43900 kısa .. tepemiz görülmüş.. 44975.. hayırlı uğurlu olsun .. tepeden 1000 puan aşağıdan kısa olduk .. vay anasını ...
Printable View
43900 kısa .. tepemiz görülmüş.. 44975.. hayırlı uğurlu olsun .. tepeden 1000 puan aşağıdan kısa olduk .. vay anasını ...
çöküş başladı bence ..dahada çıkamaz bu borsa .. projeksyona göre imkb yeni dip görecek .. bende bu pozla haziran vadede uzlaşacam ..
[QUOTE=fXci;115979]yaw 15 dakiklik grafta şimdi hava zifiri [B]karanlık [/B]vobix herhal gormedi hortumu bulamadı garibim ANNAM .. Bulsun diyene fosforlu gırnızıya boyadıydım hortumu ...
dua ette bulsun ... corrttt diye dibe gitmeye başlarsa buldu dimektir ... bulamazsa mecbur su üstüne cıkacak ölmemek icin.. :::[/QUOTE]
buldumu aceba ya inanamıyorum ::: yoksam oskişen spreyinin içindeyki kırıntılarnanmı bizi kandırıyo
[QUOTE=fXci;115986]buldumu aceba ya inanamıyorum ::: yoksam oskişen spreyinin içindeyki kırıntılarnanmı bizi kandırıyo[/QUOTE]
Su üstünde jetskiler tekneler var çıkma kafana çarpar dediydim ben. .dng
Ne kırıntısı yawf bak selçuklu da geldi beyzbol sopasıylan.
[quote=kuntakinde;115982]herkese selam .lelele[/quote]
Hoşgeldin ......
[QUOTE=VOBiX;115987]Su üstünde jetskiler tekneler var çıkma kafana çarpar dediydim ben. .dng[/QUOTE]
ozaman yandıkh lem .....hortumsuz son nefez dalışı yapmış olmasın sakhın ::: ..... hortumu bulmadan daldıysa ......çok sert çıkar su üüstüne .....en teknesiz yerinden :::
kuntakinde diye bi pasta vardı değilmi?
[QUOTE=fXci;115989]ozaman yandıkh lem .....hortumsuz son nefez dalışı yapmış olmasın sakhın ::: ..... hortumu bulmadan daldıysa ......çok sert çıkar su üüstüne .....en teknesiz yerinden :::[/QUOTE]
slm annayı birde dolara koyabilirmisiniz ne durumda görelim zahmet olmaz ise.
granati ,datcia ve bbg ilk 3 alışta el figero ,yapı kremi ve İşsiz adam satış ta :::
[QUOTE=fXci;115992]granati ,datcia ve bbg ilk 3 alışta el figero ,yapı kremi ve İşsiz adam satış ta :::[/QUOTE]
[IMG]http://i44.tinypic.com/2mf18bq.png[/IMG]
gözü toprağa bakıyor bunların:)
Sert düşeriz.43000 kapanırız.Full short.
43900 kısa stoploss 44500 .... çıkmam lazım .. size bol kazançlar .. işler yoğun
ne bereketli gün oldu beaah...selçuklu patron gelmişken şu garan a çaksan 5-10 kademe.... uuuuu öldürür bu X
[QUOTE=GOKHANFINDIK;115995]Sert düşeriz.43000 kapanırız.Full short.[/QUOTE]
gokan evlikik mevlilik deyon ... ülem anna bana yar olmadı... al saa verelim ANNA yı ....çocuklarınızda voborsa bahçesinde koşar oynar ::: sizde annaynan güle oynaya treydersiniz
[quote=SaNCaKTaR;115964]hayatda en buyuk eksıklıgını hissetdıgım şeylerden bırıdır bı abım olması.... olmasını da çok ısterdım olanlar kıymetını bılsınler bence tek tabanca takılmak da zor ....... kimse bana amca diyemeyecek ...[/quote]
Abisi olup da 1 2 senedir aynı evin içinde görüşmediklerini bildiğim kaç kişi var biliyormusunuz.
[QUOTE=Leblebi;115991]slm annayı birde dolara koyabilirmisiniz ne durumda görelim zahmet olmaz ise.[/QUOTE]
Aşkama bi deneyem :::
675 den filatos...sistemsel
[quote=SaNCaKTaR;115975]/05 15:11 CİTİGROUP GLOBAL MARKETS, "TÜRKİYE-IMF ANLAŞMASI'NIN 6-7 EKİM TOPLANTILARINDAN ÖNCE SONUÇLANMASI MUHTEMEL"
Citigroup Global Markets tarafından, 20-22 Mayıs tarihinde
Hazine, TCMB, uluslararası kuruluşlar ve analistlere yönelik
ziyaretlerin ardından hazırlanan 'Türkiye'nin Makro Görünümü'
başlıklı raporda, Türkiye'nin IMF anlaşmasına ihtiyaç duyduğu
belirtildi. Raporda, anlaşmanın tarihine ilişkin belirsizliklere
rağme'de İstanbul'da yapılacak
Dünya Bankası-IMF yıllık toplantıları öncesinde anlaşmayı
sonlandırmak isteyecekleri yorumunda bulunuldu.
