Ataşehir uzak kalıyorsa taksimde falan buluşalım bir akşam, ne dersiniz?
Printable View
Ataşehir uzak kalıyorsa taksimde falan buluşalım bir akşam, ne dersiniz?
[QUOTE=Astatin;115530]yaş 44 o zaman:) yok yani bu zaman yaş 44 :D
TOKOBA nerde yaw..senin bu verdiğin bilglerden şimdi bir CSI İstanbul dizisi çeker, yedi ceddinin şeceresini çıkarırdı valla...
bu arada hayko cepkin nerelerde yaw..[/QUOTE]
40 .komkarıştırma yaw forum zaten 32 civarı..:D
[QUOTE=Astatin;115528]Enorton sen saatlik sistem kullanıyordun değilmi? Yok 15 lik kullanıyosan ve al 44175 de geldiyse o sistemi modifiye et diyecektim[/QUOTE]
Valla zaten modifiye ede ede bu hala geldi :D
[quote=enorton;115532]Ataşehir uzak kalıyorsa taksimde falan buluşalım bir akşam, ne dersiniz?[/quote]
Olur...
Kraliçe gelir, Gökhan Gelir, Pambık Gelir, Hexen baba gelir, Sazan gelmez, TOKOBA çok ister ama gelemez asker oldu olacak durumda, Ben gelecem derim son anda işim çıkar gelemem, Murat gelirmi gelmmez mi bilemem ama bu mesajımda adının geçtiğine şaşırmıştır eminim, Jerfin gelir, Parderi gelir, Reco gelmez, Gacırt gelir, Sancaktar bi ihtimal gelir....................enorton teklif sahibi olarak mecburen gelir..... ben gelirsem bir sürü düşmanım da gelir.... vay canına..film çıkar burdan ha
[quote=enorton;115534]Valla zaten modifiye ede ede bu hala geldi :D[/quote]
bu güzeldi ya :::
trend yok sanki 44050 altı kalışlar sat verir 30 dak kadar saatlik alda oda 43350 civarı verir
arkadaşlar slm arkadaşlar elinde imkb 100 veya imkb mali endeks , metastock 5 dk 2008 yılı verileri olan arkadaşlar var mı varsa bunları gönderebilir mi
[quote=QUEEN;115526]81 91 arası oynadım 87 88 89 formayı giydim[/quote]
neden voleybol peki:D:D:D:D ya can sıkıntısı adama ne saçma şeyler sorduruyo beaa
[QUOTE=QUEEN;115533]40 .komkarıştırma yaw forum zaten 32 civarı..:D
[/QUOTE]
32 yi nereden çıkardın, profillerdeki yaşlara göreyse pek inanma derim, sanal alemde bu tip şeylere güvenilmez
selam .... cumadan 0 işlem uzun devam .. bugün yükselmemiz lazım .. yarın falan short açacam ben ... son bir ralli lazım imkbye ... şimdilik uzun devam .. işler yoğun yazamıyorum .. üüüüüüüüğüğüğüüüüüüüüüü
[quote=mur@t;115540]32 yi nereden çıkardın, profillerdeki yaşlara göreyse pek inanma derim, sanal alemde bu tip şeylere güvenilmez[/quote]
vallahi ben gerçekten 32 yaşındayım.diğer arkadaşları bilemiyorum tabii...
[QUOTE=Astatin;115539]neden voleybol peki:D:D:D:D ya can sıkıntısı adama ne saçma şeyler sorduruyo beaa[/QUOTE]
efenim biz ilkokulda ankarada okulun bahçesinde top oynarken bir antrenör geldi topladı teoriden başladı okul takımı klüpler falan tamamen tesadüf..
[QUOTE=Astatin;115535]Olur...
