Dolar 1,55,70 şu saat te sabaha pariteler bakalım nasıl yön verecek verirse tabii
Printable View
Dolar 1,55,70 şu saat te sabaha pariteler bakalım nasıl yön verecek verirse tabii
dolar 1.5000 dow 9000 beklentim
vobix, sende seç aşağıdaki klipteki kızlardan birini.. ben en çok kırmızı yemeniliyi beğendim..:D
[url]http://www.loxol.tv/videoizle_9d95302179246148e032_Arap-Kizi-Komik-Klip[/url]
uzun aradan sonra tekrar merhaba herkese,
sevgılı jerfın, vıdeolarını izledim, kırmızılıya talip yoksa ben talip olabılır mıyım:D:..:
[QUOTE=tuareg;116227]uzun aradan sonra tekrar merhaba herkese,[/QUOTE]
reco nerelerdesin sen özlettin kendini, hoşgeldin
[QUOTE=tuareg;116228]sevgılı jerfın, vıdeolarını izledim, kırmızılıya talip yoksa ben talip olabılır mıyım:D:..:[/QUOTE]
vobix izler izlemez bayıldı kaldı sanırım, ses seda yok.. sanada çölde danseden bedevi kızlar bulayım dur birbirinize girmeyin bi kız için..:D
[quote=jerfin;116230]vobix izler izlemez bayıldı kaldı sanırım, ses seda yok.. sanada çölde danseden bedevi kızlar bulayım dur birbirinize girmeyin bi kız için..:D[/quote]
sen once vobix e onerdın, eğer o talıpse ben vazgecerim, zaten geceye kısa kaldık, bir de kız ıcın kapısmayalım.
[QUOTE=tuareg;116231]sen once vobix e onerdın, eğer o talıpse ben vazgecerim, zaten geceye kısa kaldık, bir de kız ıcın kapısmayalım.[/QUOTE]
bende dolarda long kaldım n'olmuş.. bir elimde cımbız, bir elimde ayna umurumda mı borsa..:D:D
yanlız sabah erken kalkmak zorunda olmam umurumda..:..:
iyi geceler herkese....uyk
[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/4890/ceren3ho3.jpg[/IMG]
Ceren Moray 05.06.1985 doğumlu. doğumgünü de yaklaşmış reco...
Hoşgeldin bu arada.
[quote=jerfin;116232]bende dolarda long kaldım n'olmuş.. bir elimde cımbız, bir elimde ayna umurumda mı borsa..:D:D[/quote]
:D:D
sahi ya, cımbızdı:D:D
iyi geceler.
[quote=VOBiX;116234][IMG]http://img241.imageshack.us/img241/4890/ceren3ho3.jpg[/IMG]
Hoşgeldin bu arada.[/quote]
sırf senın hatırın için, yanlıs anlasılmayayım:D:D
neyse, gece gece fazla geyık yapmayalım, iyi geceler
[QUOTE=VOBiX;116234]
Hoşgeldin bu arada.[/QUOTE]
ülem bende diyom bu kızı biyerden tanıyom sankim. Korkmaya başlamıştım gayri savol xibov
[quote=VOBiX;116234][IMG]http://img241.imageshack.us/img241/4890/ceren3ho3.jpg[/IMG]
Hoşgeldin bu arada.[/quote]
nasıl ulaşırız kendisine;)
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]27 Mayıs Çarşamba Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GBP BBA Konut Kredi Rakamları (Nis) 11:30 28000 26097 Yüksek [/U]
USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (22 May) 14:00 %2,3 Düşük
[U][B]USD Mevcut Konut Satışları (a/a) (Nis) 17:00 %1,8 -%3,0 Yüksek [/B][/U]
[U]USD Mevcut Konut Satışları (Nis) 17:00 4,65Mlyn 4,57Mlyn Yüksek [/U]
[U]USD Konut Alım Fiyatları Endeksi (q/q) (Q1) 17:00 -%3,4 Yüksek [/U]
[U][B]USD Konut Fiyatları Endeksi (a/a) (Mar) 17:00 %0,2 %0,7 Yüksek [/B][/U]
USD Haftalık Petrol stokları 17:30 Orta
