Sisteme göre hareket edip sistem AL da pozisyona girdik.. Çoğumuzun, bende dahil, uygulamada zorlandığımız ise nerde çıkacağımız.. En kolayını yapıp çıkmak mı? Sitemin SAT yada EXIT vermesiyle çıkmak mı.. Beklemek taraftarıyım.. zor olsada.. :)
Printable View
Sisteme göre hareket edip sistem AL da pozisyona girdik.. Çoğumuzun, bende dahil, uygulamada zorlandığımız ise nerde çıkacağımız.. En kolayını yapıp çıkmak mı? Sitemin SAT yada EXIT vermesiyle çıkmak mı.. Beklemek taraftarıyım.. zor olsada.. :)
rusya gene kapatıldı
Faizler mi artıyor yine, Teorik fiyat -800 den +380 e fırladı, spot kapalı...
[QUOTE=speedytrader;35550]rusya gene kapatıldı[/QUOTE]
düşükten short yaptılar kapattılar, yuksekten long yaptırdılar yıne kapattılar, acılısta yıne dusukten verecekler herhalde..
Rusların fena çarpacaklar...
bugün 19 eylül, ekimin ilk haftası da bayram tatili, haftaya daha çılgın bir piyasa, kim 9 günlük dow riskini alacak haftaya
arkadaslar bu arada bilmiyorum farkındamısınız ekim vadeli altın kontratlarında 263 pozısyon aralıkta ise 217 açık poz. sayısı var. Ufak ufak altın kontratlarında işlemler başladı. Umarım önümüzdeki günlerde açık poz. sayısı dahada artarak canlanır.
[QUOTE=mozkan;35553]bugün 19 eylül, ekimin ilk haftası da bayram tatili, haftaya daha çılgın bir piyasa, kim 9 günlük dow riskini alacak haftaya[/QUOTE]
salı, çarşamba satış baskısı olur..hem 9 gün riskini almayıp hemde 9 günlük repodan faydalanmak isteyenler artı kredi taşıyanlar 9 günlük faiz ödememek için satışa geçerler.... ama perşembe, cuma takasları bayramdan sonra olacağı için alışlar gelir ve yine yukarı olur diye düşünüyorum.. salıya kadar da bizde 45.800 ler görülebilir diye düşünüyorum..
[IMG]http://img369.imageshack.us/img369/913/39475175ms5.jpg[/IMG]
Dün 5 dk dip sinyali geldikten sonra aldım şu ana kadar sat yok sat derse veriririm.
[quote=mozkan;35553]bugün 19 eylül, ekimin ilk haftası da bayram tatili, haftaya daha çılgın bir piyasa, kim 9 günlük dow riskini alacak haftaya[/quote]
imkb henüz pazartesi ve cuma günlerinin tatil olduğuna ilişkin açıklama yapmadı...
tavan göründü...
vob da tavan da görmek varmış:))
[quote=volki76;35558]tavan göründü...[/quote]
:):):D