kapatsam kapatcam kısaları..kapattırmıo pislik dalton..bakalım gene haklı cıkacau mu?..
Printable View
kapatsam kapatcam kısaları..kapattırmıo pislik dalton..bakalım gene haklı cıkacau mu?..
[quote=Astatin;431464]verecek bence[/quote]
550 den kapadım..250 pian bereket versin
425 reşort aq
[quote=excali;431453][B]Hamsi için gittiler, 100 köpekbalığı ile döndüler-Hürriyet[/B]
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22498822.asp[/URL][/quote]
:eek::eek::eek: 3-5 tamamda 100 neyyyy laynnnn :D:D ilginç..
[quote=Astatin;431470]425 reşort aq[/quote]
200 e yazdım kavırmaları t0stumuyedim bekliyorum
yemedi 475 istop
[quote=Astatin;431475]yemedi 475 istop[/quote]
cuma aaşamı kondisyon yerinde hacı..maşallah..:))
[quote=ATHLON;431477]cuma aaşamı kondisyon yerinde hacı..maşallah..:))[/quote]
ondan löp löp inip kalkıo kademeler, bak kendini ele verdi :)
[quote=ATHLON;431477]cuma aaşamı kondisyon yerinde hacı..maşallah..:))[/quote]
hacı kondisyondan ziyade bal var..şu öğlen arası sebepsiz sandığım düşüte ortalama 98500 lerden şortları kapatmak günün piyangosuydu.arad 150 puanlık bi aksiyon daha oldu artı...sonraki longlarıda 100 puan kara kapatmak piyango sayılır.. bu son işlemler (+250 - 50) v.b. tırıvırı 1 kaldıraçla...haftasonuna flat girerim tahminim ...
diorum ama adam 650 gösterip şort için tahrik ediyorduki 450 ye v erdi şimdie..eşhedü..
bıyır 600 aldı..demedne 750 aldı..oha be
[quote=flexy;431472]:eek::eek::eek: 3-5 tamamda 100 neyyyy laynnnn :D:D ilginç..[/quote]
Kedü olduğum için , küpeng denince irkildim...:confused::confused:
oha ki oha..bu nası hareketler aq..piuuu
korkutuyo ipnur..700 den acaba şortlasammı diyen el 950 ye cesaret edemedi..ehü
[quote=Astatin;431490]oha ki oha..bu nası hareketler aq..piuuu[/quote]
mesela geçen gün programın donma olayını halletmeseydim, bugün kırdıydım makineyi
[quote=excali;431489]Kedü olduğum için , küpeng denince irkildim...:confused::confused:[/quote]
Nıhahahahha
histem bulmuşun yüksek fiyatı..şortla diyor..ama graf yok abi bu saatlik görüntüyle şort açma bu saatten sonra diyor..dün besililer kötü konuştuydu demekki ranacak duygusu da var..flat eyi benim için
[B]İşler Güçler ekibinden Turkcellioğulları[/B]
[URL]http://video.sozcu.com.tr/isler-gucler-ekibinden-turkcelliogullari.html[/URL]
:..::..::..:
RMI Notr
Taking profit, counting money, oleyy...:..:
çok şerefsiz oynadı bugün..ve fekat düne göre artı kapatmanın huzuru ile haftasonuna iflat
Günaydın patronlar.İyi haftalar..
günaydın pilgrimler...
şinci aklımda ne var? hani 2-3 hafta oncemiydi neydi; vob 102 lerde iken, ula bu muzakare işi onemli orda iyi gelişmeler olursa bu randırıcı etki yapar ama meselem şu; tıpkı daha önceki kredü notu artışları öncesindne olduğu gibi, piyasa bu tür iyi gelişmeler öncesi mutlaka bi terso hareket çekiyor..en az 1 teminta bıharlaştırma mesafesi kadar demüştüm... ama bunu nereden yapacak meçhul de demiştim..netekim lebron 109000 a kadar aldı amma sonrasında 11000 puan da çaktı mudis açıklamalarını bahane ederek...Eğer 100275 üzeri günlük kapanış yaparsa (ekteki kırmızı indik) long düşünmeye başlayabilirim...ancak yeni poz açmak konusunda biraz sabırlı olacağım...bu kez şorttan aldığım paraları yedirmeyeceğim palatron a .. ha kesin düşüş bittimi diyorum, hayır debiki.. amma sanki şu an 51 long-49 şort....aceleci davranmamka lazım,hülülülüllülü hareketler olsa da iki taraf için de alert verecektir earlier warning bulletin babında
günaydınlar hacılar..walla ben short devam gıdıom..bakalım nereye kadar sıkıştırcak..
