oyyyy hacılar selam..ula 20 dkk gıttık naapmıs bu boole..uwwwwww
Printable View
oyyyy hacılar selam..ula 20 dkk gıttık naapmıs bu boole..uwwwwww
[quote=ATHLON;431366]oyyyy hacılar selam..ula 20 dkk gıttık naapmıs bu boole..uwwwwww[/quote]
hacı büyük tantanayı kaçırdın..dakkasında 99100-97825 yaptı sonra hüüülülü 98850 sonra 98400..şimdi buralarda. düşüşün nedeni abd elçiliğine canlı bomba saldırı olmuş..
az çarpılıyım diorum..925 den 1 galdıraç lonkkk
way anasını yau
[quote=Astatin;431373]az çarpılıyım diorum..925 den 1 galdıraç lonkkk[/quote]
[quote=ATHLON;431375]way anasını yau[/quote]
benim lonkk açmam şaşırdıngaliba he mi:D
bi posta dah alonk vurdum toplam2 galdrıaç
ula 1 posta daha..etti 3
ahada çarpılıyoyruk eh üh
"baksana olayla bıle düşen pyasayı direk topladılar,demek kı nıyetleri yukarı,güçlenecekler artık" dedirterek mi acaba..??
[quote=ATHLON;431384]"baksana olayla bıle düşen pyasayı direk topladılar,demek kı nıyetleri yukarı,güçlenecekler artık" dedirterek mi acaba..??[/quote]
şu an onu düşünüyordum:D yani öyle süsümü verio acaba diye..tipik long gorkum
60 dk son sörünü..60 dk boll bandım ortası 250 den geçiyi..onon etrafında dolanıyı....bunun üzerinde saatlik gapanış yaparsa lonklarım long live ebilir...üst bol band 100600 lerden geçiyo now
war ya feci zor pıyasa..hem de çok feci zor..ya da bana zor gelıo artık yorulduumdan
[quote=Astatin;431388]60 dk son sörünü..60 dk boll bandım ortası 250 den geçiyi..onon etrafında dolanıyı....bunun üzerinde saatlik gapanış yaparsa lonklarım long live ebilir...üst bol band 100600 lerden geçiyo now[/quote]
hacı 60lık bı vob grafıı aç,ewsel 3ün içinde olduunu varsaydıım,bu 2. düşüş dalgasında 30.01 den bu zamana oluşan bı hacıme bı bakkk...uwwwwww
şartlamıım ama garan ı taban istiorum...
yomu petrol çıktı haberi filan..ranalım beyler acelemiz var..tekrar şort olmamız lazım yugarlardan
hacı bu 15 lik bar ve sonrasında 60 dklık barın kapanışına göre karar vereceğum
lonklar 250 den filat..100 pian kar..hehehe..kayıtlara geçsin
Beta testing...beta testing, searching....
RMI -
Position taken...
kademeler bomboş hacim yüksek..bişiiler olacak..kımsenın alışık olmadıı bişiiler..
Aramızda tuvalete giden var sanırım, bu hareketler başka türlü açıklanamaz :D
[quote=ATHLON;431409]kademeler bomboş hacim yüksek..bişiiler olacak..kımsenın alışık olmadıı bişiiler..[/quote]
Patron, benim grafiğe ufo indi :p
hayde bahalım görecez neymiş karın ağrısı..
[quote=flexy;431414]hayde bahalım görecez neymiş karın ağrısı..[/quote]
Karnın ağrıyorsa, nereye gideceğini biliyorsun...:..::..:
[quote=excali;431417]Karnın ağrıyorsa, nereye gideceğini biliyorsun...:..::..:[/quote]
:D:D:D [IMG]http://www.animated-smileys.com/smileys/toilet/animated-smileys-toilet-003.gif[/IMG]
[quote=flexy;431419]:D:D:D [IMG]http://www.animated-smileys.com/smileys/toilet/animated-smileys-toilet-003.gif[/IMG][/quote]
Ama piyasada fazla ÇALKANTIya neden olmayasın???:..::..:
RMI - effecting...:..: Tests ok....:..:
Bu hafta ne kdr hızlı geçti anlamadım yaw
[quote=flexy;431422]Bu hafta ne kdr hızlı geçti anlamadım yaw[/quote]
Sen de hep EKŞIN istiyosun herhalde?:..:
[quote=excali;431423]Sen de hep EKŞIN istiyosun herhalde?:..:[/quote]
Valla patron, artık ekşından mıdır nedendir bilemedim :D Nerde hareket orda bereket :..: Piyasa şuan el clasico, yazın golf turnuvasına dönüyo :P
[quote=Astatin;431396]lonklar 250 den filat..100 pian kar..hehehe..kayıtlara geçsin[/quote]
[quote=flexy;431411]Aramızda tuvalete giden var sanırım, bu hareketler başka türlü açıklanamaz :D[/quote]
wayaq...Allahın sevgili kuluymuşum...ulan ne hareketler yapıyor..bu arada wc ye gitmedim hacı foruma erişemiyordum...forumun fişi kesk sanıyordum ama siz yazmışınız..demek benle ilgili bir fiş durumu varudu:D:D
bu işlemdem beri hareketsiziim..neden derseniz 15 lik sistem alda saatlik de alda...ama histemim pis verecekler diyor.. şimdilik filat devam....way** hareketlre bak
Profit taking point written... Waiting....
[quote=flexy;431426]Valla patron, artık ekşından mıdır nedendir bilemedim :D Nerde hareket orda bereket :..: Piyasa şuan el clasico, yazın golf turnuvasına dönüyo :P[/quote]
Sen, ekşın istiyorsun diye pala Yaz tatili yapmasın mı? :..:
[quote=flexy;431426]Valla patron, artık ekşından mıdır nedendir bilemedim :D Nerde hareket orda bereket :..: Piyasa şuan el clasico, yazın golf turnuvasına dönüyo :P[/quote]
Sana Azarenka, Şarapova Tenis maçı gibi piyasa lazım demek ki...:D:D:D
[quote=excali;431438]Sana Azarenka, Şarapova Tenis maçı gibi piyasa lazım demek ki...:D:D:D[/quote]
O daha iyi olur :..:
Az sonra Fiktoryas Sikrıt feşın şov var, fleksi buba... Şimdi cenerik geçiyor...
[B]Hamsi için gittiler, 100 köpekbalığı ile döndüler-Hürriyet[/B]
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22498822.asp[/URL]
RMI, tıkır tıkır working....:..::..:
ve 800 den reşort
[quote=Astatin;431459]ve 800 den reşort[/quote]
425 e kavırmalarını yazdım..hadi olm kemik
[quote=Astatin;431461]425 e kavırmalarını yazdım..hadi olm kemik[/quote]
verecek bence