makas falanda kalmadı hayır olsun ?
Printable View
makas falanda kalmadı hayır olsun ?
[QUOTE=YAVUZHAN;115657]valla doğru dersin fx çi short kalana babayiğit demek lazım ya şu piyasada.[/QUOTE]
45000 i alsalar ben cort kalcamda almayolar :::
sabahtan bu yana kademe kademe longladım öglene kadar
44200lere geldi maliyet
geceye full long devam.
geceye uzun devam ...
Çok şükür bir tarafa kırıldı... Yataylığın artık sonlarına yaklaştığımızdan emindim...
asıl pozisyonda kalacak delikanlı var mı :)..ben filat
[QUOTE=VOBiX;115648]03.10.2008de açılan 44,975te kalan boşluğu doldurmadan dönmeyecek gibi. Şu anki oluşum günlüklerde de flamaya benziyor. Ayular dikkat etsin yani bir de kendileri baksınlar belki gözden kaçırdıkları bir şeyler vardır.[/QUOTE]
Az kalsın hemen bugün dolduracakalr sandım. Yarına bıraktılar. .dng
[QUOTE=YAVUZHAN;115654]geceye long kalacak babayiğit varmı aramızda ?[/QUOTE]
Var :)
45240 değmeden dönmez bu.
[quote=fXci;115659]45000 i alsalar ben cort kalcamda almayolar :::[/quote]
vay babayiğit vayy :)
[quote=YAVUZHAN;115667]vay babayiğit vayy :)[/quote]
Almadılar yuaw ANNASINI satim :::
Alın sie ANNANIN son hali
Neymiş anna izin vermezse dow gebersede düşmezmişik ::: 2 gün üst üste tecrübeyle sabittir:::
[IMG]http://i44.tinypic.com/bevuxe.png[/IMG]
tum arkadaşlara bol kazançlar....yenemedim talihimi yine
[URL=http://img194.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2b.png][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/1070/screenhunter2b.png[/IMG][/URL]
gösterge tutmayın beni 50 bine gidiyorum der gibi..
son saat oluşan hacim dikkat çekici !
makas 200 puana düştü..
yarın olsada ekran izlesek :)
[IMG]http://i40.tinypic.com/9ktueu.gif[/IMG]
[quote=SaNCaKTaR;115669]tum arkadaşlara bol kazançlar....yenemedim talihimi yine[/quote]
Arkadaşım yardımcı olmak için bütün gün burada birşeyler paylaşıyoruz short açıyorsun galiba,:( long açma ama flat bekle bari.:(
geceye en son 44925 den kısa......duygusal.....
geceye 44900 den flat(uzun kapattım)..son hareket kısa vadelileri aşırı alıma sokunca ,hafiflemek istedim..
[quote=mbm;115673]geceye en son 44925 den kısa......duygusal.....[/quote]
ahada..demeey utanıyordum..valla bende 900 den kısa 1/2 :)
hala 41.350 den kısadayım. :(
İnat ettim düşecek diye. yanılmışım.
sizler gibi analiz yapamıyorum. java matriks var.
önerisi olan varmı? ve sistemsel olarak al. sat sinyali üretmem için ne yapmam lazım.
örneğin Larossıan gibi .. gerekirse aracı kurumu değiştiririm.
KISA kaldım kalmaya devam edeceğim...bugün 1 kere işlem yaptım o da tırı vırı SHORT kapatıp 200 pıvan yukarıdan geri bastım.gün sonu itibariyle -300 pıvan tersteyim.o kadar kusur kadı kızında da olur be :::
bu saatten sonra hiçbir kuvvet bana LONG yaptıramaz! pozisyon gerginlik yaparsa FLAT kalırım ama artık LONG defterini kapattım bir süreliğine.
[quote=erkan.;115676]hala 41.350 den kısadayım. :(
önerisi olan varmı? ve sistemsel olarak al. sat sinyali üretmem için ne yapmam lazım.
örneğin Larossıan gibi .. gerekirse aracı kurumu değiştiririm.[/quote]
kamyon devrildikten sonra yol gösteren çok olur derler, bizimkisi o hesap olacak ama;
stoploss seviyenizi zarara göre değil, [B]pozisyonu açarken[/B] koymanız büyük fayda sağlar. bir sonraki pozisyonunuzda bunu gözönünde bulundurun derim.
iyi akşamlar herkese..
[quote=unlimitted;115678]kamyon devrildikten sonra yol gösteren çok olur derler, bizimkisi o hesap olacak ama;
stoploss seviyenizi zarara göre değil, [B]pozisyonu açarken[/B] koymanız büyük fayda sağlar. bir sonraki pozisyonunuzda bunu gözönünde bulundurun derim.[/quote]
Şubat ayından buyana 450 pozisyon açmışım ufak ufak güzel kazandım. ama hep piyasaya göre karar verdim.
