yarın açılışta " ah ulan o kadar da fırsat verdi kapatmak için, alsaydık o puanları mı" diyeceğiz yoksa "o kadar takla attı aam yemedik, koy -800 gapı cebe mi diyeceğiz"..acep
Printable View
yarın açılışta " ah ulan o kadar da fırsat verdi kapatmak için, alsaydık o puanları mı" diyeceğiz yoksa "o kadar takla attı aam yemedik, koy -800 gapı cebe mi diyeceğiz"..acep
[quote=Astatin;407022]yarın açılışta " ah ulan o kadar da fırsat verdi kapatmak için, alsaydık o puanları mı" diyeceğiz yoksa "o kadar takla attı aam yemedik, koy -800 gapı cebe mi diyeceğiz"..acep[/quote]
geceyi bi bekleyelim :D
way** seans bitmiş :)
[quote=Astatin;406942]Nuni,,,uyumasan eyi olacaydı...eruusd taban olacaymış[/quote]
yok, onun stobu duruyo 26.50'de. burdaki vadeli kontratlarda once bi kirdi, tekrar yukari gecti, orda bir yaklasik 50 puan zarar ettirdi, kirinca tekrar girdim iste sabah...
[quote=nunu;407065]yok, onun stobu duruyo 26.50'de. burdaki vadeli kontratlarda once bi kirdi, tekrar yukari gecti, orda bir yaklasik 50 puan zarar ettirdi, kirinca tekrar girdim iste sabah...[/quote]
o zaman ver bi yuesey malı desbih de iki sallayım:::
[quote=Astatin;407095]o zaman ver bi yuesey malı desbih de iki sallayım:::[/quote]
şıkkır, şıkkır, çat.. .lelele
uwwwww..kraşımız oalcaktı..ingaa..nuni.. gurtar bizi
kapanış tahminim 64800... dünkü dehşet apsd e palanın hangi tarafta olduğunu da çok merak ediyorum..üww
bir yıldır kovaladığım graf...fdjr/x30yvade..negatif ayrışam fantazisi...aradaki düzeltmelerle nicedir ranıyor..yani dow ile negatif ayrışmamız sürüyor... son durumda da ranik duruyor ama üst boll bandın aşağı eğimi yüzünden hemen hülülülüllüü gitmeyeceğini düşünüyorum...önce graf yukarı bir atak yapar sonra yatay veya geri gelir az..sonra boll abiler müsait hale gelir ve ranar...
bunun Pure vob karşılığı şöyle olur, biz dow graşmadığı halde bugün bir graşarız..sonra paralel bir seyir ve sonra yine negatif ayrışma sürer..grafın haftalık graf olduğunu unutmadan, ve bazen bollingerin de yarılabildiğini unutmadan...:cool:
neyse ranıyo manıyo az ama, bizim dünkü kapanışa göre fdow %1,46 artıda ama biz sadece %0.64...polyanna nirdesin
[quote=flexy;407098]şıkkır, şıkkır, çat.. .lelele[/quote]
Koparttın mı tesbihi??.dng.dng
[quote=excali;407188]Koparttın mı tesbihi??.dng.dng[/quote]
Merkezden kaçtı :D