foreks 1.55 dolarda güçlü direnç gibi.
Printable View
foreks 1.55 dolarda güçlü direnç gibi.
Uyuz oluyorsunuz değilmi shortlar.Bu vob burası.Öyle mama yok bedava.Bunları hep önceden kan kusa kusa öğrettiler bana.Artık yemiyorum.Bir anda basarlarsa 800 den satıcıyım.Dow artarken artmamız lazım.Yoksa düşeriz.Olduğu yerde de durmaması lazım.
cuma 44450 kısaları kapattım..çıkmam lazım...ne güçlü borsa..
MaL yedırmek ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar yurt dısı artı iken düşüyorlardı şimid yurt dışı eksı düşmemek için yırtınıyorlar
[QUOTE=SEYYAH;115432]lem konuşma koala sporun takım kaptanı...uzun hikaye o asti akşam anlatırım.ne meraklıymışsın be...[/QUOTE]
Piştttt toplum içinde fısıldaşmak ayıp. .dng
ip üstündeyiz..
[IMG]http://i39.tinypic.com/312zpcw.gif[/IMG]
ver küsküyü ver küsküyü pambıkkk.. "la isla bonita" nede güzel bir şrlıydı beaahhh
ya sabırrrrr
[QUOTE=fXci;115442]Annaya ne deyosun aste bak şuna bak
katır inadı bu olsa gerenk :::
[IMG]http://i41.tinypic.com/30mpd3b.png[/IMG][/QUOTE]
Astiyi bilmem de ben havalar sıcakladı dal şu suya serinle biraz diyorum.
fxci işlem tamam mı?
dax -2 % ye geldi biz hala nazlanıyoruz peh ki peh be kardeşim :(
ekrancı olsam bunlar 44800 - 900 aralığında döküp mal alıyolar diyecem ama ekrancıda değiliz :)
yıllar geçti vanet-selçuk gıda izlemeyeli :)
Nasıl diyorlar
AYRIL DA GEL AYRIL DA GEL
[quote=QUEEN;115458]ya sabırrrrr[/quote]
Ben anlatıyorum ya bir saattir.Ya sabır çekeceğime ucuz komisyonla bir kere de yükselişe şans veriyorum.İnat acıtır bazen.Borsa affetmez.En güzeli bir kere de artışa şans vermek.Dow artarken artmamız lazım.İşte artarsak varya manyak alacaklar.
[QUOTE=MMO;115460]fxci işlem tamam mı?[/QUOTE]
hala sınırda abi..::: ki suya daldımı tekrar cıkmaycak demek degil tabi
[quote=fXci;115465]hala sınırda abi..::: ki suya daldımı tekrar cıkmaycak demek degil tabi[/quote]
Sörfcü bu anna dipte işi olmaz.:D
makas...hiç umursamam da .. -350 gözlerim yaşardı
[QUOTE=YAVUZHAN;115461]dax -2 % ye geldi biz hala nazlanıyoruz peh ki peh be kardeşim :([/QUOTE]
O zmaan yön yukarı. DAX %2 düşmüşken biz melül melül bakıyorsak olmaz. DAX artıya geçerse topuklar burası.
Dsı beni tam 2 yıl öncesine götürdün.Çok duygulandım gerçekten.Çok güzel günlerdi vobun yeni günleri.
gelişen piyasalarla ilgili görüşüm değişmedi, rusya -1 e geldi, budapeşte de +1 den - ye geldi. Bu fonlar bizi de doğu avrupalı sayıyorlar, ona göre....
[quote=VOBiX;115469]O zmaan yön yukarı. DAX %2 düşmüşken biz melül melül bakıyorsak olmaz. DAX artıya geçerse topuklar burası.[/quote]
orası öylede dax bu saatten sonra ne kadar toparlar orası ?
kemerleri bağlayın
950 dublr long
Bu iş bu kadar basit.
000 filat
Daha bakmasın kimse.Düşmeyecez.Şöyle ortamda garanti artı oldu.Düşmeyiz artık.
