evet, benimle özelden aracı kurum ve komisyon konuları hakkında konuşabilirsiniz..her zaman beklerim...lakin genel forum platformunda kurum hakkında konuşmak zaman zaman sıkıntı yaratabiliyor..:)
Printable View
evet, benimle özelden aracı kurum ve komisyon konuları hakkında konuşabilirsiniz..her zaman beklerim...lakin genel forum platformunda kurum hakkında konuşmak zaman zaman sıkıntı yaratabiliyor..:)
[QUOTE]Burdan bi arkadaşın zikredeceği bi kurum size uymayabilir. Araştırarak en uygunu bulacağınıza kuşkunuz olmasın
[/QUOTE]
Allah razı olsun, abi...
[quote=saraylı;371883]kd=65.425
:dü:[/quote]
kd=65.000
:dü:
Dün 100 ema yine güzel çalıştı...seviyorum bu 100 emayı
[IMG]http://a1108.hizliresim.com/11/8/18/6931.png[/IMG]
dün saat 17 de sistem al vermiş ancak ben açamadım poz şimdide sinaylde 2000 puan aşağıda gelde aç açabilirsen işte bu tut durumlar çok zor demi saraylı hocam :(
Saraylı Gral,
1923 ruhu ölmesin, bir milyon çiçek açsın .:)..Patron senin 1923 ün performansı da diğer arkadaşların da temas ettiği gibi, fantastik...Teprikler kuçak kuçak...Hep böyle devam eder inşallah...1923 ler bir milenyum daha yaşasın.....eehhmm..VOB taban, ekim vade gold tavan olsun...arada...
[quote=a.kaya;371909]dün saat 17 de sistem al vermiş ancak ben açamadım poz şimdide sinaylde 2000 puan aşağıda gelde aç açabilirsen işte bu tut durumlar çok zor demi saraylı hocam :([/quote]
kaya,
sistemine göre zamanında fazla kayma yapmadan açacaksın abim kısaları,
ya da uzunları,
şimdi burdan aç desem bakarsın tepki gelir,:confused:
kararını kendin vereceksin.:)
[quote=Astatin;371910]Saraylı Gral,
1923 ruhu ölmesin, bir milyon çiçek açsın .:)..Patron senin 1923 ün performası da diğer arkadaşların da temas ettiği gibi, fantastik...Teprikler kuçak kuçak...Hep böyle devam eder inşallah...1923 ler bir milenyum daha yaşasın.....[/quote]
eyv asticiğim,:cool:
çok tşk ederim,
1923 ruhu ile düşmanı denize dökeceğiz abim, inş Allah'ın izniyle,:::
ara ara takıl asti ,her zaman beklerim...:)
[quote=saraylı;371912]eyv asticiğim,:cool:
çok tşk ederim,
1923 ruhu ile düşmanı denize dökeceğiz abim, inş Allah'ın izniyle,:::
ara ara takıl asti ,her zaman beklerim...:)[/quote]
patron tatildeyim..dönünce, yatıya da gelirim, takılırım da:p
[QUOTE=a.kaya;371909]dün saat 17 de sistem al vermiş ancak ben açamadım poz şimdide sinaylde 2000 puan aşağıda gelde aç açabilirsen işte bu tut durumlar çok zor demi saraylı hocam :([/QUOTE]
dün saat 17:00'de al veren sistemi sorgulamak lazım bence... iyi test edin mümkünse de değistirin derim...
[quote=saraylı;371902]kd=65.000
:dü:[/quote]
kd=64.400
:dü:
.lelele
[quote=mösyö;371915]dün saat 17:00'de al veren sistemi sorgulamak lazım bence... iyi test edin mümkünse de değistirin derim...[/quote]
kaya bence sat verdi diyecekti de, yanlışlıkla al verdi demiş mösyö...:)))