way anasını ...çeyrek porsiyon 800 lonkları 44100 fil-atladım...fit-filat haftasonuna...histemde sistemde lonk diyordu acaba neden filatladım..:)haftasonu huzuru
Printable View
way anasını ...çeyrek porsiyon 800 lonkları 44100 fil-atladım...fit-filat haftasonuna...histemde sistemde lonk diyordu acaba neden filatladım..:)haftasonu huzuru
[QUOTE=Astatin;115071]way anasını ...çeyrek porsiyon 800 lonkları 44100 fil-atladım...fit-filat haftasonuna...histemde sistemde lonk diyordu acaba neden filatladım..:)haftasonu huzuru[/QUOTE]
bugunu -600 pıvan kapadım sabit :(
[quote=selçuklu;115049]kapanışa kadar uzunum ... haftasonu pozum tam net değil daha ..[/quote]
Uzlaşmaya gidiyorum ben uzunum.üüü
Pozitif ayrışma falan hikaye bence, resmen yukarı sürülüyor piyasa:)
Nerede benim OBO TOBO grafiği durun bakıyım:) adamlar neden Haziran vadede yüklü miktarda uzunda? TOBO ya yolculuk tüm hızıyla devam ediyor, arkaya yaslanma zamanı bence, artık tamamen anlaşıldıki [B]up up up [/B]diyen arkadaşlar haklı çıkacak, bide benim TOBO oluşsa varya, yemede yanında yat olur orta vadede:), şimdilik Haziran vade en kısa periyoda kadar AL konumda bende, haftasonuna uzun gir diye bağırdı, saygılar...
15 dklıkla MMO çizgisi değmeden bunlar ekmek yedirmeyecekler bundan sonra.üüüüüüMMO haklımışın valla.:confused:
[QUOTE=Larossıan;115069]Bu aşağılıklar dow takmıyorlar hiç birebir takip gerekiyor artık.:cool:[/QUOTE]
gün içi taipdeyiz zaten...
gaplar için dow şart... bu gece eksi 3 yapsında dow takıyorlarmı takmıyorlarmı görürüm.....
en azından gapı almış oluruz,sistemde satta olmuş olur bu arada....
öğlen 44.300 SHORT ladık DJI dan sonra dönünce 44.050 FLAT fakat dayanamadım geri bastım 150 den...yani hsonuna 44.400 SHORT girmiş olduk...
yanlış yaptım gibi...neyse ya...neyse nasip o...ivrenç bi gündü...tam düşüyoruk diye umutlandık geri çevirdiler...bunlar sıyırmışlar iyice...
DJI da çıkıyor...yidik ayvayı...
vadeli günlük RSI 2007 deki zirveden bugüne hiç bu noktaya gelmemiş...delip geçecek uzaya gidiyor sanırsın...bugünkü tepeyi onaylamadı...bodur tavuk kimi KISA kaldı bir önceki tepeye göre...
[QUOTE=bull market;115074]Pozitif ayrışma falan hikaye bence, [B]resmen yukarı sürülüyor piyasa[/B]:)
Nerede benim OBO TOBO grafiği durun bakıyım:) adamlar neden Haziran vadede yüklü miktarda uzunda? TOBO ya yolculuk tüm hızıyla devam ediyor, arkaya yaslanma zamanı bence, artık tamamen anlaşıldıki [B]up up up [/B]diyen arkadaşlar haklı çıkacak, bide benim TOBO oluşsa varya, yemede yanında yat olur orta vadede:), şimdilik Haziran vade en kısa periyoda kadar AL konumda bende, haftasonuna uzun gir diye bağırdı, saygılar...[/QUOTE]
full kısa....
beklenen hareketi yaptı babalar...
çalkalaya çalkalaya uzun kalanların sayısını artırdılar.....
amaçta bu değilmi zaten.....
