Günaydın hızlı piyasa olacak gene.
Printable View
Günaydın hızlı piyasa olacak gene.
[QUOTE=mbm;35031]
[B]aslında piyasaların bir ters yüz olma vakti geldi gibi.[/B]..
en dibi gösterip en tepeden kapatma olayı...
millet kriz var,çöktük battık buldugunuz yerden satın kurtulun derken.....
ben olsam öyle yapardım...
[/QUOTE]
günaydın.....
oyy.oyyy.oyyyy
ne olmuş dow böyle..gece bakamadım......
[B]yukardaki yorumu bir gece önce yazmıştım..
ama pozisyonumun gecesi dogru olmadı...
böyle bir dönüşü bekliyordum aslında ve ama ne yazikki geceyi tutturamadık..
[/B]
oy.oyy..bir gün gecikmeyeyle ters yüz olmuş piyasa.
dün ters başlayıp beklediğimden fazla kazanınca trend yönünde girdim geceye..
sistem sat kapatmıştı çünkü...
bugun açılışla alda olacak....bizde vergimizi veririz..:)
bişeye dikkatinizi çekmek istiyorum...
bu sıralar yarıma dönmüştüm.. sebebide trend sonlarına dogru ters dönüşlerde sert olacagı için kaybı azaltmak için..
kazandıklarımızı vermemek için...
yani kazandıklarınızla piramit yerine kontrat sayınızı azaltarak gitmek daha mantıklı..sebebide her düşüşün bir dönüşünün olacagı...
piramit yaparsanız terse dönüşlerde 10 günde kazandıklarınızı 2 günde verebilirsiniz...
trendin başlarında yani sinyalin başlarında full olabilirsiniz ama 8-10 gündür düşen piyasada full kısa olmak akıl karı değil...
bu yüzden gece üçte iki kısa girecektim ama son anda yarım kısa girdim...
hayırlısı...
[quote=mbm;35419]günaydın.....
oyy.oyyy.oyyyy
ne olmuş dow böyle..gece bakamadım......
[B]yukardaki yorumu bir gece önce yazmıştım..[/B]
[B]ama pozisyonumun gecesi dogru olmadı...[/B]
[B]böyle bir dönüşü bekliyordum aslında ve ama ne yazikki geceyi tutturamadık.. [/B]
oy.oyy..bir gün gecikmeyeyle ters yüz olmuş piyasa.
dün ters başlayıp beklediğimden fazla kazanınca trend yönünde girdim geceye..
sistem sat kapatmıştı çünkü...
bugun açılışla alda olacak....bizde vergimizi veririz..:)
bişeye dikkatinizi çekmek istiyorum...
bu sıralar yarıma dönmüştüm.. sebebide trend sonlarına dogru ters dönüşlerde sert olacagı için kaybı azaltmak için..
kazandıklarımızı vermemek için...
yani kazandıklarınızla piramit yerine kontrat sayınızı azaltarak gitmek daha mantıklı..sebebide her düşüşün bir dönüşünün olacagı...
piramit yaparsanız terse dönüşlerde 10 günde kazandıklarınızı 2 günde verebilirsiniz...
trendin başlarında yani sinyalin başlarında full olabilirsiniz ama 8-10 gündür düşen piyasada full kısa olmak akıl karı değil...
bu yüzden gece üçte iki kısa girecektim ama son anda yarım kısa girdim...
hayırlısı...[/quote]
ben o hatadayım tam pramitin son noktasına kadar kesilmeyen komisyon parası kadar da dahil olmak üzre kısayım:)
[QUOTE=speedytrader;35420]ben o hatadayım tam pramitin son noktasına kadar kesilmeyen komisyon parası kadar da dahil olmak üzre kısayım:)[/QUOTE]
benim anlatmak istediğimde oydu zaten...
52000 düşüşünde full ile başladım.. son bir kaç gündür yarıma döndüm..
genelde son bir iki gün yarımla işlem yapıyordum..
sadece yukarda dediğim gibi dünden önceki gün geceye full uzundum...
şansa bak... geceyi tutursaydık kraldık şimdi...:D
FDOW u izleyebileceğimiz adres var mı ?
gecikmeli de olsa.
[URL]http://www.bloomberg.com/index_americas.html[/URL] adresinde sağ tarafta futures kısmından bakabilirsiniz. Ama bu bayağı bi gecikmeli sanırım 15 dk. Ben senede 3 işlem yaptığım için pek önemli değildi ama bugünlerde böyle verilerçok önem kazandı... Daha az gecikmeli veren bir internet sitesi var mı acaba?
[QUOTE=abka;35304]eger pozisyon alsaydım inanın bunlar olmazdı..abi ! tıkandı babayım ben..[/QUOTE]
yinede tebrikler abka ve diğer uzuncu arkadaşlar...:)))
cnbc-e: citi Allah Yardımcımız Olsun Diye Yazmış Raporunun Sonuna
SON DAKİKA Dolar - YTL açılışta 1,26´ya indi. Euro 1,80´in altında.
ABD´de dünkü % 4-5 yükselişin ardından vadeli işlemlerde endeks kontratları % 2 yukarıda.
Püüüü sansa bakin geceden 43.000 e yazmistim, erken kapandi longlarim 43 bin uzeri acilinca :eek:
Bu arada gunaydin herkese..
uzuncuları tebrik ederim...terste kalanlara Allah sabır versin ama bu piyasada her türlü zarar çıkar unutmamak gerek..
Çin hisseleri tavana yapıştı
Hükümetin piyasa destek paketi açıklaması ve ABD piyasalarındaki toparlanmanın etkisiyle Çin hisseleri % 9,5 arttı.
Perşembe günü 22 ayın en düşük seviyesinde kapanan Şanghay Bileşik Endeksi güne % 9.06 ile başladı.
Çoğu hisse günlük %10 tavan fiyata yükseldi.
Perşembe günü piyasaların kapanmasının ardından hükümet en büyük üç bankanın da aralarında bulunduğu bazı şirketlerden hisse alacağını açıklamış ve hisse alım-satımındaki vergiyi kaldırmıştı.