18.09.2008 16:54:05 *hedge Fund Research, "ikinci çeyrekte 180'den Fazla Hedge Fon Likidite Edildi"
Printable View
18.09.2008 16:54:05 *hedge Fund Research, "ikinci çeyrekte 180'den Fazla Hedge Fon Likidite Edildi"
şu iş durumunu raya sokarsam vob da aktif işlem yapacagım...
Evet al sinyali geldi vadelide, fakat spot için aynı şeyi söyleyemiyeceğim, dow ilk direncini geçti bakalım, sanki tüm tahminler çöpe yine, flat kalmak iyidir, böyle havalarda tercih kısa olursa sanki dahada iyidir, saygılar.
10 gündür ilk defa sistem uzunlarla girlmelidir diyor..onun yalancısıyım...
Şu anda vadeli 41000 civarında, güzel, yarın açılış olumlu olursa 42000 civarında oluruz fazla bişey yok, ama tersi durumda 39000 açılış olabilir, tercih sonucu 1000 puan avantaj yok yani, öyle 2500-3500 puanlık günlerde değiliz bence, saygılar.
Eğer yukarı olacaksak bi şekilde haftaya da bu düşük seviyeleri görmemiz yüksek ihtimal dahilinde, bu sebepten, yukarı yönlü paniğe yer yok bence, bunuda dikkate almakda fayda var, saygılar.
[color=#FF0000][b] 18.09.2008 17:10:17 WACHOVİA VE MORGAN STANLEY'İN BİRLEŞMESİNİN ANLAMI YOK- S&P [/b][/color]
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Wachovia ileMorgan Stanley'in birleşmesinin anlamı olmadığını bildirdi. S&P'nin hisse senedi araştırma takımından yapılan araştırmada Wachovia'nın bilançosunun risk seviyesine bakıldığın ve Banka'nın ek sermaye artırımına ihtiyaç duyması olasılığı göz önünde alındığında bu birleşmenin bir anlamı olmadığını vurguluyorlar. Bununla birlikte analistler Wachovia için yatırım tavsiyelerini Banka hisselerinin Ağustos ayından bu yana yüzde 50 düşmesinin de etkisi ile 'sat'tan 'tut'a yükselttiler.
iyi akşamlar arkadaşlar...yzışamadık bugün....
geceden yarım uzundum...buna ragmen iyi bir gündü bugün...
al sat yaptım bol bol... 2900 puan kazanmış..1300 puanı komisyon......
geceye en son 41050 den kısa kaldım......
dow bugun eksi yaparsa yine çadır karışır sabah...
grafik bakmadım durum nedir bilmiyorum....
bugun böyle volatil bir gün olacagını bir aşagı bir yukarı yapacaklarını düşünerek sistem dışı hareket ettim...
tabii birde ters başlayınca...
herkese bol kazançlar.........
geceye üçte iki kısa......
Dünya sapık beyler, %50 düşmüş hisseye bu havada tavsiyeyi tut olarak geçerlerse, ben ardında ard niyet ararım.
Bizim piyasada resmen sapık, sapık bunlar, morganın alımları vadelide kapanışı dünkünden yukarıda yaptı, gayet sapık bir durum, yoksa morgan stanley böyle sapıklıklarlamı durumunu iyi yapıyor, diğerleri neden battı, sebep bu sapıklık olabilir diyorum, bundan sonra risk priminden sonra bide sapıklık primi koymak lazım piyasalara, ne olur ne olmaz:) saygılar.
[QUOTE=mbm;35221]iyi akşamlar arkadaşlar...yzışamadık bugün....
geceden yarım uzundum...buna ragmen iyi bir gündü bugün...
al sat yaptım bol bol... 2900 puan kazanmış..1300 puanı komisyon......
geceye en son 41050 den kısa kaldım......
dow bugun eksi yaparsa yine çadır karışır sabah...
grafik bakmadım durum nedir bilmiyorum....
bugun böyle volatil bir gün olacagını bir aşagı bir yukarı yapacaklarını düşünerek sistem dışı hareket ettim...
tabii birde ters başlayınca...
herkese bol kazançlar.........
geceye üçte iki kısa......[/QUOTE]
Yazışamadık deme şimdi.
Bütün gün msn de al sat yapmadınmı?:)))
Duyuldu geceye kısa kaldığın, herkes kısada şimdi işte :)
papaz hergün pilav yemez....bakarsın bu günde dow %4 artı yapar...belli mi olur..nasrettin hocanın kazanı misali''kazanın doğurduguna inanıyorsak,öleceğine de inanmak lazım'''
veri anında alıyorum diye satmışım... 40050 den .
o anda yarım kısaydım..iki katı emir gönderdim..terse dönmek için..yanlışlıkla oda kısa olınca 1.5 kat kısalmışım....
fulude geçmiş kısa görünce birden aktifden kapat deyip tuşa bastım..bu seferde emir geç gitti ve 40425 den fulldende fazla uzun oldum...
tekrar düşünce iyice panikleyip 40100 e verdim bu seferde...
panikleyip çuvalladım orda yani... yoksa 4500 -5000 puan vardı bugün....
niye yazdım bunu.. veri anında veya yoğun zamanlarda aktiften alış satış emri göndermeyin...çok tehlikeli
ya fiyatlar hızlı oynuyor yada emir yoğunluktan geç gidiyor....tepeden yada dipten mallanıyorsunuz..
buda bana ders oldu......