sanki 43500 ü ikili dip edip tekrar ayuların gırtlağına yapışacaklar.
Printable View
sanki 43500 ü ikili dip edip tekrar ayuların gırtlağına yapışacaklar.
[QUOTE=traderx;116024]sanki 43500 ü ikili dip edip tekrar ayuların gırtlağına yapışacaklar.[/QUOTE]
deminden beri ben ne diyom gıı ::: herkeşler cortladı dedim ya işte emma şimdi covu kişi cortları stop etti işler degisebilir :::
full long..43700 den..
[quote=unlimitted;116023]yürü beeeeeeeeeeeee
yürüme koş beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!:D[/quote]
koşma lem al sana araba, arabaynan git beeeeeeee! .lelele
akıllı yatırımcı 1 saat falan önce dowu parçalarken vobu nasıl 500 de tuttularsa kısaları kapatıp uzuna geçmeliydi, trende uyalım diye neyse 950 geçmediği müddetçe sorun geçerse
yine aynı ayı tuzağı belli olur uzunlarız tekrardan.
bu seferde 950 geçemezse kapanışta çok pis basarlar orasıda çok net.
meraklısına EFG -8.854 SATIŞ tarafında...
[quote=Astatin;116022]filat 600...[/quote]
900 şortttttttt
[quote=fXci;116020]birazdan gokan full long demezse bende fxci deelim :::[/quote]
Maalesef bilemedin.Zero işlem full short devam.1000 puan daha alsalar umrumda değil.Geceye de short.İnternetim sorunlu olmasa longlardım.Ama devam short.Çok aldılar epey.
[quote=traderx;116028]akıllı yatırımcı 1 saat falan önce dowu parçalarken vobu nasıl 500 de tuttularsa kısaları kapatıp uzuna geçmeliydi, trende uyalım diye neyse 950 geçmediği müddetçe sorun geçerse
yine aynı ayı tuzağı belli olur uzunlarız tekrardan.
bu seferde 950 geçemezse kapanışta çok pis basarlar orasıda çok net.[/quote]
Biz zaten akılsız yatırımcıyız.Para da yapamıyoruz.Akıllı yatırımcı şimdi napmalı onu da bir zahmet yazarmısın.
[quote=SEYYAH;116029]meraklısına EFG -8.854 SATIŞ tarafında...[/quote]
birazdan 2.854 tanesinin alıp günü 44 üstünde kapatmasını sağlarsa şaşırmam. :..:
matriks dondu 44.025 gozukuyo vop forexteen
[quote=fXci;116034]matriks dondu 44.025 gozukuyo vop forexteen[/quote]
bir ara oldu ama su anda 900
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116032]Biz zaten akılsız yatırımcıyız.Para da yapamıyoruz.Akıllı yatırımcı şimdi napmalı onu da bir zahmet yazarmısın.[/QUOTE]
sana ne oluyor kardeşim, ben kendi yapmam gerekipte yapmadığım şeyi yazıyorum,
ayrıca bende şorttayım zaten.
haspinaallah nelerle uğraşıyoruz ya.
düşecek burası...zanumanca
43700 den full long geceye..
€/JPY'yi benimle birlikte longlayan ve burayı okuduğunu bildiğim ama msn'de offline olan sevgili Juan,
ben kapattım o paritenin longlarını, haberin olsun.
füze formasyonu beni korkutur abi. ;)
endeks long devam...geceye de long devam....
al lem arabaya bin dediysek sıradan bir araba diil, maseratti. şimdilik! :)))
laloliiiii.....zar zor 44150 den şort kavır..yuhhhh
44400 den flat..benden bu kadar..sistem al da..
[quote=Astatin;116040]laloliiiii.....zar zor 44150 den şort kavır..yuhhhh[/quote]
,
Asti sisteme ters yaptın gene değil mi?
[quote=MMO;116042],
Asti sisteme ters yaptın gene değil mi?[/quote]
heee..aha bi dah ayaptım 44400 şort :)..etti 3 ceza puanı..kaldı 1 hakkımız :)
geceye 44400 den geceye kısa..son kararımdır..
43000 stoplu uzunlarla arkaya yaslanmaya devam:)......silkelediler aklı sıra:)....
Geceye full short.No işlem.