Kraliçe gelir, Gökhan Gelir, Pambık Gelir, Hexen baba gelir, Sazan gelmez, TOKOBA çok ister ama gelemez asker oldu olacak durumda, Ben gelecem derim son anda işim çıkar gelemem, Murat gelirmi gelmmez mi bilemem ama bu mesajımda adının geçtiğine şaşırmıştır eminim, Jerfin gelir, Parderi gelir, Reco gelmez, Gacırt gelir, Sancaktar bi ihtimal gelir....................enorton teklif sahibi olarak mecburen gelir..... ben gelirsem bir sürü düşmanım da gelir.... vay canına..film çıkar burdan ha[/QUOTE]
Niye ki, tam tersi, geçmese şaşırırdım
[QUOTE=abka;115191]sistemlerle ilgili;
sistem için enaz 100 işlemli test yapmak yeterli midir...bu 100 işlemlik test sonucunda ,tamamen [B]düz yükselen,dengeli kazandırmış bir kazanç egrisi [/B]elde edilmişse..bu opt degerleri 2 hafta uygulayıp...sonra (2 hafta sonrasında)tekrar en yakın geçmişten itibaren 100 işlemlik test yapılsa,yeni opt degerler belirlense...bu opt degerler 2 hafta uygulansa....böylece sürüp gitse..
bu metod, borsanın en yakın karakrerini tesbit etme açısından mantıklı değil midir...çünkü 2-3 yıllık testler(500-1000 işlemlik testler),yakın gelecekten daha çok ortalama karakteri veriyor...
bu işin en mantıklısı ne olmalıdır...[/QUOTE]
ama eger 2yılda çok başarılı olan,[B]herzaman düz kazanç egrisi ola[/B]n
,bulduysanız,o sistemi dünyalara değişmemek lazım...2-3 yılda herzaman başarılı olan vede yakın tepe-dip kazanç kaybı 6.000 den az olan sistem bana göre imkansızdır...sistemlere yakından kazanç egrisine bakınca çok kayıplar görülebilr..çünkü endeksin 10 kere karakter değiştirği bu uzun zamanda ortak bir deger(sistem) bulmak bana göre imkansızdır..
[B]her mevsime ayrı-ayrı bakarak ortak bir sıcaklık,iklim görülebilir..ama tüm yıla bakarak ortak bir iklim-sıcaklık bulunamaz ,gibi bir şey..[/B]
[quote=SEYYAH;115542]vallahi ben gerçekten 32 yaşındayım.diğer arkadaşları bilemiyorum tabii...[/quote]
PAMBIK bilemeyecek ne var diğer arkadaşlarınki doğrumu deilmi..bak 98 yazıyo orda 98.....kom.kom.kom
vob dan önceki yaşımı mı yazıyım vob a takıldıktan sonrakı yaşımımı vob 10 yaş yaşlandırdırdıda....
[quote=SaNCaKTaR;115549]vob dan önceki yaşımı mı yazıyım vob a takıldıktan sonrakı yaşımımı vob 10 yaş yaşlandırdırdıda....[/quote]
sen birini de..diğerini pambık 5 dalgada hesaplar :..::..::..::::
:( deme böyle yaw..üzüüüüüüülüyorum
[quote=abka;115546]ama eger 2yılda çok başarılı olan,[B]herzaman düz kazanç egrisi ola[/B]n
,bulduysanız,o sistemi dünyalara değişmemek lazım...2-3 yılda herzaman başarılı olan vede yakın tepe-dip kazanç kaybı 6.000 den az olan sistem bana göre imkansızdır...sistemlere yakından kazanç egrisine bakınca çok kayıplar görülebilr..çünkü endeksin 10 kere karakter değiştirği bu uzun zamanda ortak bir deger(sistem) bulmak bana göre imkansızdır..
[B]her mevsime ayrı-ayrı bakarak ortak bir sıcaklık,iklim görülebilir..ama tüm yıla bakarak ortak bir iklim-sıcaklık bulunamaz ,gibi bir şey..[/B][/quote]
%78, %124, %102, %84. %96 diye gidiyor son 5 adet 4 aylık dilimin gtirisi (mtx hesabı kaldıraçsız yani)
bir diğeri ise
%10, %186, %45, %78, %71 diye gidiyor..sapıkça ve dalgalıca..ama bu az işlem yapan ve karlı işlem sayısı her zaman zararlı işlem sayısından çok fazla olan....
Abd genelkurmay baskanı mullen:''ıran nukleer sılah yapmaya yaklasıyor''
abd genelkurmay baskanı oramıral mıchael
mullen, ıran'ın nukleer sılaha ulasma hedefıne yaklastıgını soyledı.
Oramıral mullen, amerıkan abc televızyon kanalına verdıgı demecte,
ıran'ın en gec uc yıla kadar atom bombası yapacak sevıyeye gelecegını belırttı.
