak diyen 3 veya 4 e sıçrayabilir indikin bağırsaklarından gördüüm kadarıynan..Umudumzu Frodo...üww..kıymetlimisss şortlardan ayrulmak istemiyorum..üğğwwwkkk
[quote=Astatin;431333]hacı elde bi umut o kaldı zaten..yannız ort boll bant 575 lerden geçiyo..onun üstüne çıkarsa TGG de şrak diyen 3 veya 4 e sıçrayabilir indikin bağırsaklarından gördüüm kadarıynan..Umudumzu Frodo...üww..kıymetlimisss şortlardan ayrulmak istemiyorum..üğğwwwkkk[/quote]
hacı bende de o tarz bı ındık var ve ben de aynı dertten müzdaribim...eer dediin yere gelirse benımkı de şak diye atar..du bakalı
haci iyi tarafından bakalım..dün 15 dklıkda peşpeşe, TOBO, İkili dip, W formayonlarını skip etti (**kip attı değil Skip etti...:) kibar olalım nütfen)..sonra triyengılı yukarı kırıyo gibi yaptı tek barda ona da geçirdi.... Belki skip etme sırası 60 dklıklardaki boğasal formayonlara gelmiştir... :)
Altın vuruşlar yapacak adımları açtı.. Senaryoyu kapana 3000 pangınot var :) bol şans..
oww mondio...bollinger abiler kapanmaya başladı...üwww
[IMG]http://i50.tinypic.com/5ecnqo.png[/IMG]
der demez alt bollingere yolculupa başladı..ne oldu lem habermi var..haşırdattı 1000 puan hehehe
98175 den yarısı filat hacılar...
anam noluyo la...anında 850 yaptı yine???hoopss..kapanan kısım 650 den reşort
[quote=Astatin;431353]anam noluyo la...anında 850 yaptı yine???hoopss..kapanan kısım 650 den reşort[/quote]
o kısım 575 den filat...da noluyo yaw
ne yani,,bir canlı bomba yüzünden mi virdiler...peehh..toparlar bu o zaman..650 den 1k daha kapandım..1 kaldıraçla şort kaldım hacılar
son partiyi de 800 den kapattım..full filat hacılarrrr..darihi zirvenin 1 kademe altından :) analistlikten değil bal eseri açmış olduğum şortları buralara gaddar sabit kaldıraçla (4-5 arası nadiren 6) kısmi piramitle getirmem de katkısı olan tüm indik, ters indiklere, pala the olweys kiks mala ya, renkolara,sistemlere, gorkularıma ve ayrıca forumdaşlara teşekkürü borç bilirim..
sincerely
[quote=Astatin;431348]oww mondio...bollinger abiler kapanmaya başladı...üwww
[IMG]http://i50.tinypic.com/5ecnqo.png[/IMG][/quote]
[quote=Astatin;431350]der demez alt bollingere yolculupa başladı..ne oldu lem habermi var..haşırdattı 1000 puan hehehe[/quote]
ula yeminle, şu grafı yapıştırmamdan sonra 1000 küsür puan verdiklerinde, alt boll bandın ve indiklerin bana mısınbilem dememeleri ve 15 lık sistemin hala alda olmasına bakıp longa dönmeyi bile düşündüm 98300 lerden ama, ne yazıkki bull oryantasyonu zayıf bir treydırım...:::