saraylı üstad çok sabırlısınız bu arada.. pozunuzu izlerken ve agresif düşüş çıkışlar olurken sakin sakin beklemeniz takdir edilecek bir durum :)
Printable View
saraylı üstad çok sabırlısınız bu arada.. pozunuzu izlerken ve agresif düşüş çıkışlar olurken sakin sakin beklemeniz takdir edilecek bir durum :)
[quote=nedim972;372141]saraylı üstad çok sabırlısınız bu arada.. pozunuzu izlerken ve agresif düşüş çıkışlar olurken sakin sakin beklemeniz takdir edilecek bir durum :)[/quote]
nedim sadece sistemi izliyorum,ama bazen öyle ani hareket oluyor ki,MS 'u update edeyim derken falan gecikiyorum,işlemim de var tabi,...
sakin olmamın sebebi şu,piyasadaki ani hareketler beni ilgilendirmiyo,1923 ün bu hareketlere ne reaksiyon verdiği önemli..
çünkü biliyorum ki bu sistem çok iyi ve onu takip edersem kazanırım,ona güvenim çok fazla..:)
[QUOTE=saraylı;372129]uzun
kd=61.800[/QUOTE]
geçtiği kd yi bi de yukarıdan gelip test edecek= sağlamlaştıracak gibi:::.dng
spot100 50350 üstünde kapadığı sürece problem yok görünüyor sanki 58 leri gene görebiliriz
[quote=nemaproblema;372143]geçtiği kd yi bi de yukarıdan gelip test edecek= sağlamlaştıracak gibi:::.dng[/quote]
oraya gelmesin yukarı gitsin de kd yi yukarı çeksin ki,
az karla çıkalım hiç değilse yaw..:rolleyes:
aslında ben 63000 den aşağıda kapanış beklemiyorum sabahtan beridir:)
[QUOTE=a.kaya;372144]spot100 50350 üstünde kapadığı sürece problem yok görünüyor sanki 58 leri gene görebiliriz[/QUOTE]
kaya kardeş eğer bu adamlar 60300 lerden mallandı ise hiç bir pozu 5-6 bin puandan önce bırakmıyorlar.. git geller olmakla birlikte bence de görebilir gibi geliyor..
dow la birlikte bu gazı alır ve 63000 leri geçer...
[quote=saraylı;372129]uzun
kd=61.800[/quote]
kd=62.100
:yü:
[quote=saraylı;372154]kd=62.100
:yü:[/quote]
ustad bendeki 15 likde 62150 altında kapanış durumunda flatla hatta shortla diyor +.
topiğe katkım olsun
[URL]http://i53.tinypic.com/fo195h.png[/URL]
saraylı hocam sizin sistem, verirse kaçta satışa geçer tekrar 62050 mi?