[QUOTE=Astatin;115934]Avatarım hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim
a) Süper
b) Süper iğrenç
c) Süper seksi
d) Süper Süper
e) Siper
f) ..ok gibi
g) bu ne la
h)...diğer (piliz expleyn)[/QUOTE]
c.lelele
Printable View
a) Süper
b) Süper iğrenç
c) Süper seksi
d) Süper Süper
e) Siper
f) ..ok gibi
g) bu ne la
c.lelele
az önce YD, FX yaptığım kurumun brokerı aradı...siz ne yatırırsanız bonusu %20..yani sen 1000 dolar yatır 200 de benden diyolar..demek bu aralar enterean şeyler olacak, küsküleyeceklerinden o derece eminler yani
[quote=QUEEN;115944]c.lelele[/quote]
tühhh...şimdi mecbur başka avatar arayacağız..çoğunluk iğrenç, ..ok gibi, kusmuk gibi falan deseydi bunla devam edecektim ama...şimdi mecbur başka bir iğrenç avater arayacağız...:cool:üüü ya kraliçem bunun neresi seksi yaw... psikopat, asosyal, delimsi bi şey..zaten albümün adı da killing machine..neyse demekki zevkler ve renkler tartışılabiliyo..misal PAMBIK da FX cinin avatarı çok seksi hatta şok seksi bluyormuş
[quote=Astatin;115934]Avatarım hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim
a) Süper
b) Süper iğrenç
c) Süper seksi
d) Süper Süper
e) Siper
f) ..ok gibi
g) bu ne la
h)...diğer (piliz expleyn)[/quote]
h şıkkı. [B][U]Ekspılıneyşın:[/U][/B]Aval aval bakıyorum, bu avatar ne ifade eder diye .dng
Evet hortum da suda ve anna oskijensiz kaldıgı icin hortuma gideyor
[IMG]http://i44.tinypic.com/mc9dzo.png[/IMG]
dax burdan dönemli...yoksa trend sona erecek...
[QUOTE=jerfin;115930]vob'da ne yaparlasa yapsınlar, yiyin birbirinizi..:..: ben dolar kontratlarına bulaştım yine, özlemişim dolares olmayı.:)[/QUOTE]
Olsun doalr kontratları da VOBda .kom
Full short no işlem.
[QUOTE=clark;115932]YARIN elbet bugündür demedim mi İbrahim ,beşiktaşta Şampiyon olacak :)[/QUOTE]
Daha fragmanı koymamışlar .dng
a) Süper
b) Süper iğrenç
c) Süper seksi
d) Süper Süper
e) Siper
f) ..ok gibi
g) bu ne la
ı) hemen değiştir spaka bile razıyım.
[U]dax 1m döndü...[/U]
[QUOTE=Astatin;115939]450-500 arası kritik...burdan sıkı bir tepki gelebilir veya sıkı bir tekme daha yiyebilir..Matrix kullanma ayrıcalığına sahip arkadaşlar DIS e bakarlasa 15 dk da, MFI ve RSI ile uygun kombinasyonu gördüğünde, eğer -20altında pozitif uyumsuzluk yapmaya başlarsa, sonrasında yukarı yada aşağı çok sert hareket olduğunu görürler...MS mi...ıııyyyyy:)....aaaaa kısa bir sistem tarifimi yaptım ne....yiyecez fırçayı biladerden ama..neyse...[/QUOTE]
Sahi senin bilader yok epeydir. Arada bir "bir arkadaşa bakıp çıkıcam" modunda uğruyor. Şimdi hemen telefona sarılıp pizza söylüyorsun kendine. Biladere de sistemciği büyük boy pizzaya verdim diyorsun.
Rusya'nın altın uretımı yuzde 37.8 oranında arttı
rusya'nın altın uretımı ocak - nısan ayları arasındakı 4 aylık donemde gecen
yılın aynı donemıne gore yuzde 37.8 oranında artıs gostererek, 43.28 tona ulastı.
Gecen yılın aynı donemınde ıse 31.41 ton altında uretılmıstı.
Sektor temsılcılerının acıklamasında yenı uretım kapasıtelerının devreye gırmıs
olmasının bu durumda etkılı oldugu ıfade edıldı.
-matrıks-
az daha gayret ederlerse ala gecirecekler sistemi
[QUOTE=QUEEN;115943]apsd eksi vobix senaryo kaç oluyore?[/QUOTE]
[b][color=red]Senaryo :[/color] 9 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Azalıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuzdan Olumluya
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar*
([COLOR="Red"][B]eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz[/B][/COLOR], tersiyse olumlu)
*= İsteyerek veya değil (stop emirleri)
Şimdilik olumsuz kısmında.