Sorunun dıplomatık yollardan cozumu ıcın zamanın hızla akıp gıttıgını
ıfade eden mullen, ''son yıllarda gordugum kadarıyla ıran nukleer sılah yapma
yolunda. Cogumuz, bunun 3 yıla kadar olacagını dusunuyor'' dıye konustu.
Abd'nın ıran konusunda butun seceneklerı masada tuttugunu da vurgulayan
mullen, ancak ıran'a karsı olası askerı bır saldırının, nukleer sılah
kapasıtesıne sahıp bır ıran kadar kestırılemez sonucları olacagını kaydettı ve
ıste bu yuzden dıyalog onemlı ıfadesını kullandı.
-aa-
[quote=mur@t;115553]Bence içinizdeki çocuğun yaşını yazın.[/quote]
çocuk mu? vob N var N yok aldı tevellut 37 derler ama gorunce en az 45 dersınız içimde cocuk olsa ıdı sanırım vob u da başarırdım.....svg.
bu bender bi taradı etrafı sonra çekti gitti..
bi daha dönermi ki tahtaya güniçinde :)
kısa da göbeğimiz çatladı şimdi uzunda bender yolu gözlüyoruz :)
43975 yandığı an stop ve kısa..
[quote=kaanyatirim;115538]arkadaşlar slm arkadaşlar elinde imkb 100 veya imkb mali endeks , metastock 5 dk 2008 yılı verileri olan arkadaşlar var mı varsa bunları gönderebilir mi[/quote]
Sen 80 yazı yazdın ve ben görmedim bunları hayret.Başarılar.
kim açıyor bu yaş mevzularını ya .dng
hoş ben olduğumdan 7-8 yaş genç gösteriyorum,askere ne zaman gideceksin diyen bile çıkıyor ama yinede kapatalım yaş konularını :..:
[QUOTE=Astatin;115552]%78, %124, %102, %84. %96 diye gidiyor son 5 adet 4 aylık dilimin gtirisi (mtx hesabı kaldıraçsız yani)
bir diğeri ise
%10, %186, %45, %78, %71 diye gidiyor..sapıkça ve dalgalıca..ama bu az işlem yapan ve karlı işlem sayısı her zaman zararlı işlem sayısından çok fazla olan....[/QUOTE]
2.si kalsın..ama 1.sine talibim..yarım ekmek döner! ha! ayranda var...hemde yayık ayran.lelele
Borsa düşmez kapanış da 45000 e yakın olur.Artık düşmeyiz.Dipler yükseliyor.50000 görüyorum ben ufukta.43850 full long.Stop yokkk.Pek sevmem kendisini.
[QUOTE=SaNCaKTaR;115555]çocuk mu? vob N var N yok aldı tevellut 37 derler ama gorunce en az 45 dersınız içimde cocuk olsa ıdı sanırım vob u da başarırdım.....svg.[/QUOTE]
Üzüldüm ama bu kadar da pesimist olmamak gerekir sevgili dostum...
ben otomatik pilota bağlandım urfa altılısı çalışıyorum :)
tiyo isteyen olursa özelden msj atsın :)
[QUOTE=YAVUZHAN;115558]kim açıyor bu yaş mevzularını ya .dng
hoş ben olduğumdan 7-8 yaş genç gösteriyorum,askere ne zaman gideceksin diyen bile çıkıyor ama yinede kapatalım yaş konularını :..:[/QUOTE]
Ben de geçen gün lacivert ceket gri pantolonla sokakta yürürken yaşlı bir amca, "oğlum okulu mu kırdın ayıp ayıp" dedi...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;115560]Borsa düşmez kapanış da 45000 e yakın olur.Artık düşmeyiz.Dipler yükseliyor.50000 görüyorum ben ufukta.43850 full long.Stop yokkk.Pek sevmem kendisini.[/QUOTE]
gökhan ne zaman böyle desen düşüyorz ya..