[quote=Astatin;115476]000 filat[/quote]
Garan 90 kalktı.Burası show yapar bugün.Daha dax artı olacak.Vob eğer 300 e düşünce fark satış yese idi short zamanı idi.Yemedi long.
5-15 sat demeden uyku modunda bekliyorum.:mad:
Ne oldu şimdi fark 300 dü 600 e çıktı.Ağlıyımi yani.Bu seferki baskı olduğuna işaret değil vobta.Fiyat ayarlaması.Zamanı var 800 altına inmeliyiz.O zaman short zamanıdır.
Anna ziestenova
[IMG]http://i40.tinypic.com/2i6wxj.png[/IMG]
Kontrollü borsamız var ama o kurallara uyarsanız havadan para kazandırıyorlar.1000 oluyor fark vobta baskı var vob biliyor.300e düşüyor fark vobta alış baskısı var vob biliyor.Herkim olursa olsun kontrol etsin vobu.Sonuçta göz göre göre düşmüyor ve artmıyorsa o baskı kurulan yöne gidiyor vob.Arada bekletip bir anda çakıyorlar.Onu da anlamalıyız artık.
Bugün önemli direnç kırılırsa en az üstte 4000 5000 daha var.Öyle olabilir.Bir yer çok geçilmez ve zorlanır zorlanır bir anda geçilirse o seviyeden açığa satanlar panik alır ve bir anda nerde olduğumuzu herkes şok olur.
faiz+
usdytl+
brent-
eurusd-
dax -
xauusd -
ma kim tutar vobçiyi
850 long hala devam.Ben yatağıma gelmişim daha Allahtan birşey olmazsa zor eksi olurum.Sır yatakta.
sıktın ama ANNA
[IMG]http://i43.tinypic.com/vemaaa.png[/IMG]
Sistemleri fena çarparlar bugün sistemi sık sinyal verenler fazla bulaşmasa iyi olur.
ilk short denemesi 3 tik zararla sonuçlandı..
***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S.'NIN BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI
***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S.'NIN BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI
KURULU'NUN SERI:VIII, NO:54 SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN
TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 17. MADDESINE
ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 21 VE 22. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN
GONDERDIGI 25.05.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR. KONU: OLAGANDISI
FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI. IMKB'NIN 25.05.2009 TARIH VE 133/99-334 SAYILI
YAZISI ILE SIRKETIMIZDEN ISTENEN ACIKLAMADIR. SIRKETIMIZIN KAMUYA ACIKLANMAMIS
HERHANGI BIR OZEL DURUMU BULUNMAMAKTADIR. ***BJKAS***
şşırmadım
[QUOTE=GOKHANFINDIK;115485]850 long hala devam.Ben yatağıma gelmişim daha Allahtan birşey olmazsa zor eksi olurum.Sır yatakta.[/QUOTE]
[URL="http://hussoloji.blogcu.com/siki-siki-baba-mp3-download_50569.html"]şiki şiki baba[/URL]
hayni hayni yaba
helik melik duni
gel fakiri yaba
ooooooooooooooooooooooooo...
gözlerinin uğruna
ben canımı adadım
senden başka kimseye
inan aşık olmadım
gel de söyle aşkını
sorma sakın yaşımı
ne olursun sevgilim
darda koyma başımı
şiki şiki baba
hayni hayni yaba
helik melik duni
gel fakiri yaba
şiki şiki baba
hayni hayni yaba
helik melik duni
gel fakiri yaba
aşkımı anlatmaya
varmıyor benim dilim
ne kadar da güzelsin
benim canım sevgilim
utanma sakın benden
ben de hoşlandım senden
gel beraber olalım
bize ne el alemden
şiki şiki baba
hayni hayni yaba
helik melik duni
gel fakiri yaba
deli ediyor aşkın
olmuşum inan şaşkın
allaha yemin olsun
sen herkesten başkasın
bir kelebek misali
havalarda uçarım
karşı çıkan olursa
ben seninle kaçarım
şiki şiki baba
hayni hayni yaba
helik melik duni
gel fakiri yaba
şiki şiki baaabaaaaaa
ufff şortum geldi...44100 şort... günlükte +75 puandım...75 de gönlümden koptu..stop 150 yukarıda