45175 tavan
Printable View
45175 tavan
kayahan yokmu kayahan....
nerdesin koç... çökerttin piyasaları... :)
44100 uzun 44200 tekrar kısa......
v çıkışımı olacak diyorsunuz yani.....
sistematik açıdan ise saatlik dahil aldayız...... sadece günlükler satta.. vadeli açısında...
spotta ise saatlik daha ala gelmedi bende... ikinci seansa bakmak lazım.......
3500 puan gapıda görmüş olduk..alemsin py.....
dün 38975 den biraz almıştım.. vay be....:)
S&P şu an weak trendden,medium trende, dax ise şu an weak trendde girdi, Bize trend şu an yok,
Medium trendde olanlarda kesinlikle aşırı alım ve satım kullanılmamalı, bizde ise kullanılabilir şu aşamada herhangi bir trend başlamadığı için...
şimdi yaşar erdince sorarım..be adam!tv leri dolaşıp dolar 1,40-50 arasına kadar gidecektir..borsa ya ise asla yaklaşmayın,her tepkide satın diyordu......inanın ky yi mahveden bu adamlardır...
bu fdow bugun yıkılırda önce yukarımı yapar sonramı yıkılır yoksa direktmi yıkılır onu bilmiyorum..
saatlik uyumsuzluk açısından.....
tabiki bu vadeliyi baglamaz.. vadeli kafasına eseni yapar.. o yüzden al sat tavsiyesi değil..
[quote=mbm;35504]kayahan yokmu kayahan....
nerdesin koç... çökerttin piyasaları... :)
44100 uzun 44200 tekrar kısa......
v çıkışımı olacak diyorsunuz yani.....
sistematik açıdan ise saatlik dahil aldayız...... sadece günlükler satta.. vadeli açısında...
spotta ise saatlik daha ala gelmedi bende... ikinci seansa bakmak lazım.......
3500 puan gapıda görmüş olduk..alemsin py.....
dün 38975 den biraz almıştım.. vay be....:)[/quote]
sn mbm ben de bir anı olarak şu resmi çerçeveleteceğim resmi buraya koyayım çerçeveletmeden evvel affınıza sığınarak:)
[IMG]http://server106.kucukresim.com/uploads/sankoa2864.jpg[/IMG]
ben sanırım özel mesaj atamıorum. remi özel mesajla atmak istemişdim ama olmadı.özür dilerim
şimdi spotta millet tavandan mal aldı öylemi...
veye alacagız diye sıraya girdi.. banada verin diye...
ikinci seans bunun altındaki fiyattan alamayız dediler... öylemi...
belkide haklılar.. :):)
arkadaşlar kaldıracınız genelde kaçtır...mesela özsermayeniz 10 milyar ise kaç kontrat alırsınız..sisteme riayet edenler için soruyorum..
[QUOTE=abka;35512]arkadaşlar kaldıracınız genelde kaçtır...mesela özsermayeniz 10 milyar ise kaç kontrat alırsınız..sisteme riayet edenler için soruyorum..[/QUOTE]
ben yarımım son 3-4 gündür... her zaman oynadıgım kontratın yarısı....
10 milyarlık sermaye için 10 kontratın üstüne çıkmazdım... 10 sabitler gereginde azaltırdım..
ama 10 u geçmezdim... hele bu günlerde....
3500 puan gap yarısından fazlasını götürür çünkü...
bir gecede.......
44350 küçük bir drenç var
[quote=abka;35512]arkadaşlar kaldıracınız genelde kaçtır...mesela özsermayeniz 10 milyar ise kaç kontrat alırsınız..sisteme riayet edenler için soruyorum..[/quote]
bu hafta pramit sistem uguladım kazandıkca full full girdim geceye. hergeceyi bildim. dün gece ise tersde kaldım ve şuan %70 içerdeyim düne göre:(sabah 1 haftada ne kazandıysam vermişdim şuanki duruma göre 52 düşüşünden beri ne kazandıysam geri verdim az daha alırlarsa zarara geçiorum hatta:(
şunu da diyebilirsiniz sabah açılışda terse dönüp duble yapsan 1000-1500 arası bi zararla yırtabilirdin onu da denedim 43 e duble emir yolladım ama şansda lazım emrimi iletmedi sistem. normalde 09.30.01 de muhakkak iletirdi o an belki gelirdi emirde şans artık:(