[quote=VOBiX;115955]Sahi senin bilader yok epeydir. Arada bir "bir arkadaşa bakıp çıkıcam" modunda uğruyor. Şimdi hemen telefona sarılıp pizza söylüyorsun kendine. Biladere de sistemciği büyük boy pizzaya verdim diyorsun.[/quote]
bir arkadaşa değil bana bakıp çıkıyo..sırları deşifre etmişmyiyim diye :..::..:
[quote=kao;115949]dax burdan dönemli...yoksa trend sona erecek...[/quote]
her güzel şeyin bir sonu vardır desek olmaz mı? :o
[U]USD S&P/Case-Shiller Bileşik 20 Endeksi (y/y) (Mar) 16:00 -%18,40 -%18,63 Yüksek
USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (Mar) 16:00 143,17 Yüksek
USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (y/y) (Q1) 16:00 -%18,2 Yüksek
[/U]USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (Q1) 16:00 139,1 Orta
[B]USD Tüketici Güveni (May) 17:00 42 39,2 Yüksek
USD Richmond Fed İmalat Endeksi (May) 17:00 -7 -9 Yüksek [/B]
USD Dallas Fed İmalat Aktivite Endeksi (May) 17:30 -%24,0 -%31,6 Orta
[COLOR=blue][B]bu verılere dıkkat edelım arkadaşlar[/B][/COLOR]
[quote=VOBiX;115953]ı) hemen değiştir spaka bile razıyım.[/quote]
da spak sana razı değil.... tokoba.komya bu TOKOBA japon ismi gibi ha..Japon demişken japonca öyle bir sert vurguları olan bir dil ki, adamlar birbileri ile konuşurken hep sürekli küfrediyorlr kzıgın bir şekilde diye düşünüyorum :) ..
geçemlerde japonların da olduğu bir toplantıdayız, iki tanesi sori ama biz bi caponcaya döncez aramızda deyip birbirleri ile konuşmaya başladılar..ya o kadar sert bir dil ki bu, içimden şöyle geçti, "la bu adam diğerine söylediğinin yarısını bana dese suratına basardım ya küfür ya tokatı ne biçim fırça kayıyo milletin önünde garibana" derken adamlar birden sırıtıp birbirlerine sarılıp el sıkıştılar..japonlar enteresan millet velakin...
[quote=Astatin;115959]bir arkadaşa değil bana bakıp çıkıyo..sırları deşifre etmişmyiyim diye :..::..:[/quote]
abi-kardeş olmak nasıl bişey acaba? abim yok erkek kardeşimde yok.3 tane ablam var.sağolsunlar çok iyiliklerini gördüm.
abim olsa nasıl olurdu acaba? ya da ben abi olsam? :rolleyes:
yine de abla daha iyi galiba.boşver abiyi,egemenliğimi elimden alabilirdi :..:
[quote=SEYYAH;115963]abi-kardeş olmak nasıl bişey acaba? abim yok erkek kardeşimde yok.3 tane ablam var.sağolsunlar çok iyiliklerini gördüm.
abim olsa nasıl olurdu acaba? ya da ben abi olsam? :rolleyes:
yine de abla daha iyi galiba.boşver abiyi,egemenliğimi elimden alabilirdi :..:[/quote]
hayatda en buyuk eksıklıgını hissetdıgım şeylerden bırıdır bı abım olması.... olmasını da çok ısterdım olanlar kıymetını bılsınler bence tek tabanca takılmak da zor ....... kimse bana amca diyemeyecek ...
Dax 5 m indikatörümüz yeşile döndü,sistemde al gelmek üzere...dipten kuvvetli tepki verdi ve çok kısa sürede toparladı,burdan yukarı gitme potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyorum.
[QUOTE=SaNCaKTaR;115964]hayatda en buyuk eksıklıgını hissetdıgım şeylerden bırıdır bı abım olması.... olmasını da çok ısterdım olanlar kıymetını bılsınler bence tek tabanca takılmak da zor ....... kimse bana amca diyemeyecek ...[/QUOTE]
Allah kardeşinde abininde hayırlısıysa versin..ne hayırsızlar var...
Nasılda oskijene susamış nasssıl
[IMG]http://i40.tinypic.com/25996pd.png[/IMG]
43675 sistem al duble çekip longa döndüm
43800 filat..sat kolluyorum
geri alış başladı...
1/3 ü 500 den flatledim hohohoho ::::::
tekrar basacayım uygun yerden :D
sabahki tepe geçilirse tüm senaryo ÇÖP olur!
