-
[QUOTE=Astatin;115489]
[COLOR="Blue"]şşırmadım[/COLOR][/QUOTE] Ne bekliyordun ki zaten. Bu tür şirketler şu şekil haber gelmez ki :
- Voleyi vuramadık. Vurunca açıklayacağız.
- Kerizler daha gelemedi hele bi gelsin bakarız.
- SPK karışma işime, git işine.
- Sizin için özel olabilir ama bizim için normal bir durum.
-
Şu son 4-5 gün bitirdi beni, son işlem 43825 short...
-
44 altı sort üstü long sistemde
-
[QUOTE=QUEEN;115494]44 altı sort üstü long sistemde[/QUOTE]
Bende de 44150...
-
ufak dönüşlere duyarlı sistemler dayak yer bu piyasada.çünkü marj daraldı...hareket aralığı çok kısa bu da zırt pırt sinyal vermesine sebep oluyor sistemlerin.ya periyot büyüteceksiniz,ya da güvendiğiniz bir pozda kıpraşmadan bekleyeceksiniz.ya da dayak yiye yiye doğru tarafta olacaksınız en sonunda...
alternatif çok...seç beğen al :::
-
[quote=QUEEN;115494]44 altı sort üstü long sistemde[/quote]
Sayın Kraliçem,
ATAşehir MCdonalds olayı ne oldu..ekibi kurdunuzmu
-
[URL="http://img198.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.png]"][URL=http://img198.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.png][/URL][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/6974/screenhunter1.png[/IMG][/URL]
[URL="http://img198.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2.png]"][URL=http://img198.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2.png][/URL][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/2029/screenhunter2.png[/IMG][/URL]
MMO bakarsın sisteme.
-
[QUOTE=Astatin;115497]ayın Kraliçem,
ATAşehir MCdonalds olayı ne oldu..ekibi kurdunuzmu[/QUOTE]
yok kimse gelmedi..bende yedim kalktım:D
-
[quote=QUEEN;115499]yok kimse gelmedi..bende yedim kalktım:D[/quote]
Olurmu yaw kimse gelmedi...tam çarprazındaydım ben..:..:
-
bir kez daha yeşil yandı..
-
yukarı yapabilirler gene hızlı dikkat etmek lazım.
-
[quote=QUEEN;115499]yok kimse gelmedi..bende yedim kalktım:D[/quote]
bi ara hınzır bi fikir geldi aklıma...gideyim dedim üşenmeyip McDOnaldsa..meraba ben PAMBIK diye tanıştırayım kendimi..Sonra boynu bükük gariban, veya aklı bir karış havada genç v.b. v.b. tripleri yapayım..sonra forumdaki Queen Pambık diyaloglarını izle izle gül dedim kendi kendime... ::::::::: şaka şaka yapmayım öyle şeyler
-
[QUOTE=Astatin;115497]Sayın Kraliçem,
ATAşehir MCdonalds olayı ne oldu..ekibi kurdunuzmu[/QUOTE]
Ataşehşir mi Mcdonalds mı :confused: Ne zaman konuşuldu :)
-
[quote=enorton;115504]Ataşehşir mi Mcdonalds mı :confused: Ne zaman konuşuldu :)[/quote]
kraliçe cuma günü yazmıştı..hatta ENorton yakın oturuyo kesin gelir demişti... :) gitmeyeceğini bana söyleseydin ben Enorton diye giderdim :)
-
[quote=enorton;115504]Ataşehşir mi Mcdonalds mı :confused: Ne zaman konuşuldu :)[/quote]
Biz uzaktayızda sen gidersin belki demişti kraliçe.:(
-
[QUOTE=Astatin;115505]kraliçe cuma günü yazmıştı..hatta ENorton yakın oturuyo kesin gelir demişti... :) gitmeyeceğini bana söyleseydin ben Enorton diye giderdim :)[/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;115506]Biz uzaktayızda sen gidersin belki demişti kraliçe.:([/QUOTE]
Dün evdeydim bütün gün bilsem gelirdim, demek ki ben kaçırmışım yazılanları... :(
-
[QUOTE=Astatin;115503]bi ara hınzır bi fikir geldi aklıma...gideyim dedim üşenmeyip McDOnaldsa..meraba ben PAMBIK diye tanıştırayım kendimi..Sonra boynu bükük gariban, veya aklı bir karış havada genç v.b. v.b. tripleri yapayım..sonra forumdaki Queen Pambık diyaloglarını izle izle gül dedim kendi kendime... ::::::::: şaka şaka yapmayım öyle şeyler[/QUOTE]
pammık kilolu biliyorm sen değilsin....dng
-
[QUOTE=enorton;115504]Ataşehşir mi Mcdonalds mı :confused: Ne zaman konuşuldu :)[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]22 Mayıs Cuma seans kapğanışındna sonra[/B][/COLOR]
[QUOTE=QUEEN;115107]Ben Pazar Günü Ataşehir Mc Donaldsa gidiyorum.Saat 3te orada olacağım Tanışmayı arzu eden arkadaşlar gelsinler...Pc de getiriyorum..taktik teknik bakalım biraz..Yakamda bir gül olacak...[/QUOTE][QUOTE=QUEEN;115113]ok:)bilmem gelen olurmu olmazsada ben zaten gidiyorum oraya çok sık..Enorton gelir heralde ona çok yakın..[/QUOTE]