[B]ha bu arada esas vuruşu gapta yapacaklar bunlar[/B]
ne zaman yakalarlarsa...
pazartesimi olur daha sonramı olur.......::::::::::::
[QUOTE=mbm;115076]gün içi taipdeyiz zaten...
gaplar için dow şart... bu gece eksi 3 yapsında dow takıyorlarmı takmıyorlarmı görürüm.....
en azından gapı almış oluruz,sistemde satta olmuş olur bu arada....[/QUOTE]
dow da var mı,bizi sevindirecek bir aşşağı potansiyel..
Dow buradan toparlamazda düşerse saatlik çok fena bozulma olacak, ama bunu yapamazlar bence, ters bir olay falan lazım, akşama teper, en son Nisan 21 ve 24 ünd olmuş böyle, tıpkı oradaki gibi toplaması lazım yoksa dax 4400-4500 e dow 8000 e gelir diyorum, ama bakalım.... Haftaya bakarız duruma, saygılar...
shortör olarak umudumuz NİKKEİ ya nalları dikeyi ya da biz ayvayı yiyeyi...
[quote=SEYYAH;115082]shortör olarak umudumuz NİKKEİ ya nalları dikeyi ya da biz ayvayı yiyeyi...[/quote]
Allah yardımcınız olsun Seyyah ne diyem.üüüBide 100 35 000 üstü kaldı bassınlar ben razıyım valla.
[quote=fXci;115070]ANNA ZIESTENOVA kapanış
[/quote]
FX'ci senin bu sistemi denize sokmamaya and içmişler bunlar heee :..:
[QUOTE=abka;115079]dow da var mı,bizi sevindirecek bir aşşağı potansiyel..[/QUOTE]
fdow o o grafikte gösterdiğim uyumsuzlugu yarım bırakmaz....
yeni bir dip görene kadar...
yeni bir dipte 8200 altı demek...oda şelale olur.....
8400 üzerinde söylediklerim geçerliliğini yitirir....
kısacılar 3-0 önde başlıyor maça....
uzuncuların çok çalışması lazım.. maçı çıkarmaları için....
[quote=unlimitted;115084]FX'ci senin bu sistemi denize sokmamaya and içmişler bunlar heee :..:[/quote]
Yollada denize sokem onu yüzme de bilmiyodur anna.:D
[URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=sistemlerd.png][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/4462/sistemlerd.png[/IMG][/URL]
bundan dolayı kısa girdim..
Abka 15 dklığı varmı bunun acaba ?
[QUOTE=mbm;115078]full kısa....
[B]ha bu arada esas vuruşu gapta yapacaklar bunlar[/B]
ne zaman yakalarlarsa...
pazartesimi olur daha sonramı olur.......::::::::::::[/QUOTE]
Doğru diyorsun sn. mbm:)...benim doğruma görede dow düşecek olsaydı bu akşam bence dün akşam kapanmadan evvel son saatte yukarı yapmayıp günün düşüğünde kapamalıydı, bugünde dünkü son saat yukarı kapanışından sonra açılışta artıya geçmemeleydi, düşüş için bunlar ters geldi bana, yada bugün artıya geçmeden eksi açılsaydı bu sefer bende kısa girebilirdim, ama nerdeyse emin oldum diyebilirim....bakalım gece neyi göseterecek, üstelik yurtdışını takmıyoruz, tüm bunlar olurken babalarda benim gibi bu olayı değerlendirip yada önceden bilip vob u bugün kapanırken aldılar, ben böyle değerlendirdim, saygılar....
[QUOTE=unlimitted;115084]FX'ci senin bu sistemi denize sokmamaya and içmişler bunlar heee :..:[/QUOTE]
abi cemrede düştü sıcacık deniz :::
[QUOTE=Larossıan;115088]Abka 15 dklığı varmı bunun acaba ?[/QUOTE] sadece 5 daklık var..
herkese iyi tatiller.
[QUOTE=mbm;115078]full kısa....
