-
[QUOTE=bull market;35132]Sen yanisin galiba:confused:
:D boşver, burayı bilsen daha iyi, tek biyer takibet ve haşırneşir ol daha güzel, inan bana, hani biz kopunca bilen biliyor forumları kullanıyoruz işte, saygılar.[/QUOTE]
yaw ben de zarardayım.
anca kazananları tebrik etmek düşer.
gidip de çemkirmenin manası yok.
Millet ezik olmasın....boks.
-
[QUOTE=furkan;35133]dax boyle zayıf durmasa 41000deydik şimdi[/QUOTE]
ve dax biraz toparladı bizde 41lere geldik..
-
[QUOTE=abka;35137]geçmişte kullandığım bir sistem vardı..5 dakikalık bir sistemdi..az önce 1-18 eylül arasını test ettim. 13 kısa 13 uzun yapılmış....net 11.200 puan kar var....yahu kardeşim ben bu sisteme uyunca niye kar ettirmez bunlar...[/QUOTE]
böyle trendli günlerde her sistem kazandırır %5lik düşüşün ztn %3ünü alsanız hergün yeter ki piyasa emriyle açılışta kısa bile girilince 2000puan alınıyordu
-
Dün 10:30 da aşağıya kırılmıştık 44000 üzerinden, bugün 10:30 yukarı kırıldık 40000 altından, bu acele ne diye merak ediyordum bende:)
-
[QUOTE=teo;35127]o sitenin huyudur, hep kaybettim diyeceksin,kazananı sevmezler,
Public forumlarda seni kabul etmeleri için hep battım, ve kaybediyorum,beş kuruş param kalmadı diyeceksin.
Paralı ve kazanan adama olmadık laf ederler.
Benden tavsiye...[/QUOTE]
Teoman abi ne oldu gavura kızıp oruç yenirmi?
Üç-beş densiz yüzünden bizede küsme.Densiz lüzumsuz adam olmayan yermi var? İnan ben bulamadım.Heryerde numunelik enaz -1- (yek) (one) lüzumsuz adam mevcut.Sende bunu bilmeyecek bir adam değilsinde.Sinirine bağladım!
Saygılar!
-
sadece bilgi....eger hisse senedi dünkü kapanışa göre gün içinde , %3-5 eksi yaparsa,ama gün sonu kapanışı ,dünün üstünde yani %3-5 artı yaparsa....ve mutlaka hacim patlaması varsa ...hisse dönmüştür...mesela 17 agustos 2007 aynen böyledir...31 temmuz i 2008 de ise tersinden böyledir(tepe oluşumu)..şimdi garantinin 3,10 üzeri kapanışı ,bugün için tüm bu şartları yerine getirir...
-
sn.teo ! cidden seni özledik... bu forumdaki ana trent saygı-sevgi trendidir.arada bir muzırlar herzaman çıkar...zaten ortak akıl onları hemen tecrit ediyor..daha önce demiştin;askere gidince ülkede ne adamlar olduğunu gördüm diye'' burası 70 milyon ülke ...her adam var..
-
[QUOTE=abka;35144]sn.teo ! cidden seni özledik... bu forumdaki ana trent saygı-sevgi trendidir.arada bir muzırlar herzaman çıkar...zaten ortak akıl onları hemen tecrit ediyor..daha önce demiştin;askere gidince ülkede ne adamlar olduğunu gördüm diye'' burası 70 milyon ülke ...her adam var..[/QUOTE]
sagol abka ben buralardayım bir yere gitmedim, okuyorum sizleri,,
Sevgiler..
-
öncü gösterge usd jpy de geriliyor.bilginize
-
Düşüşü 5 dalgada incelersek bitti diyebilirizde
1-2 etiketini 11 Eylülde 47200 (1) 12 eylül 48375 (2)
3-4 etiketini 16 Eylülde 42300 (3) 17 Eylül 44350 (4)
5 etiketini bugün 38900 e koyabiliriz
Şimdi çıkışın yapısı nasıl olacak bakalım demeye başladım, saygılar.
-
Biliyorsunuz 5. dalga psikolojilerin devreye girdiği dalga, bu test edildi onaylandı, saygılar.
-
Şimdi ilk dalgada 44350 geçilecektir, buna görede sanırım bugün olmasada yarın sabah gap yeterli olacaktır, haa belkide bugün ikinci seans bu iş olacak, ama sonuçta sayım 5 iptal olması için 38900 aşağı geçilmeli, saygılar.