-
alıntı......
İMKB30 spot endeks, yurtdışı kaynaklı büyük sıkıntının doğal olarak tüm dünya gibi
etkisinde dün de kalmaya devam etti. Ama asıl dalga Rusya borsasının öğleden önce sert
düşüş sebebiyle kapatılması sonrasında öğleden sonra açılmayacağının haberi ile geldi. Orada
satamayan hedge fonlar stop satışlarını Türkiye’ye kaydırdı
-
Sayın BULUT,
Rusya başta olmak üzere tepkiler gelecekd emişsiniz faakt Rusya ikinci bir emre kadar borsalarında işlemleri durdurdu. Bilin bakalım hangi borsalar açık ve fonlar nereye yönelecek? (İpucu 1998 krizini hatırlayın)
-
39875 fiyatla yarım long. Hiç satmayı düşünmüyorum. 1-2 hafta bekleyip % 100 kazançla vereceğim kısmetse.
Herkse bol kazançlar.
-
39700 den biraz daha uzunladım...üçte iki uzunum..
bana uymayın.. sistem dışıyım..
karı görünce satarım.....
-
bugunkü aldıklarımı 39900 den verdim...
yarı uzuna devam....
kalan yarıyıda 39800 den verdim... flat devam...
-
39200 den üçte bir uzun......
bunları saklayacagım... yastık altına attım.......
-
Evet ilk seans 39000-40000 aralığına devam, 39000 e yakın al 40000 e yakın sat, 39150 al 39650 sat mesela, sabah sabah taktik bu, saygılar.
-
Olmuyor 38500 ağırlık merkezli işlemlere gidiyoruz heralde
-
Fakat buradan panik satanlar bi şekilde kandırılacak ve piyasa yukarı harekete geçecektir diyorum, [B]bi habere bakar[/B], bu neyaaa.
-
38975 den uzunları yarıya tamamladım... 39200 den üçte bir almıştım...
yarım uzun evladiyelik devam... maliyet 39100 gibi oldu..
-
Evet kısa yapan çok oldu sabah sabah, panikle işlemler, bunun sonucu bellidir arladaşlar, kaçınılmaz yukarı, ama tabii 40500 yukarı geçilirse daha rahat olur, yoksa 40000 ler tekrar satış yeri olabilir, saygılar.
-
Piyasa dönmüştür artık. Hayırlı olsun.