Değerlendirmede öte yandan TCMB'nin gevşetme politikası
konusunda kararlı göründüğü, Haziran ayında yeni bir 25 baz
puanlık indirimler faiz oranlarının % 9.25'e çekilmesnin
tahmn edildiği vurgulandı. Haziran ayı sonrasında da yeni
indirimler ihtimalinin dışlanmadığı kaydedildi.
Kuruluş, hükümetin IMF anlaşması konusundaki niyetini
de "En azından ekonomi takımıyla yapılan görüşmelerde
anlaşma niyetinin olduğu görülüyor" denildi.
Foreks Haber Merkezi[/quote]
Hani mayıs toplantısında anlaşıyorduk.Ben imf falan takmam.Mal çakıyorlarmı?Çakıyorlar.Ozaman short devam.Bakmayın tuttuklarına.Kapanış 600 puan altta 43100 43000 civarı bitirir vob.Hayırlısı.
endeks 30 sat dolar kontrat al diyor. demeye kalmadı doları çizdiler.
vobix sence anna hortumu yakaladımı lem.. ben hala inanamıyorum ::: yakalasa bukadar yavas dusmezuk şindiye 43100 olmuşiduk daa
[QUOTE=fXci;116004]vobix sence anna hortumu yakaladımı lem.. ben hala inanamıyorum ::: yakalasa bukadar yavas dusmezuk[/QUOTE]
hortumu yaklamasa bile bir sprey daha bulmuştur jetskiciler düşürmüştür onu da.
Bir ihitmal ikili dip deneybilir 15lik tiktaklarda.
selçukluya bak nasıl da indiriyor beyzbol sopasını .dng
Son işlemimi yaptım ben.Full short devammm.
550 yine cort sistemsel
yıkıl daaaa
bugünde şortlamayanı döverler:)
42100 önemli destek bugün görürmü diyecem oha ları duyacam:D
şş TOKOBA bu IHEVA nın gözü göz değil ha
Arkidiş çok kişi Cort tarafına geçti sankim öyle geldi baaa.. pırofeyşınılı amatörü herkeş corttan inmek istemeyormuş gibin geleyor baa ..
yarın yukarı gap gaptırıverirlermi gayri :::
Anti bezi olan varmidur ?
en kısa zamanda 300 puanlık aşağı bi çubuk rica ediyorum p.y.
[quote=fXci;116012]Arkidiş çok kişi Cort tarafına geçti sankim öyle geldi baaa.. pırofeyşınılı amatörü herkeş corttan inmek istemeyormuş gibin geleyor baa ..
Anti bezi olan varmidur ?[/quote]
Var seans sonu öldürecekler vobu.Bu kadar basit.Son 10 dakika izleyin showu.Dow geberir bu gece.
[QUOTE=fXci;116012]Arkidiş çok kişi Cort tarafına geçti sankim öyle geldi baaa.. pırofeyşınılı amatörü herkeş corttan inmek istemeyormuş gibin geleyor baa ..
Anti bezi olan varmidur ?[/QUOTE]
hemen komplo teorisi kurma bazende göz göre göre olur bu işler:cool:
ama 43500 daha öncede belirttim hakktende çok önemliymiş altı şort üstü long.
[quote=fXci;116012]Arkidiş çok kişi Cort tarafına geçti sankim öyle geldi baaa.. pırofeyşınılı amatörü herkeş corttan inmek istemeyormuş gibin geleyor baa ..
Anti bezi olan varmidur ?[/quote]
bunu anarşist ruhuma bir hakaret olarak algılıyorum. 43.500den long!
:D
yalnız acemi arkadaşlara aman diyim, ben bugün iyi puan yaptım, yarın sabah gap olursa bile bana komaz gayrı. yani geceye pozisyonda girdiğim nadir günlerden. prensiplere aykırı da değil çünkü yeterince puan var. o yüzden benim pozisyona bakıp pozisyon alınmasını tavsiye etmem.
[QUOTE=traderx;116015]h[B]emen komplo teorisi kurma bazende göz göre göre olur bu işler[/B]:cool:
ama 43500 daha öncede belirttim hakktende çok önemliymiş altı şort üstü long.[/QUOTE]
bu benim lafım deelmi traderx ::: :D
[QUOTE=Astatin;116011]şş TOKOBA bu IHEVA nın gözü göz değil ha[/QUOTE]
ANNAlar günü de geçti emma. NE yapacaklar bu kadar ev aletini.
Gene patlatacakalrdır bir inşaat ya da maden haberi. Şu palmiye şklindeki arap adasıyla ilgili bir şeyler oluyormuş. Hoca diye bir spek varmış.
full cort
birazdan gokan full long demezse bende fxci deelim :::
[QUOTE=fXci;116017]bu benim lafım deelmi traderx ::: :D[/QUOTE]
bilmiyorum sende söylemiş olabilirsin aynı şeyi, aklın yolu bir nede olsa:)))
filat 600...
yürü beeeeeeeeeeeee
yürüme koş beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!:D