[COLOR="Blue"][B]ha bu arada esas vuruşu gapta yapacaklar bunlar[/B][/COLOR]
ne zaman yakalarlarsa...
pazartesimi olur daha sonramı olur.......::::::::::::[/QUOTE]
29.09.2008(?) - 05.11.2008(38) ve 07.01.2009(70) günelrinin ertesi günü düşüşler dapli olmuş ve parantez içindeki kadar işgünü geçtikten sonra tekrar aynı seviyeler görülebilmiş olup 29.09.2008 düşüşünde oluşan boşluk hala duruyor. O yüzden doldıurulmamış bir aşağı boşluklu düşüşü göz ardı etmemek lazım. Artık ne zaman gelirse.
Dow kapanış tahminim bugün için 8400 :) bakalım biz öncüysek nasılki düşmekten bugün yırttıysak, dow da bugün paçayı sıyırıp 8400 yada biraz üzeri kapar diyorum:) saygılar....
bu arada fdow 8353 zerinde yeni bir tepe görürse duble olur uyumsuzluk....
ama düşüşü bu geceye yetişirmi bilmem....
pazartesi fdow açıkmı.....
[QUOTE=Larossıan;115086]Yollada denize sokem onu yüzme de bilmiyodur anna.:D[/QUOTE]
bilmezmi abi bi daldımmı en az 5000 metrepıvan derine dalayor gız
mal yedirmek için dowun yeşil olmasından daha güzel bir ortam olamaz.
konuştuğumuz büyüklükteki hacimler için ortalık yeşilken mal alınmaz, ortalık kırmızı iken mal satılmaz.
bahsettiğimiz hareketleri yapan adamlar, bizim gibi (birkaç istisna hariç) 10-20-50-100 kontrata değil, binlerce kontrata işlem yapan adamlar.
ortalık kırmızı iken ellerindeki kontratların 10'da birini verseler, kırmızı olur kankırmızı. ellerindeki 10'da dokuzluk malın değerini düşürecek kadar aptalca hareket ederler mi?
ellerindeki malı tabii ki ortalık yeşilken millete dağıtacaklar.
o yüzden de dowun yeşil olması, uzuncuları çok sevindirmemeli diye düşünüyorum. yukarı marj kalmadı gibi bişey...
şahsi fikrimdir.
[QUOTE=mbm;115095]bu arada fdow 8353 zerinde yeni bir tepe görürse duble olur uyumsuzluk....
ama düşüşü bu geceye yetişirmi bilmem....
pazartesi fdow açıkmı.....[/QUOTE]
dow kapalıyken fdow yarım gun acık olsa guzel olur. inş acıktır
Ohooo, bu dow 8350 -8360 aralığıdan sonra AL olur zaten:) benim kapanış tahminimi tutturur bu gidişle:) fazlasında gözümüz yok....saygılar....
gör be oğlum şimdi 8353 ün üzerini....şimdi gör.......
geceye düşmek için çok vaktin kalsın....
pazartesi dow kapalı mı? sebep?
[quote=unlimitted;115097]mal yedirmek için dowun yeşil olmasından daha güzel bir ortam olamaz.
konuştuğumuz büyüklükteki hacimler için ortalık yeşilken mal alınmaz, ortalık kırmızı iken mal satılmaz.
bahsettiğimiz hareketleri yapan adamlar, bizim gibi (birkaç istisna hariç) 10-20-50-100 kontrata değil, binlerce kontrata işlem yapan adamlar.
ortalık kırmızı iken ellerindeki kontratların 10'da birini verseler, kırmızı olur kankırmızı. ellerindeki 10'da dokuzluk malın değerini düşürecek kadar aptalca hareket ederler mi?
ellerindeki malı tabii ki ortalık yeşilken millete dağıtacaklar.
o yüzden de dowun yeşil olması, uzuncuları çok sevindirmemeli diye düşünüyorum. yukarı marj kalmadı gibi bişey...