[quote=QUEEN;115564]gökhan ne zaman böyle desen düşüyorz ya..[/quote]
Bu sefer son kraliçe aplam.:D:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;115565]Bu sefer son kraliçe aplam.:D:D[/QUOTE]
havaya tam giriyorz bi tokat gelir zaten..pammık gibi yinmi yimenmi..
yaw ne uyuz gün yine...hafta başı böyle mi olur?
dow kapalı diye iyice saldılar piyasayı...yarın hareketli olacaktır ama bu hafta volatil olacak muhtemelen GM olayı nedeniyle.
sabah açılışta garan da yabancı satısı vardı ama devamı gelmemiş
ikinci seans ilginç olacak
emerging marketlere para girmeye devam ediyo
[url]http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=3706&no=1[/url]
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=193286&page=1[/url]
[url]http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=3937[/url]
Gökhan seni haftaya burada görmek istiyorum, Taylandı falan boşver. Nasılsa ben ömrüm boyunca göremem burayı. Gir kal bi bak bakalım nasılmış, bize anlatırsın...
Kraliçe gelir, Gökhan Gelir, Pambık Gelir, Hexen baba gelir, Sazan gelmez, TOKOBA çok ister ama gelemez asker oldu olacak durumda, Ben gelecem derim son anda işim çıkar gelemem, Murat gelirmi gelmmez mi bilemem ama bu mesajımda adının geçtiğine şaşırmıştır eminim, [COLOR="Red"]Jerfin gelir,[/COLOR] Parderi gelir, Reco gelmez, Gacırt gelir, Sancaktar bi ihtimal gelir....................enorton teklif sahibi olarak mecburen gelir..... ben gelirsem bir sürü düşmanım da gelir.... vay canına..film çıkar burdan ha[/QUOTE]
hayırdır nereye gidiyoruz, yada gidiyorum..:))):confused:
44600 e kadar pasif satıcı var
oralar gorulecek galiba
ama üstünü bilmem
rall i .. ralli ralli .. projeksiyon belli .. hahahahha :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;115202]ahanda proceksyonun son hali ... bi yukarı daha yapması lazım ... ralli ralli ralli . :D:D... sonra çökecek ama bu borsa .. üüüüüüüüü
[URL=http://img132.imageshack.us/my.php?image=adszdsd.jpg][IMG]http://img132.imageshack.us/img132/7544/adszdsd.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
[quote=abka;115559]2.si kalsın..ama 1.sine talibim..yarım ekmek döner! ha! ayranda var...hemde yayık ayran.lelele[/quote]
bende tam bizimkisi evde kaldı diyodum..talibi çıktı :)..
ya şaka bir yana abka bir sistem başarılı mı ve stabilmi başka kriterlerle de ölçkmek lazım..örneğin
- 15 ve 60 dakıkada farklı piyasa modlarında (aşağı, yukarı, yatay) performansı tatmin edici olmalı.
- spot30 da 15-60 ve günlükdede başarılı görünüyor olmalı
-işc ve gar gibi derin kağıtlarda günlük periyotta başarılı olmalı...
Bay SAZAN, SPX ve FDJ ide kriter olarak koyuyor ama ben yukarıdaki sadece bizim piyasaya dönük olanlara bakıyorum sistemi değerlendirirken
Kraliçe gelir, Gökhan Gelir, Pambık Gelir, Hexen baba gelir, Sazan gelmez, TOKOBA çok ister ama gelemez asker oldu olacak durumda, Ben gelecem derim son anda işim çıkar gelemem, Murat gelirmi gelmmez mi bilemem ama bu mesajımda adının geçtiğine şaşırmıştır eminim, Jerfin gelir, Parderi gelir, Reco gelmez, Gacırt gelir, Sancaktar bi ihtimal gelir....................enorton teklif sahibi olarak mecburen gelir..... [COLOR="Blue"][B]ben gelirsem bir sürü düşmanım da gelir[/B][/COLOR].... vay canına..film çıkar burdan ha[/QUOTE]
TV kanallarını da çağırın Taksimde katliam gerçekleşti diye haber geçsinler. Düşmanlarının uzun pozsiyonalrına kısa pozsiyonalrıyla ve histemiyle karşı koyan Astinin haberi.
[quote=jerfin;115570]hayırdır nereye gidiyoruz, yada gidiyorum..:))):confused:[/quote]
taksim...voborsa all stars organizasyonu var ::: masanın bi ucuna seni diğer ucuna da queen i oturtacağız...artık biriniz kraliçe olur öbürüne de çariçe falan deriz mecbırrr