Örneğin dolar ın durumu altın dow. vs.vs. ama bu borsa son 1 haftadır diğerlerine bağlı kalmaksızın hareket ediyor. İşte siz bunu görüyorsanız bana bunu görmem için lütfen yardımcı olunuz.
[QUOTE=erkan.;115680]Şubat ayından buyana 450 pozisyon açmışım ufak ufak güzel kazandım. ama hep piyasaya göre karar verdim.
Örneğin dolar ın durumu altın dow. vs.vs. ama bu borsa son 1 haftadır diğerlerine bağlı kalmaksızın hareket ediyor. İşte siz bunu görüyorsanız bana bunu görmem için lütfen yardımcı olunuz.[/QUOTE]
sürekli izleyebiliyor musunuz...
[URL="http://img200.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1m.png]"][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/6847/screenhunter1m.png[/IMG][/URL]
tam drençde kapattı buranın üzerine oturmaması lazım artık oturursa 50000 hedef yapar.ÖZELLİKLE 45.240 çok tehlikeli yer longcular için artık flatlar konuşulabilir dönene kadar.
[quote=goldmund;115681]sürekli izleyebiliyor musunuz...[/quote]
sürekli izliyorum.
izlemediğim belki hafta 1-2 saat.
[URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=ustbant.png][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/6630/ustbant.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=YAVUZHAN;115654]geceye long kalacak babayiğit varmı aramızda ?[/QUOTE]
ben long girdim
babayigitmi oluyorum bu durumda .lelele.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=erkan.;115680]Şubat ayından buyana 450 pozisyon açmışım ufak ufak güzel kazandım. ama hep piyasaya göre karar verdim.
Örneğin dolar ın durumu altın dow. vs.vs. ama bu borsa son 1 haftadır diğerlerine bağlı kalmaksızın hareket ediyor. İşte siz bunu görüyorsanız bana bunu görmem için lütfen yardımcı olunuz.[/QUOTE]
44den aldım 300 den kısa denemem oldu ama -150 puanda kapadım..uzun da açamadım 150 point kar kapadım..sistem varda uygulamak zor..
[quote=SEYYAH;115677]KISA kaldım kalmaya devam edeceğim...bugün 1 kere işlem yaptım o da tırı vırı SHORT kapatıp 200 pıvan yukarıdan geri bastım.gün sonu itibariyle -300 pıvan tersteyim.o kadar kusur kadı kızında da olur be :::
bu saatten sonra hiçbir kuvvet bana LONG yaptıramaz! pozisyon gerginlik yaparsa FLAT kalırım ama artık LONG defterini kapattım bir süreliğine.[/quote]
nooldu sistemler pambık..uygulamadık yine..üwwww :( sorma yaw...benide 250 points çarptılar ve en son 900 den şortingen...
tepedeki görüntü biraz yükselen takozu andırıyor gibi sanki tabi yarın aşagıya gelirse yok yukarı giderse o zaman takoz oluşumu bozulur
tüm forular hafta sonu kısa kısa diye şov yapıyorlardı 250 puanda benden gitti stop .bunada şükür.
[QUOTE=SaNCaKTaR;115669]tum arkadaşlara bol kazançlar....yenemedim talihimi yine[/QUOTE]
[QUOTE=erkan.;115676]hala 41.350 den kısadayım. :(
örneğin Larossıan gibi .. gerekirse aracı kurumu değiştiririm.[/QUOTE]
Direkt burada yazayım. Arkadaşlar Larossıan'ın 15 dklık sisteminin geçmişi iyi görünüyor. Hiç bir şey yapamıyorsanız bu ssitemi takip edin. Kendisi ara ara sistmein durumu hakkında bilgi veriyor. Burada olamayacağı zamanlarda (özel işi vs olabilir) önceden haber verirse daha rahat takip edersiniz. Tabi takip eden arkadaşalrın da 15dkda bir sistem al verdi mi sat verdi mi şeklinde sıkbopaz etmemesi iyi olur diye düşünüyorum. Sadece alternatif bir fikirdir. Değerlendirirsiniz işine gelen uygular.
uuuu öldürür bu x, uuu süründürübu x....uu iyi akşamlar
[quote=VOBiX;115691]Direkt burada yazayım. Arkadaşlar Larossıan'ın 15 dklık sisteminin geçmişi iyi görünüyor. Hiç bir şey yapamıyorsanız bu ssitemi takip edin. Kendisi ara ara sistmein durumu hakkında bilgi veriyor. Burada olamayacağı zamanlarda (özel işi vs olabilir) önceden haber verirse daha rahat takip edersiniz. Tabi takip eden arkadaşalrın da 15dkda bir sistem al verdi mi sat verdi mi şeklinde sıkbopaz etmemesi iyi olur diye düşünüyorum. Sadece alternatif bir fikirdir. Değerlendirirsiniz işine gelen uygular.[/quote]
bu şekilde 15 dk lık sistem olursa olur tabi.
ama dediğiniz gibi . larossıan dan gelicek haberi dört gözle beklemek gerekiyor.
bunun yerine bana bilgisayarıma hangi programı kurmam ve hangi analizi yapmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz. 15 dk. al sat kafama yatıyor. 5 dk. 10 dk. lıklar sık al sat verir gibi geliyor. saatlikse çok geç kalıyor. dediğim gibi java matriks kullanıyorum.