[B]USD FED- Geithner'n Konuşması 19:00 Yüksek[/B]
[B]USD 5 Yıllık Tahvil ihracı 20:00 Yüksek[/B]
[U][B]Türkiye Gündeminden Bazı başlıklar[/B][/U]
Hazine iç borç ödemesi 0,7 milyar TL
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[quote=kao;116200]insanın davranışları onun iç dünyasının akisleridir. Eğer insanın ruhu düzgünse onun gölgesi de daima düz olur. Eğri ağacın gölgesi düz olmaz, düz ağacın gölgesi de eğri olmaz. İnsan, bunu bilmeli ve kendi ruhunun düzlüğü ve eğriliğini ona göre ölçüp biçmelidir.üslûp, sadece sözle maksadı beyan için ortaya konan usûl ve tarz demek değil; aksine insanın her hâl, duruş ve hareketindeki yaklaşım tarzı ve eda keyfiyetini ihtiva eden şümûllü, çok buudlu, çok yönlü bir mefhumdur. İşte bundan dolayı üslûp sahibi olma, öyle kolay elde edilebilecek, herkesin kârı bir haslet değildir; o derin bir kavrayış yeteneği, engin bir firaset ister.bunların hiç birini sende göremediğim için ancak böyle zırvalayarak bu dünyadan göçüp gideceksin.Bir baltaya sap olmadan,para kazanan ama insan kaybeden bir insan müsvettesi olarak,ne yazık ki bunu göremeyecek kadar da at gözlüğüne sahipsin,hayatını voborsa daki hayattan ibaret gören bir insan olarakda nereye kadar gidersin bilmiyorum.dün neysen bugünde osun,yarında ne olacaksın onu Allah bilir.[/quote]
Bu mükemmel yazıdan dolayı teşekkür ederim.. Konuya çok isabetli yaklaşmışsın....
[quote=GOKHANFINDIK;116190]Güle güle koççç.Siz daha çok yalanırsınız.Sümüklü böceklerin açılışına katılarak kendimle alay ettiremem.Siz daha çok yalvarırsınız.Kazancınız bol daim olsun efendim.Hadi abi hadi başka kapıya.Her zaman gelirsiniz her daim kovarım.Bana adam lazım.Siz o kategoriden düştünüz.Bye.Ben kimseye kız arkadaşımın resimlerini göstermedim.Malmıyım lan ben.Allah Allah.Tövbe.Kafamısın oğlum sen.Güle güle.Davet edersen yine açılış falan size ancak benim ufak kuzenim var onu gönderirim.O sizle iyi maytap geçer.[/quote]
Gökhan yedi düzel senin kız arkadaşlarının fotoğraflarını gördü...
:mad:[quote=urungu;116241]Gökhan yedi düzel senin kız arkadaşlarının fotoğraflarını gördü...[/quote]
Yeter be kardeşim gökhan gökhan vob forumu bu bıktık artık sabah sabah ne bu ya.:mad::mad:
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
günaydın
saatlik grafiği,sistemi; msdata dan 5 daklı indirip,60 dak. periyoda mı geçmek lazım(5 daktan periyod secmek)....
yoksa direk msdatadan 60 daklıktan mı indirmek lazım....
çünkü aralarında ufak farklar var...vobun açılış ve kapanışı 15 daklıga denke geldiğinden...
boL bereketLi az hasarLı ucuyoruz kaçıyoruzdan, batıyoruz şelale leriden tüm forum dostlarımın korunması dileği ile Günaydınnnn dostLar....
[quote=urungu;116241]Gökhan yedi düzel senin kız arkadaşlarının fotoğraflarını gördü...[/quote]
Düğüne bekleriz.Eğer benim kız arkadaşımın fotoğrafı değilse yalancının annesi babası ölsün mü?.dng.dngÇok ağır oldu.İftiracılar.
Günaydın 45000 üstü 2 gün kapanış long zamanıdır.Bugün yoğun işlem yapmam lazım.Hareketli olacak gibi.Yön belirsiz imkbde.
