-
[QUOTE=bull market;35223]Yazışamadık deme şimdi.
Bütün gün msn de al sat yapmadınmı?:)))
Duyuldu geceye kısa kaldığın, herkes kısada şimdi işte :)[/QUOTE]
yazışmadık deyince foruma zaman ayıramadım..msnde arkadaşlarla devam ettik tabiki....
hayırdır sn bull market..yerin kulagımı var yoksa.....:D
sevgiler
-
BUSH:EKONOMI VE MALI PIYASALAR KONUSUNDA ENDISELIYIM
-MATRIKS-
sus be adam ya
-
18.09.2008 17:18:54 *morgan Stanley, China Investment Ile Hisse Miktarinin Artirilmasi Konusunda Anlaşmaya Yakin- Kaynaklar
18.09.2008 17:19:27 *morgan Stanley, Wachovia'nin Yani Sira Diğer Finansal Kurumlarla Da Birleşme Görüşmeleri Yapiyor- Kaynaklar
-
[QUOTE=mbm;35093]seni çok ayu gördüm sevgili catedral...:D
su akar yolunu bulur.....:)))
[B]bir müddet çalkalama dönemize girecegimizi
sadece aşagı değil,hem aşagı hem yukarı hareketlerin hızlanacagını düşünüyorum....[/B]
sistematik açıdan ise haklısın.. uzunu düşündüren henüz hiç bir şey yok...
sadece hatalık grafiklerde uyumsuzluk tan başka..
buda vobu baglamaz..haftalık oldugu için.....[/QUOTE]
harbidende
2000 aşagı
2000 yukarı
1000 aşagı
1000 yukarı olmuş piyasa......
-
[QUOTE=mbm;35226]yazışmadık deyince foruma zaman ayıramadım..msnde arkadaşlarla devam ettik tabiki....
hayırdır sn bull market..yerin kulagımı var yoksa.....:D
sevgiler[/QUOTE]
Yok yok, mbm gelmiş biraz takılayım dedim :D :D bişey duymadım, görmedim bilmiyom, forumda da adam bırakmadı piyasa, seni bekleyen gözler sabah uyardın ya uğrayamayacağım diye yok bugün, milletin diline düştük batan forum falan diye, sessizleşti, bende takıldım işte.
-
-
Ben dedim Bush un kendine faydası yok, bide çıkmış batan piyasalarına ENDİŞELENİYOMUŞ BAK SEEEN:D
O endişeleniyosa piyasa dahada kızarır heralde, fazla değil ama, sanırım bugünde 10500 lere sarkar bu hayvancık, kapanışıda 10750- 10800 yapsa günü kurtaır, ama bundan sonra 11000 üstüne çıkması demek, satış fırsatı veriyor demektir diyorum, öyle alıp başını düşeceğe pek benzemiyor, ama alıp başını yukarıda gidemiyor, satışı yiyor diyorum.
Bundan dolayı, bizimde alıp başımız düşmemiz beklenmemeli, yine kapatma davası sonrasında olduğu gibi alıp başımızı yukarı gitmemiz de beklenmemeli diyorum, , üç aşağı beş yukarı seviyeler belli oldu olacak, ama bu hafta sonu ve haftaya çarşambaya kadar daha pek çok finansal beklenti son bulacak, yani en azından verilen süreler bunlar, son bulması bekleniyor, ama sonlanmaz o başka, o zamanda düşüşler derinleşebilir diyorum.
Yarına haftanın son günü olması bakımından, olaylara daha kararlı bakmak lazım, bu hafta kararlı shortcuyu piyasa ödüllendirdi, bakalım hafta sonu ve haftaya kimi ödüllendirecek, saygılar.
-
[color=#FF0000][b] 18.09.2008 17:49:07 BUSH, "İSTİKRARI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ" [/b][/color]
ABD Başkanı George Bush, Amerikan halkının Amerikan mali piyasaları ve ekonomisindeki krizin yol açtığı endişelerini paylaştığını söyledi.
Bush, hükümetin, dev sigorta şirketi American International Group'u (AIG) kurtarma kararının ardından ilk kez yaptığı açıklamada, kendisinin ve danışmanlarının piyasalarda istikrarı artırmak ve yatırımcılara yeniden güven sağlamak için çaba gösterdiğini belirtti, ancak herhangi yeni bir ekonomik adımdan söz etmedi.
Ekonomideki durumu yakından izlemek için yurt içi gezisini iptal eden Bush, piyasaların, hükümetin aldığı "olağanüstü ekonomik önlemlere" uymakta olduğunu da ifade etti.
AIG'nin batmasının dünya çapında bir krize yol açmasından kaygılanan Amerikan hükümeti, şirkete acil 85 milyar dolar para aktarmayı ve karşılığında firmanın hisselerinin yüzde 80'ini denetimi altına almayı kararlaştırmıştı. - AA-
-
geceye uzun girdim maliyet 40,100 .. stoploss 39975.. hayırlısı olsun .. herkese bol kazanç ..
-
[QUOTE=bull market;35230]Yok yok, mbm gelmiş biraz takılayım dedim :D :D bişey duymadım, görmedim bilmiyom, forumda da adam bırakmadı piyasa, seni bekleyen gözler sabah uyardın ya uğrayamayacağım diye yok bugün, milletin diline düştük batan forum falan diye, sessizleşti, bende takıldım işte.[/QUOTE]
o forum kendine baksın...
kim çıkarmış harbi o lafı..
kimlerin battıgını ,kimlerin forumu terkettiğini hepsini herkes biliyor...
kadro devamlı değşiyor orda.. birileri gitmek zorunda kalıp yenileri geliyor..
bir müddet sonra onlarda gidiyor....
[B]rintintine selamlar...
o zaman paralı sinyal satamayacagız diye ne panikledi adam..
sırf bu sebeple olay çıkardı.. ....akıllı ya güya......
ne mal oldugunu bilmiyormuyuz biz.......[/B]
-
[quote=mbm;35225]veri anında alıyorum diye satmışım... 40050 den .
o anda yarım kısaydım..iki katı emir gönderdim..terse dönmek için..yanlışlıkla oda kısa olınca 1.5 kat kısalmışım....
fulude geçmiş kısa görünce birden aktifden kapat deyip tuşa bastım..bu seferde emir geç gitti ve 40425 den fulldende fazla uzun oldum...
tekrar düşünce iyice panikleyip 40100 e verdim bu seferde...
panikleyip çuvalladım orda yani... yoksa 4500 -5000 puan vardı bugün....
niye yazdım bunu.. veri anında veya yoğun zamanlarda aktiften alış satış emri göndermeyin...çok tehlikeli
ya fiyatlar hızlı oynuyor yada emir yoğunluktan geç gidiyor....tepeden yada dipten mallanıyorsunuz..
buda bana ders oldu......[/quote]
TAM o an bende piyasa kısa yolladım 200 den gitti eyvah derken 425 den gitmişdi demekki size verdim malı:)
-
[url]http://finance.yahoo.com/actives?e=nq[/url]