üwwww
[B]Sony Corp[/B]
[COLOR=#810081]+ Add to Watchlist [/COLOR]
Retrieving Watchlist List
loading symbol
Add to your watchlist:
6758:JPSony Corp
[URL="http://www.bloomberg.com/markets/watchlist/"][COLOR=#0000ff]View as Watchlist[/COLOR][/URL]
Register to save and manage your watchlist.
Registered users can access upto 10 watchlists on any computer or mobile device.
Register to set up your watchlist:
[URL="https://login.bloomberg.com/register"][COLOR=#0000ff]Register Now[/COLOR][/URL]
Already registered? [COLOR=#810081]Sign In[/COLOR]
Add to watchlist
Add
Watchlist to add to:
[COLOR=#810081]Add to watchlist[/COLOR]
[B]6758:JP [/B]
[COLOR=red]1,457 JPY 102 7.53%[/COLOR]
Gnyd zor hafta herkese bol şans biraz flat gideceğim..
[quote=Astatin;431671]üwwww
[B]Sony Corp[/B]
[COLOR=#810081]+ Add to Watchlist [/COLOR]
Retrieving Watchlist List
loading symbol
Add to your watchlist:
[URL="http://www.bloomberg.com/markets/watchlist/"][COLOR=#0000ff]View as Watchlist[/COLOR][/URL]
Register to save and manage your watchlist.
Registered users can access upto 10 watchlists on any computer or mobile device.
Register to set up your watchlist:
[URL="https://login.bloomberg.com/register"][COLOR=#0000ff]Register Now[/COLOR][/URL]
Already registered? [COLOR=#810081]Sign In[/COLOR]
Add to watchlist
Add
Watchlist to add to:
[COLOR=#810081]Add to watchlist[/COLOR]
[B]6758:JP [/B]
[COLOR=red]1,457 JPY 102 7.53%[/COLOR][/quote]
patron, yatırımlık düşünürsek bu gavur kağıtların temettüsü,bedelsizi falan var mıdır?Sony yani bu, toruna bırakılacak kağıt :D
[quote=flexy;431677]patron, yatırımlık düşünürsek bu gavur kağıtların temettüsü,bedelsizi falan var mıdır?Sony yani bu, toruna bırakılacak kağıt :D[/quote]
Bedelli açıklarsa , ne olur??.dng
Geçen seneki daha iyiydi sanki??
[URL]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vngzSDWByR0[/URL]
Abile şu an için iyi sayılabilecek bir fiyattan long açtım..Maliyetin 1500 puan altında stop düşünürüm..Bence bu müzakere işi ciddi..Bir başka neden de TVdeki besililerin hala aşağı veya flat demesi
[quote=flexy;431677]patron, yatırımlık düşünürsek bu gavur kağıtların temettüsü,bedelsizi falan var mıdır?Sony yani bu, toruna bırakılacak kağıt :D[/quote]
Abi hiç bilmiyorum :) Ama bildiğim şudur ki alemdeki iş ahlakı en yüksek müllet Japonlardır...Ben geçen hafta iş yatırımda hesap açtırıp cuma günü az bişi almıştım. Bugün söylemesi ayıp 2012 primlerimiz yatıyordu hepsini gömmeyi düşünüyordum SONY ye amma muhtemelen NYSe dede %5 artı açacak bu..bakacağız
[quote=Astatin;431685]Abile şu an için iyi sayılabilecek bir fiyattan long açtım..Maliyetin 1500 puan altında stop düşünürüm..Bence bu müzakere işi ciddi..Bir başka neden de TVdeki besililerin hala aşağı veya flat demesi[/quote]
ha bu kuluçkaya yattım demek değil..surf trade her zaman elde..amma şort-flat-reşort tarzı yerine long-flat-relong tarzına döndüm bir süre için diyebilirim..son olarak YYLD
[quote=excali;431680]Bedelli açıklarsa , ne olur??.dng[/quote]
eheheh onu atladım yazarken :D kaçarım abi :D :D
[quote=excali;431684]Geçen seneki daha iyiydi sanki??
[URL]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vngzSDWByR0[/URL][/quote]
o diilde, metallicayı kaçırdık yaw..