27.05.2009 07:49:32 İLK ÇEYREKTE S&P 500 ŞİRKETLERİNİN YÜZDE 65'İ BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE KAR AÇIKLADI
Uluslararası ajanslarda yer alan verilere göre, ABD'de S&P 500
endeksinde yer alan şirketlerin büyük çoğunluğu beklentilerin
üzerinde kar açıkladı.
Buna göre, endeksteki şirketlerin 484 şimdiye kadar ilk çeyrek
karlarını açıkladılar. Şirketlerin % 65'inin karı tahminlerin
üzerinde % 26'sının karı ise tahminlerin altında oldu.
Toplamda şirketlerin karı beklentileri
Alıntıdır
vadeLi spot un 500 üzerinde buda %2-2.5 yükseliş demek oluyor kı bugün seyretmek lazım meLuL MeLüL
400 puan zararla dün kapanışda yapılan kısalar kapatıldı...sat gelinceye kadar bekleyeceğim..
[QUOTE=abka;116244]günaydın
saatlik grafiği,sistemi; msdata dan 5 daklı indirip,60 dak. periyoda mı geçmek lazım(5 daktan periyod secmek)....
çünkü aralarında ufak farklar var...vobun açılış ve kapanışı 15 daklıga denke geldiğinden...[/QUOTE]
Aslı (saatlik) varken faslına (5dklıktan 60lığa) ne gerek var ;)
cnbce gazı veriyor...[B][B]gelişmekte olan piyasalarda olası bir balon oluşacagından [/B][/B]falan bahsediyor...
yazmayam dedim ama artık yeter. burası kimsenin özel hayatının sevgilisinin karısının metresinin ve benzerinin anlatılma ifşa edilme yeri değil. vob forumu burası. adabı muaşeriyete uyunuz lütfen.
[QUOTE=abka;116252]cnbce gazı veriyor...[B][B]gelişmekte olan piyasalarda olası bir balon oluşacagından [/B][/B]falan bahsediyor...[/QUOTE]
internetten izlenebiliyormu? eğer izlenebiliyorsa link alabilirmiyim.
[quote=abka;116252]cnbce gazı veriyor...[B][B]gelişmekte olan piyasalarda olası bir balon oluşacagından [/B][/B]falan bahsediyor...[/quote]
Bence o balon oluştu hemde köpüre köpüre de ABD kendi k...nı kurtarmak için bizim balonu şişiriyor...... baLon bi patlarsa sinek gibi duvara yapıştırıcak herkezi .lelele.lelele
[QUOTE=traderx;116254]internetten izlenebiliyormu? eğer izlenebiliyorsa link alabilirmiyim.[/QUOTE]
tv den izliyorum..
Full longg.500 stop.
[QUOTE=abka;116244]günaydın
çünkü aralarında ufak farklar var...vobun açılış ve kapanışı 15 daklıga denke geldiğinden...[/QUOTE]
Aralarında 5 dak. fark var. Bazı sistemler 5 likten oluşma saatliklerde daha iyi performans veriyor, fakat saatliklerde daha fazla dataya ulaşılabiliyor.
Sisteminiz belirgin bir artı performans gösteriyorsa onu kullanmalı yoksa direk saatllikleri kullanmalı...
long devam.
arkadaaşlar vob u online izleyebileceğim bir link verebilirmisiniz...teşekkürler...
[QUOTE=traderx;116254]internetten izlenebiliyormu? eğer izlenebiliyorsa link alabilirmiyim.[/QUOTE]
[url]http://www.hyper.com.tr/tvizle.asp?t=39[/url]
[QUOTE=Dani19;116260]arkadaaşlar vob u online izleyebileceğim bir link verebilirmisiniz...teşekkürler...[/QUOTE]
[QUOTE=Dani19;108489][URL]http://www.matriksdata.com/ForJavaMatriks/borsastarVOB/JavaMatriks.asp[/URL]?[/QUOTE]
bu çalışmıyor mu?
[B]HTTP/1.1 404 Object Not Found[/B]