gayahan buradayken n** düşeriz.
Printable View
gayahan buradayken n** düşeriz.
Pala bu da sana benden gelsin...
[B][COLOR=#800080]Yalancısın İnanamam
Gayrı Sana Güvenemem
Yalancısın Yalancısın
Yalancısın Sen[/COLOR][/B]
Bu da kıraşsa bende ne olim :) ama o hava var olsun işte havası ile olmuş gibi yapıyor ve geçiyor gidiyor sonram yeni teppelere :)
Eğer iki gündür düşmesinin tek nedeni yok Libya yok Mısır yok bilmemne ise bu gece Dow Avrupa kapandıktan sonra insanlık tarihinin en büyük rallilerinden birini yapar... Ben bu kadar bilirim bu kadar konuşurum... Bi de monitörün üzerine kalemle trend çizgisi çekmeye çalışırım... :..:
işc den hayır yok, basarlarsa garantiye ne mutlu, yoksa
AOP AOP AOP der dururuz.
KCErdem'den alıntı[B][COLOR=red]LADIM :) [/COLOR][/B]...
78.800 - 78.300 ilk önemli destekler.
Bu seviyelerin altına gelinmedikçe alışların bizi 79.300'lere taşıması beklenebilir.
Ancak 79.450 üstünde alışlar ve 79.500 üstü kapanışlarla tekrar 80.00-80.800 hedef oalcaktır.
Yurtdışı ve ortadağudan gelen sıkıntılar doğal olarak bizi etkiliyor.
Ancak piyasadaki para girişi velikidite bolluğunu biliyoruz.
Eğer bu para arap ülkelerinden çıkacaksa ve orta doğuda yatırım yeri arıyorsa hedef Türküye olabilir.
Strateji olarakta unutmayalımki seçim arifesindeyiz.
Tek partili bir açılımda bizdeki alışları hızlandıra bilir.
Dolarda gerileme bekliyorum.
Euro/Dolar da ise 1.3650 üstü kapanışlar bizi kısa vadede 1.38-1.39 aralığına götürrü.
Unutmayalımki yüksek petrol fiyatları doalrı olumsuz etkileyecektir.
[quote=babazulu;337932]KCErdem'den alıntı[B][COLOR=red]LADIM :) [/COLOR][/B]...
78.800 - 78.300 ilk önemli destekler.
Bu seviyelerin altına gelinmedikçe alışların bizi 79.300'lere taşıması beklenebilir.
Ancak 79.450 üstünde alışlar ve 79.500 üstü kapanışlarla tekrar 80.00-80.800 hedef oalcaktır.
Yurtdışı ve ortadağudan gelen sıkıntılar doğal olarak bizi etkiliyor.
Ancak piyasadaki para girişi velikidite bolluğunu biliyoruz.
Eğer bu para arap ülkelerinden çıkacaksa ve orta doğuda yatırım yeri arıyorsa hedef [B]Türküye[/B] olabilir.
Strateji olarakta unutmayalımki seçim arifesindeyiz.
Tek partili bir açılımda bizdeki alışları hızlandıra bilir.
Dolarda gerileme bekliyorum.
Euro/Dolar da ise 1.3650 üstü kapanışlar bizi kısa vadede 1.38-1.39 aralığına götürrü.
Unutmayalımki yüksek petrol fiyatları doalrı olumsuz etkileyecektir.[/quote]
Daha TÜRKİYE yazmayı bilmeyen adamın analizine inanmam.
[quote=strategist;337930]eğer iki gündür düşmesinin tek nedeni yok libya yok mısır yok bilmemne ise bu gece dow avrupa kapandıktan sonra insanlık tarihinin en büyük rallilerinden birini yapar... Ben bu kadar bilirim bu kadar konuşurum... Bi de monitörün üzerine kalemle trend çizgisi çekmeye çalışırım... :..:[/quote]
sayın .. patron ..stro baba .... dünyadaki gerginliğin nedeni bence dow ...
[quote=selçuklu;337935]sayın .. patron ..stro baba .... dünyadaki gerginliğin nedeni bence dow ...[/quote]
Evet patron... Dünyanın her tarafında protesto gösterileri var ama herif tınmıyor... :::
[QUOTE=Strategist;337939]Evet patron... Dünyanın her tarafında protesto gösterileri var ama herif tınmıyor... :::[/QUOTE]
biraz tındı gibi patron ::::::. üvvv ... du bakalım :D
pala akşamı bekliyor gene 20 dkda işi bitirecek hedefim 78000 :)
[quote=Strategist;337939]Evet patron... Dünyanın her tarafında protesto gösterileri var ama herif tınmıyor... :::[/quote]
[I]gereken neyse yapılacaktır........[/I]
[I]gerekirse dow tarumar edilir.....[/I]
[I][B]kara SALI...........[/B][/I]
[quote=boz ayı;337948][I]gereken neyse yapılacaktır........[/I]
[I]gerekirse dow tarumar edilir.....[/I]
[I][B]kara SALI...........[/B][/I][/quote]
kara SALI diyoruz da, niye tutuyorlar bizimkiler?
son yarım saate mi bırakıyorlar boz abi?