bence burada batanlar dışarıya gore oranlayınca cok daha az kalır herkes vurdu biryerlerden..
Printable View
bence burada batanlar dışarıya gore oranlayınca cok daha az kalır herkes vurdu biryerlerden..
gece terse yarım uzun başladım ama..
şuan 2500 puan kar var....500 puanı komisyon..
alıp alıp veriyorum...
sn catedral ve selçuklu şahittir..
[QUOTE=hexen;35122]ne batık mı ? .. kazandık demek ayıp benim portfy 3 kat artı amma burda soylenmez[/QUOTE]
Helal sana bi tanesin.brv
Burada pek görmedim ama orada çok gördüm yok ev aldım araba aldım da şu kadar kazandım diye yazan hala var, hayır kazandıysan yazda miktar yada kazancınla ev falan aldım diye niye görmemişlik yapıyosun değilmi? gıcık olan bu işte, ev var ev var, deve var on akçe deve var 100 akçe, senin kazandım diye yazdığın para, başkasına para bile değildir, ama yinede yapıyolar, biz boşuna yüzdesel konuşmuyoruz yada kaldıraç oranı vermiyoruz, oda her durumda değil, yada ne biliyim artı yazdı eksi yazdı deişte değilmi, batanda battım demeyecekmi, saklasın mı?:))), çok gülünç muhabbetler olmasa var ya, insan kızıyor işte , saygılar.
[QUOTE=hexen;35122]ne batık mı ? .. kazandık demek ayıp benim portfy 3 kat artı amma burda soylenmez[/QUOTE]
o sitenin huyudur, hep kaybettim diyeceksin,kazananı sevmezler,
Public forumlarda seni kabul etmeleri için hep battım, ve kaybediyorum,beş kuruş param kalmadı diyeceksin.
Paralı ve kazanan adama olmadık laf ederler.
Benden tavsiye...
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese bol kazançlar
[QUOTE=bull market;35125]Helal sana bi tanesin.brv
Burada pek görmedim ama orada çok gördüm yok ev aldım araba aldım da şu kadar kazandım diye yazan hala var, hayır kazandıysan yazda miktar yada kazancınla ev falan aldım diye niye görmemişlik yapıyosun değilmi? gıcık olan bu işte, ev var ev var, deve var on akçe deve var 100 akçe, senin kazandım diye yazdığın para, başkasına para bile değildir, ama yinede yapıyolar, biz boşuna yüzdesel konuşmuyoruz yada kaldıraç oranı vermiyoruz, oda her durumda değil, yada ne biliyim artı yazdı eksi yazdı deişte değilmi, batanda battım demeyecekmi, saklasın mı?:))), çok gülünç muhabbetler olmasa var ya, insan kızıyor işte , saygılar.[/QUOTE]
Yaw hangi site bu çok merak ettim.
:mad:
Al geldi uzunlar avantajlı arkadaşlar, saygılar.
mbm 15 dakk system direncten short yapsak ? busferde yermi pilav :)
[QUOTE=Musty;35129]Yaw hangi site bu çok merak ettim.
:mad:[/QUOTE]
Sen yanisin galiba:confused:
:D boşver, burayı bilsen daha iyi, tek biyer takibet ve haşırneşir ol daha güzel, inan bana, hani biz kopunca bilen biliyor forumları kullanıyoruz işte, saygılar.
dax boyle zayıf durmasa 41000deydik şimdi
Evet bugün gördüğü en düşük seviyeden 2000 puan yükseldi nerdeyse, bu olumludur, fakat 41500 sonrasına bakmalı bu olumluluğun, bence bugün üst sınır orası, oralardan tekrar kısaya geçilmeli, denenmeli, saygılar
geçmişte kullandığım bir sistem vardı..5 dakikalık bir sistemdi..az önce 1-18 eylül arasını test ettim. 13 kısa 13 uzun yapılmış....net 11.200 puan kar var....yahu kardeşim ben bu sisteme uyunca niye kar ettirmez bunlar...