[quote=QUEEN;115966]Allah kardeşinde abininde hayırlısıysa versin..ne hayırsızlar var...[/quote]
haklısın 5 tana kız kardeşin abisi olunca allah her şeyın hayırlısını versın önemli itikat burası ...!!!!
meraklısına EFG -8.344 SATIŞ tarafında...
825 şort pilav
[QUOTE=SEYYAH;115970]geri alış başladı...
1/3 ü 500 den flatledim hohohoho ::::::
tekrar basacayım uygun yerden :D
sabahki tepe geçilirse tüm senaryo ÇÖP olur![/QUOTE]
niree kadar alırlar sence.. bence düşüş devam edecekse cart diye vermeleri levazım hemde alakasız yerden.... vermezlerse zati anlaki yataydayız yada yeni tepe yapceyz. bu cıkıs oskijensizlik cıkısı hortumdan nefes aldımmı anna napar bilmem.. .. gızın gozunu boyamasalar barim..
/05 15:11 CİTİGROUP GLOBAL MARKETS, "TÜRKİYE-IMF ANLAŞMASI'NIN 6-7 EKİM TOPLANTILARINDAN ÖNCE SONUÇLANMASI MUHTEMEL"
Citigroup Global Markets tarafından, 20-22 Mayıs tarihinde
Hazine, TCMB, uluslararası kuruluşlar ve analistlere yönelik
ziyaretlerin ardından hazırlanan 'Türkiye'nin Makro Görünümü'
başlıklı raporda, Türkiye'nin IMF anlaşmasına ihtiyaç duyduğu
belirtildi. Raporda, anlaşmanın tarihine ilişkin belirsizliklere
rağme'de İstanbul'da yapılacak
Dünya Bankası-IMF yıllık toplantıları öncesinde anlaşmayı
sonlandırmak isteyecekleri yorumunda bulunuldu.
Değerlendirmede öte yandan TCMB'nin gevşetme politikası
konusunda kararlı göründüğü, Haziran ayında yeni bir 25 baz
puanlık indirimler faiz oranlarının % 9.25'e çekilmesnin
tahmn edildiği vurgulandı. Haziran ayı sonrasında da yeni
indirimler ihtimalinin dışlanmadığı kaydedildi.
Kuruluş, hükümetin IMF anlaşması konusundaki niyetini
de "En azından ekonomi takımıyla yapılan görüşmelerde
anlaşma niyetinin olduğu görülüyor" denildi.
Foreks Haber Merkezi
[quote=fXci;115974][B]niree kadar alırlar sence..[/B] bence düşüş devam edecekse cart diye vermeleri levazım hemde alakasız yerden.... vermezlerse zati anlaki yataydayız yada yeni tepe yapceyz. bu cıkıs oskijensizlik cıkısı hortumdan nefes aldımmı anna napar bilmem.. .. gızın gozunu boyamasalar barim..[/quote]
idealde 44.150/350 arası...
emme isterlerse tepenin 1 tick altına yani 44.950 ye kadar alırlar :::
[QUOTE=fXci;115948]Evet hortum da suda ve anna oskijensiz kaldıgı icin hortuma gideyor
[IMG]http://i44.tinypic.com/mc9dzo.png[/IMG][/QUOTE]
Ver şunun hortumunu da güzel güzel dalsın. Hortum alacağım derken su üstüne çıakcak bu gidişle.
[QUOTE=SEYYAH;115976]idealde 44.150/350 arası...
emme isterlerse tepenin 1 tick altına yani 44.950 ye kadar alırlar :::[/QUOTE]
deme lem okadar olmasın yuaw ::: bemce buralardan bassalar heçte fena olmaz :::
[QUOTE=VOBiX;115977]Ver şunun hortumunu da güzel güzel dalsın. Hortum alacağım derken su üstüne çıakcak bu gidişle.[/QUOTE]
yaw 15 dakiklik grafta şimdi hava zifiri [B]karanlık [/B]vobix herhal gormedi hortumu bulamadı garibim ANNAM .. Bulsun diyene fosforlu gırnızıya boyadıydım hortumu ...
dua ette bulsun ... corrttt diye dibe gitmeye başlarsa buldu dimektir ... bulamazsa mecbur su üstüne cıkacak ölmemek icin.. :::
selam .. cumadan longlar 44500 de stop olmuş ... kısa açamadım .. şuan flat .. üüğüğüüü
bugün ekranda olmak gerekiyormuş .. ben yeni geldim .. olan olmuş ..kısmet ..
herkese selam .lelele
ne hortummuş arkadaş bulamadı getti ANNAM