şahsi fikrimdir.[/quote]
Kırmızıyken böyleyse Allah yeşilinden saklasın Sayın Unlimitted.:(
[quote=SEYYAH;115101]pazartesi dow kapalı mı? sebep?[/quote]
Bayram pikniik mangal..lelele
[QUOTE=bull market;115099]Ohooo, bu dow 8350 -8360 aralığıdan sonra AL olur zaten:) benim kapanış tahminimi tutturur bu gidişle:) fazlasında gözümüz yok....saygılar....[/QUOTE]
fdow keşke görse şimdi 8354 ü.... keşkeeeeee..
18.30 a kadar burdayım... sonra toplantı var.....
görürse hemen yazacagım....:D:D
Vallahi 30 yılım borsada geçmedi ama.Kendini kimse avutmasın.Kriz bitmiş biz hala oradan döner buradan çöker uğraşıyoruz.8400 üzeri kapanış banko.Yazın bir yere.Borsamızı gördünüz dipler yükseliyor.Dow geberse de alıyorlar.Artık hergece long zamanı.Pazartesi 44600 ü de geçecez.Daha yol çok yukarı.Bitmedi.Aynı düşerken tepki bekler gibi nasıl tepki gelmedi ise.Artarken de realize yok.
[quote=Larossıan;115102]Kırmızıyken böyleyse Allah yeşilinden saklasın Sayın Unlimitted.:([/quote]
ortalık yeşilken, EFG'yi sağda 25.000 kontrat satarak piyasanın yukarıya gitmesini engellemeye çalışır görüntüsünde görürseniz şaşırmayın demeye çalışıyorum sayın Larossian.:)))
Ben Pazar Günü Ataşehir Mc Donaldsa gidiyorum.Saat 3te orada olacağım Tanışmayı arzu eden arkadaşlar gelsinler...Pc de getiriyorum..taktik teknik bakalım biraz..Yakamda bir gül olacak...
[QUOTE=SEYYAH;115082]shortör olarak umudumuz NİKKEİ ya nalları dikeyi ya da biz ayvayı yiyeyi...[/QUOTE]
dolar durduk yere parite zirve yapmış iken yükselmez diye düşünüyorum sayın seyyah 5 dakikalık sistemim sat olarak kapandı son saniyede umarım terse gelmeyiz bende sizin gibi 44.400 den kısayım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;115105]Vallahi 30 yılım borsada geçmedi ama.Kendini kimse avutmasın.Kriz bitmiş biz hala oradan döner buradan çöker uğraşıyoruz.[B]8400 üzeri kapanış banko[/B].Yazın bir yere.Borsamızı gördünüz dipler yükseliyor.Dow geberse de alıyorlar.Artık hergece long zamanı.Pazartesi 44600 ü de geçecez.Daha yol çok yukarı.Bitmedi.Aynı düşerken tepki bekler gibi nasıl tepki gelmedi ise.Artarken de realize yok.[/QUOTE]
kayıtlara geçin gökhanı.......
bankolar başladı yine.. he heee:D:D:D
[QUOTE=Leblebi;115108]dolar durduk yere parite zirve yapmış iken yükselmez diye düşünüyorum sayın seyyah 5 dakikalık sistemim sat olarak kapandı son saniyede umarım terse gelmeyiz bende sizin gibi 44.400 den kısayım.[/QUOTE]
bende kısayım kuccuk portfoyde
[QUOTE=QUEEN;115107]Ben Pazar Günü Ataşehir Mc Donaldsa gidiyorum.Saat 3te orada olacağım Tanışmayı arzu eden arkadaşlar gelsinler...Pc de getiriyorum..taktik teknik bakalım biraz..Yakamda bir gül olacak...[/QUOTE]
resim gönderin bize.. gelen arkadaşlar...ciddi diyorum......:):)