[URL]http://t24.com.tr/haber/abdullah-ocalan-10-gun-icinde-pkkya-cekilme-cagrisi-yapacak/222977[/URL]
[COLOR=red]Abdullah Öcalan’ın örgütün ateşkes ilan ederek sınırdışına çekilmesi için 10 gün içinde çağrı yapması bekleniyor. MİT ise bu hafta Erbil’de PKK’yla masaya oturacak [/COLOR]
T24
Taraf gazetesi yazarı [B]Kurtuluş Tayiz[/B], [B]Abdullah Öcalan[/B]’ın 10 gün içerisinde PKK’ya sınırötesine çekilme çağrısı yapmasının beklendiğini söyledi. Tayiz, “İmralı, 1999’da olduğu gibi örgütten ateşkes yaparak sınır dışına çekilmesini isteyecek. Bu, silahların tümden bırakılmasını öngören sürecin ilk adımı olacak” dedi.
Tayiz, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile PKK yöneticilerinin Erbil’de görüşeceğini dile getirdi. MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da bu görüşmelere katılacağını belirten Tayiz, “MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da bizzat bu görüşmelere katılacağı iddia ediliyor. Bunun nedeni Kandil’in ısrarla müzakere masasında Hakan Fidan’ı görmek istemesi. Abdullah Öcalan gibi Kandil’deki PKK yöneticileri de Hakan Fidan’a daha çok güveniyor” dedi.
Kurtuluş Tayiz’in Taraf gazetesinde “Çekilme çağrısı 10 gün içinde” başlığıyla yayımlanan (4 Şubat 2013) yazısı şöyle:
[B]Çekilme çağrısı 10 gün içinde[/B]
MİT ve İmralı arasında varılan mutabakata göre PKK lideri Abdullah Öcalan’ın, PKK’ya silahlı güçleri sınırötesine çekmesi için çağrı yapması bekleniyor. Aslında Öcalan’ın bu çağrıyı bir iki hafta önce yapması planlanmıştı. Ancak Paris suikastı ve BDP heyetinin İmralı’ya yapacağı ikinci ziyaretin gecikmesi süreci uzattı.
Edinilen bilgiye göre, İmralı’ya gidecek heyet konusundaki kriz aşıldı. 10 gün içerisinde BDP’li bir heyet Ada’ya gidecek. Abdullah Öcalan da beklenen çağrısını bu heyet aracılığıyla resmen kamuoyuna ilan edecek. Kandil ve örgütün Avrupa kanadına, Öcalan’ın hazırladığı mektuplar iletilecek.
Öcalan’ın çağrısının içeriğini daha önce yine bu köşede ayrıntılı olarak yazmıştım. İmralı, 1999’da olduğu gibi örgütten ateşkes yaparak sınır dışına çekilmesini isteyecek. Bu, silahların tümden bırakılmasını öngören sürecin ilk adımı olacak. Hükümet de Öcalan’ın bu adımıyla eşzamanlı olarak 4. Yargı Paketi’ni Meclis gündemine getirecek. Bu paket, daha önce KCK operasyonlarında tutuklanan Kürt siyasetçilerin serbest bırakılmasını öngörüyor. BDP’nin bazı merkez yöneticileri dışında tutuklu belediye başkanları, milletvekilleri ve çok sayıda tutuklu BDP’li siyasetçi 4. Yargı Paketi’yle birlikte özgürlüklerine kavuşacak. Kuşkusuz 4. Yargı Paketi, sadece KCK’lı tutuklulara ilişkin bir düzenlemeyle sınırlı değil. Bütün tutuklu ve hükümlüleri kapsıyor. Ergenekon, Balyoz ve TSK’ya ilişkin diğer davalardan tutuklu ve hükümlüler de 4 Yargı Paketi’nden etkilenecek. İnternet Andıcı davasından yargılanan Ergenekon sanığı İlker Başbuğ da yeni düzenlemeyle birlikte tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilebilir.
[B][B]MİT PKK’yla Erbil’de masaya oturuyor[/B][/B]
Abdullah Öcalan’la MİT arasında görüşmeler devam ediyor. Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in önceki gün doğruladığı bu bilgiye ek olarak bu hafta içerisinde yeni bir gelişme daha yaşanacak. İmralı’yla görüşmeleri yürüten MİT, Erbil’de de PKK yöneticileriyle bir araya gelecek. MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da bizzat bu görüşmelere katılacağı iddia ediliyor. Bunun nedeni Kandil’in ısrarla müzakere masasında Hakan Fidan’ı görmek istemesi. Abdullah Öcalan gibi Kandil’deki PKK yöneticileri de Hakan Fidan’a daha çok güveniyor.