Akaşama yurtdışı artı olur bizim vadeli gaplı yukarı açılış ve sonrasında yarın güniçinde 45000 i geçen bir hareket olur diyorum:) saygılar....
geceye poz falan yok kapattım tüm pozu .. uzaktan kumandayla olmuyormuş demekki bu işler ... bugün net zararım 1050 puan ... 1050 puan kazık yedim .. geçmiş olsun .. hayırlı olsun ..
son işlemlerle 44450 den kısayım...sistemler al da..ama dow %1.8 artı iken ve göstergeler aşırı alım iken kısa yakısır dedim..
bugün son birkaç gün kadar kadar zor olmadı bence ve benim açımdan iyi geçti.
zarar etmiş olan arkadaşlar, en kısa zamanda zararınızı çıkarmanızı diliyorum.
selçuklu, üzüldüm. ama VOB'da gerçekten ekran başında olmak şart. kötü tecrübelerle öğrendim bunu ben.
geceye long.
41350 kısalar 43.900 den kapandı. zarar çok.
43900 uzun 44.400 den kapandı.
sistem mistem yok. dow u gördüm. ışığı gördüm.
a-b-c düzeltme yapıldı...
a 5 dalga b 3 dalga ve son dalga c yine 5 dalga...
yarından itibaren kaldığı yerden düşmeye devam etmeli...
DAX ta düzeltmenin c dalgasının alt dereceli iii ünü yapıyor...iv ve v deyip o da aşağı dönmeli...
-meli -malı v.s.
bizde tepe geçilirse başka birşey oluyordur...ben geçeceğini sanmıyorum...
SHORT devam...maliyetimi 200 puan daha yukarı çektim 44.800 SHORT devam...
ek olarak eğer ilk tepeden düşüş a ise işimiz var demektir.b dalgası ÜÇGEN e dönüşebilir yatayda öpmece olur o zaman...
44450 den short
dji rambo gibi
bugun ne yapacaklar acaba
İsterlerse 1000 alsınlar dedik.Aldılar.Hep de beni duymak zorundalarmı?
43575 den geceyede long devam herkese hayırlı akşamlar, Asti bidaha düşün sistemine talibim,
[URL="http://img177.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3x.png]"][URL=http://img177.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3x.png][/URL][IMG]http://img177.imageshack.us/img177/9656/screenhunter3x.png[/IMG][/URL]
5-15 Ana sistem
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116054]İsterlerse 1000 alsınlar dedik.Aldılar.Hep de beni duymak zorundalarmı?[/QUOTE]
nasip hacı nasipten ötesi yok işte ...
40 gün kar yağar bir gün av olur o günde çarık yırtık olur ..
benim bugün çarığım yırtıktı işim çok yoğundu ... :D:D vay anasını ...
Makineli tüfeğe bağladı ***ler.
Bizim piyasada ufak düzeltmelerin hepsi bitti bugün, dow akşama artı, yarın sabah avrupa artı, biz desen öyle, eeee, bakalım 45000 üzerinde ne kadar yukarı yapacaklar? 46000 ler yarın görülebilir diyorum ama bakalım, yurtdışı bu, dow dansözüne güven olmaz, fakat bizim piyasadan herşey belli işte daaa neolsun yawf:)... saygılar....
geceye full kısa.... tamamen duygusal......
43850 uzunu salak gibi 44175 den erkence verdim.......
yarın selçuklu bana helva hazırla..... 150 kişilik.....
ucuzundan olsun..... ben gelmezsemde dagıt foruma.....:):)
başarılı trede eden dostların kazançları bereketli olsun.. kaybeden dostlarım fırsatlar bıtmez yeterki sermaye bitmesin.. allah yardımcımız olsun dünkü cuma gününden kalan zararım çıkınca bir bir kaç poz aldım çarpıldım ama zarar çok şukur cıktı flat kaldım sadece seyretdım. sistemlerınız her daim mükkem olsun ......
[quote=MMO;116055]43575 den geceyede long devam herkese hayırlı akşamlar, Asti bidaha düşün sistemine talibim,[/quote]
sen ikinci seanski sinyalleri görsen onu istemezdin doğrudan kaçırırdın ... üwwwwww....
yok ya ne üwwwwüüüü...900 points kar kalmış..yeter... ama elde kalan kısalar yarın needer bilmem..emma sisteme uysak............neyse bunu demek istemiyorum
saatlik obo olsa dowda.....
boş yere helva parası vermesek..... pintiliğim tuttu....
gerçi ben niye dagıtıyorum helvayı....
selçuklu hayrına dagıtırsın benim için...:):)