-
[quote=Desperado;333637]Sizin icin onemli olmamasini anladim ama benim icin onemli sartlarim geregi :)
Su halde, sizin icin onemli bir sistem degil ise madem bu aylik brut 6000 puan veren sistem hakkinda biraz bilgi vermeniz veya o sistemi paylasmaniz mumkun mudur yoksa ozel bir sistem midir bu da?[/quote]
önemli değil derken,onunla işlem yapmam demek istedim,
herşey paylaşılmaz.
-
Bu indikaorler ozel mi? Rica etsem paylasabilir misiniz? Saygilar.
-
[quote=DURU;333667]Saraylı abi ,son yazıları okuyunca şöyle birşey aklıma geldi.Mesela 60 dk lık sistem olsun ama kapanışa göre poz. almasın. örneğin 20 ema 100 puan geçilince al-sat yapsın.Böyle birşey tasarlanabilir mi acaba?:confused::confused:[/quote]
denemek gerek duru,
matematik olarak herşey mümkün gibi ...
-
[quote=deniz07;333744]Bu indikaorler ozel mi? Rica etsem paylasabilir misiniz? Saygilar.[/quote]
Formüller topiğini okursanız belki işinize yarar bişi çıkabilir...
-
[QUOTE=a.kaya;333323][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/9/5404.jpg[/img][/url][/QUOTE]
Cok faydalaniyorum. Tesekkurler Sayin Sarayli.Ben bu grafiktekileri demek istemistim ama, Alinti yapmadan yazdigim icin anlasilmadi.
-
450 den açılan lobg stop ile 250 den short a döndü sistemli
-
[quote=deniz07;333765]Cok faydalaniyorum. Tesekkurler Sayin Sarayli.Ben bu grafiktekileri demek istemistim ama, Alinti yapmadan yazdigim icin anlasilmadi.[/quote]
O grafiği sayın saraylı yollamamışki... Ama ben cevap vereyim size, üstteki adı megaindik olan birkaç şeyin birleştirilmesiyle oluşturulmuş custom bir indikator.. onun altındaki YTTrend diye yazılan ise inverse fisher transformun orjinal hali ve onun Ema ile yumuşatılmış hali...
Matriks için
v1:= .1*(RSI(5)-50);
v2:= Mov(v1,9,W);
(Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1):0.5: -0.5:
-
[QUOTE=Vox;333870]O grafiği sayın saraylı yollamamışki... Ama ben cevap vereyim size, üstteki adı megaindik olan birkaç şeyin birleştirilmesiyle oluşturulmuş custom bir indikator.. onun altındaki YTTrend diye yazılan ise inverse fisher transformun orjinal hali ve onun Ema ile yumuşatılmış hali...
Matriks için
v1:= .1*(RSI(5)-50);
v2:= Mov(v1,9,W);
(Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1):0.5: -0.5:[/QUOTE]
Sayin Sarayli cevapladigi icin, Ona hitaben yazdim. Ilginize sonsuz tesekkurler...
-
saraylı abi ....günaydın . saygı ve hörmetlerimle ....
-
sayın saraylı nasılsınız?her sey yolundadır isallah.
-
[quote=selçuklu;334473]saraylı abi ....günaydın . saygı ve hörmetlerimle ....[/quote]
[quote=rüzgar;336467]sayın saraylı nasılsınız?her sey yolundadır isallah.[/quote]
tşk ler arkadaşlar,:)
iyiyim,sizler nasılsınız?
şu anda konunun 1907. sayfasındayız,:::
bu sayfa kolay geçmesin diye,yazamadım... :..:
-
[quote=saraylı;336474]tşk ler arkadaşlar,
şu anda konunun 1907. sayfasındayız,:::
bu sayfa kolay geçmesin diye,yazamadım... :..:[/quote]
bu sayfada benim de bir yazım olmadan vobu bırakırsam gözüm açık giderim :)