[quote=Astatin;115687]nooldu sistemler pambık..uygulamadık yine..üwwww :( sorma yaw...benide 250 points çarptılar ve en son 900 den şortingen...[/quote]
lem takarım sistemine karıştırma işi bulandırma şindi :::
evet uymadık bugün sisteme.ne var noolmuş yani? :cool:
sabah 975 LONG dedi...de get işine dedim...sistemde sen bilin dedi şimdi izle o zaman dedi hehehe.sonuç ortada cebe girmesi muhtemel 1.000 pıvan kar hokus pokus oldu :p
dönmek üzere piyasa çok önemsemiyorum o nedenle yukarı zıplamaları.bana SHORT lazım.SHORT suz kalmamak lazım :..:
al-sat-tut-hopla-zıpla-sallan-yuvarlan-parende-salto tavsiyesi değildir!
Amelıyathanede kolbastı oynadılar
-amelıyathanede kolbastı oynadılar
-bazı vıdeo paylasım sıtelerınde ''amelıyathanede kolbastı''
adıyla yayınlanan goruntulerın kocaelı'nın darıca ılcesınde
ozel bır hastanenın amelıyathanesınde cekıldıgı belırlendı
-kolbastı oynayan anestezı uzmanı ve hasta bakıcının baska
nedenle ıslerıne son verıldıgı bıldırıldı
kocaelı (a.a) - 25.05.2009 - bazı vıdeo paylasım sıtelerınde
''amelıyathanede kolbastı'' adıyla yayınlanan goruntulerın kocaelı'nın darıca
ılcesınde ozel bır hastanenın amelıyathanesınde cekıldıgı belırlendı.
Hastanenın yonetım kurulu uyesı genel koordınator yakup yonten, aa
muhabırıne yaptıgı acıklamada, ınternette vıdeo paylasım sıtelerınde yayınlanan
goruntulerın, yaklasık 4 ay once baska nedenlerden dolayı ıslerıne son verılen
anestezı uzmanı ve hasta bakıcıya aıt oldugunu tespıt ettıklerını soyledı.
Yonten, goruntunun, amelıyathanede temızlık sırasında cekıldıgını,
durumun anlasılmasının ardından saglık bakanlıgına gereklı muracaatların
yapıldıgını ve olayı gerceklestıren kısılerle artık baglantılarının olmadıgını
bıldırdıklerını ıfade ettı.
Goruntulerın subat ayında cekıldıgını belırledıklerını dıle getıren
yonten, goruntudekı kısılerın de olayı dogruladıgını, amelıyathanede vaka
bulunmayan bır gun stres atmak amacıyla boyle goruntu cektıklerını, kotu
nıyetlerı olmadıgını bıldırdıklerını kaydettı.
Yonten, goruntuyu cep telefonuyla kaydeden kısının ıse olay ortaya
cıkmadan once ıstıfa ederek, hastaneden ayrıldıgını, olayla ılgılı ıncelemenın
devam ettıgını sozlerıne ekledı.
(ct-te-mk-bp-moc)
18:14 25/05/09
--aa--
amerikan fiçirları ne zaman açılıyo yeniden????
[quote=booth;115697]amerikan fiçirları ne zaman açılıyo yeniden????[/quote]
gece her zaman açıldığı saatte olması lazım 01:00 ...
Şu haber metinlerine bayılıyorum aynı metni varyasyonlarıyla 10 kere okutuyolar :::
aynen şöyle
Örnek
Haberin Başlığı : [B]İstanbulda silahlı saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti[/B].
Alınan bilgilere göre[B] İstanbulda silahlı saldırı sonucu 2 kişi polisten kaçarken hayatını kaybetti[/B].
Olay Saat 22.30 civarında gerçekleşti. [B]Saldırganlar 2 kişiydi (M.Ş ve O.Ş) ve silahlı saldırı yaptıktan sonra kaçarken polis ekiplerinin açtığı ateş sonucunda hayatını kaybetti.
[/B]EEE şimdi bu haberde aynı şeyi bize 10 kere okutmanın anlamı ne [B]:::
[/B]