-
[QUOTE=enorton;115507]Dün evdeydim bütün gün bilsem gelirdim, demek ki ben kaçırmışım yazılanları... :([/QUOTE]
biz komşuyuz nasılsa yine görüşürz inşallah
-
:eek::eek:[quote=QUEEN;115508]pammık kilolu biliyorm sen değilsin....dng[/quote]
:eek::eek::eek: benim kilolu olmadığımı nerden biliyosun:eek::eek::eek::eek:
o zaman bende enorton muş gibi gelirdim..baksana çıta gibi, traşlı delikanlı..aynı ben :)::::::
-
[QUOTE=Astatin;115503]bi ara hınzır bi fikir geldi aklıma...gideyim dedim üşenmeyip McDOnaldsa..meraba ben PAMBIK diye tanıştırayım kendimi..Sonra boynu bükük gariban, veya aklı bir karış havada genç v.b. v.b. tripleri yapayım..sonra forumdaki Queen Pambık diyaloglarını izle izle gül dedim kendi kendime... ::::::::: şaka şaka yapmayım öyle şeyler[/QUOTE]
Bir koala ile kutup ayucuğunu ayırt edebilir herhalde .dng
-
ay ken get no satısfekşın.....nın nın..ne sıkcı bir gün beaahhh
-
[quote=QUEEN;115508]pammık kilolu biliyorm sen değilsin....dng[/quote]
ne varki abla.beyaz ın hüsmen usta tiplemesi gibi her tarafına elyaf sıkıştırırdı eline de bi tane köy ekmeği içinde tekrar bi ekmek onu tıkıştırarak gelse yanına yine inanmaz mıydın? :::
beyaz yapıyordu ya hüsmen ustada ekmek arası ekmek yiyordu ne manyaktı yaa :::
-
[QUOTE=Astatin;115511]:eek::eek:
o zaman bende enorton muş gibi gelirdim..baksana çıta gibi, traşlı delikanlı..aynı ben :)::::::[/QUOTE]
az çok bilirim nasıl olduğunu tahmin edebiliyorm..tabi yanılabilirimde..
-
gırgır yapcektik gelmediniz..neyse
-
[QUOTE=Astatin;115511]:eek::eek:
o zaman bende enorton muş gibi gelirdim..baksana çıta gibi, traşlı delikanlı..aynı ben :)::::::[/QUOTE]
Ben de saldım kendimi, hiç de filinta gibi değilim. Ekran başında oturmak yaramıyor. Çıkıp spor yapmak lazım ama ormaniyede uygun alan yok, ne güzel ataşehirde bisiklet yolu, yürüyüş yolu falan var. Medeniyet işte...
-
[quote=QUEEN;115515]az çok bilirim nasıl olduğunu tahmin edebiliyorm..tabi yanılabilirimde..[/quote]
walla gelmeyi isterdim de..beni sevmeyen çok biliyosun..o yüzden kıfayet değiştiriyorum sürekli... hatta "el muhaberat" ın dediğine göre, çok sevdiğim bir zat, yoğun şekilde araştırma yapıyormuş benim kimliğimi öğrenmek için :..::..::..: oysa ne gerek var..sorsun bana söyleyeyim...
-
4 gündür 44500-43500 aralığına sıkışıp kaldık. Benim sistem hatalı sinyal üretme rekoru kırmak üzere...
-
[QUOTE=enorton;115519]4 gündür 44500-43500 aralığına sıkışıp kaldık. Benim sistem hatalı sinyal üretme rekoru kırmak üzere...[/QUOTE]
geçtinmi uzuna
-
[QUOTE=enorton;115517]Ben de saldım kendimi, hiç de filinta gibi değilim. Ekran başında oturmak yaramıyor. Çıkıp spor yapmak lazım ama ormaniyede uygun alan yok, ne güzel ataşehirde bisiklet yolu, yürüyüş yolu falan var. Medeniyet işte...[/QUOTE]
ben milli voleybolcuyum eskiden tabi..
-
dow un 3 günde,300 puan düşüşüne hala zirvede stabile olmakla karşılı veren vob!
herhalde ralliye hazırlanıyor..
-
[QUOTE=QUEEN;115521]ben milli voleybolcuyum eskiden tabi..[/QUOTE]
Hangi seneler?
-
[QUOTE=QUEEN;115520]geçtinmi uzuna[/QUOTE]
Geçtim...
-
[QUOTE=QUEEN;115521]ben milli voleybolcuyum eskiden tabi..[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
[QUOTE=mur@t;115523]Hangi seneler?[/QUOTE]
81 91 arası oynadım 87 88 89 formayı giydim
-
[quote=QUEEN;115521]ben milli voleybolcuyum eskiden tabi..[/quote]
o zaman boy 1,85 falan vardır...:eek:
-
Enorton sen saatlik sistem kullanıyordun değilmi? Yok 15 lik kullanıyosan ve al 44175 de geldiyse o sistemi modifiye et diyecektim
-
[quote=Astatin;115528]Enorton sen saatlik sistem kullanıyordun değilmi? Yok 15 lik kullanıyosan ve al 44175 de geldiyse o sistemi modifiye et diyecektim[/quote]
bence 5 dk lık kullanıyor :cool:
-
[quote=QUEEN;115526]81 91 arası oynadım 87 88 89 formayı giydim[/quote]
yaş 44 o zaman:) yok yani bu zaman yaş 44 :D
TOKOBA nerde yaw..senin bu verdiğin bilglerden şimdi bir CSI İstanbul dizisi çeker, yedi ceddinin şeceresini çıkarırdı valla...
bu arada hayko cepkin nerelerde yaw..
-
[QUOTE=SEYYAH;115527]o zaman boy 1,85 falan vardır...:eek:[/QUOTE]
1 75 bizim zamanımımızda uzunduk şimdiki nesil acayip..