PKK tarafından ise görüşmeleri adı sıkça geçen Sabri Ok ile KCK Yürütme Üyesi üç yöneticinin katılacağı söyleniyor. Görüşmelerde ateşkes, geri çekilme ve silah bırakma sürecine dair bir yol haritası üzerinde uzlaşma aranacak.
[B][B]BDP ve Kandil’in gizlediğini Başbakan açıkladı[/B][/B]
Başbakan Erdoğan’ın İmralı’yla ilgili olarak yaptığı açıklama geçtiğimiz haftaya damgasını vurdu. Erdoğan, Abdullah Öcalan’ın silahları bırakmaktan yana olduğunu ve İmralı’nın olumlu adımlar attığını açıkladı. Bu açıklamanın arka planında BDP ve Kandil’in Öcalan’ın bu yöndeki görüşünü bilmesine rağmen ısrarla kendi tabanlarından gizlemeleri yatıyor. BDP’li heyetin İmralı ziyaretinde Abdullah Öcalan, silahlı mücadele döneminin kapandığını, silahların bırakılmasını öngören bir yol haritası üzerinde mutabakata vardıklarını iletti. Ancak BDP ve Kandil tarafı bu bilgiyi kapalı kapılar ardında tartışıp kendi tabanıyla paylaşma yoluna gitmedi. KCK’nın silahlı güçlerin çekileceğine dair bazı gazetelerde yer alan haberleri “asparagas” olarak niteleyip çekilmeyeceklerine dair bir açıklama yayınlamaları üzerine Başbakan Erdoğan da bir televizyon programında, Abdullah Öcalan’ın silahları bırakmaktan yana olduğunu kendisi açıklama yoluna gitti. Başbakan Erdoğan’ın bu açıklamalarına karşılık Kandil’den herhangi bir açıklama gelmemesi ise dikkat çekti.
ı ıh hacılar...flat...herşeyım lonkken benı short beklemem mantıksız...8600 pts nın 3800 unu verdık gayrı..uwww
aste, besili(14) : +1 :D
ula besili hep senin yüzünden gayrı....yakalıım senı bı restoranda davette bılıorum yapacıımı
100.700 ortalamalı kontrat miktarları piyasayı yukarı itme gücünde mı göreceğiz...
100.200 ve 99800 maliyetler hala longa iştahlı,yannız 100.700 maliyetliler baba kontratlar...oradaki kısalarını da kızağa çekerse,şu örgüt uzlaşması flan rokete bağlar..uwwww
olası procekşın...
1) Besililer olumsuz yada flat demeye devam eder. Amma piyasa yükselmeye devam eder.
2) Müzakerelerle ilgili kısa vadede olumlu gelişmeler olur.
3) Piyasa ranmaya devam eder ve besililer bu kez "durum değişti, bu işin kamu maliyesine yılda 10-15 milyar dolar artısı var. Ayrıca K.ırak petrolleri bop v.s. v.s. Mal almak lazım der"..Piyasa biraz daha ranar eski zirve yenilenir.
4) a) Bu noktadan sonra graşışı başlar. Bu durumda önceki zirve olan 109000 EW cilerin 3 ü, sonraki düşüşteki 97xxx EW 4, 3 nolu maddedki zirvede 5 olur:)
b) Piyasa graşmaz realizlerle devam eder. Bu kez kredi notu muhabbeti bir kez daha ısınır. EW ci bakış açısıyla daha 3 ü yaşamamış bile olabiliriz. :)
..............
yada bütün bunlar hikayedir. Bu hareket ve yükselişin içinde müzakereler zaten fiyatlanmış olabilir. Fırsat bulan büyük yatırımcı maldan çıkar.. 5 imiz 3 e yakın seviyelerde çift tepe ile bile olabilir. (bunun için, by nin öngördüğü yakın gelecekte bir global graşış olması lazım..yoksa by laf olsun fiyatlar yükseldi deyu maldan çıkmaz elbet..velakin borsamızın F/Klarıda baya yüksek seviyelere geldi. Bu F/K larla alıcı kalmaları için, bu paydanın K kısmı, yani kazanç kısmının gelecekte hızlı artacağını düşünüyor olmaları lazım.. ve son olarak, inceden seçim dönemi yaklaşıyor..Her seçim döneminde kamu maliyesi gevşer piyasada para bollaşıri kamu yatırımları artar bu da borsayı olumlu etkiler..Amma bütün bu maddelerin h angi sırayla piyasa gündemine oturacağını iyi takip etmek lazım..Sonuçta öngören değil, zamanlamayı doğru yapan kazanır..
ve tabi hemen bugün graşmaya başlayabilir mi..elbette başlaabilir :)hörmetler