-
[QUOTE=fXci;116334]Anna ya uydum ya kırk yılda bir ... yine yaptı keleğini abi züpher calısan zistem pırtladı ... küstüm annaya[/QUOTE]
[IMG]http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Anna-Kournikova/Anna-Kournikova-26.JPG[/IMG]
Zor atmış kendini sahile. Geceyi sahilde geçirmiş zaten yalnız başına. Yazıktır gıza.
-
gider gibimi yaptı bu sindi ters ihtimalide var bunun :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/ifmni1.png[/IMG]
-
Bu imkb hacmi nasıl ya böyle 1.2 katrilyon.
-
Biraz heyacan iyi gider dedim memsa aldım
-
[quote=VOBiX;116345]Zor atmış kendini sahile. Geceyi sahilde geçirmiş zaten yalnız başına. Yazıktır gıza.[/quote]
[COLOR=#000000][FONT=Trebuchet MS][COLOR=red][B][I][U]Kumsalda[/U][/I][/B]
[/COLOR]
[COLOR=blue][I]Uzanmışım kumsala
Güneş damlar içime
Kurumuş dudaklarımda
Unutulmuş bir beste
Yaşıyorum aheste
Kapılmışım rüzgara
Savrulup gidiyorum
Şimdi çok uzaklarda
Nafile telaşlarım
Hayattan çalıyorum
Ni la bombe atomique
Un amor piatonique
Umudum yarınlarda; tatildeyim
Bir elimde ayna var
Şair beni kıskanır
Yatmışım sereserpe; sahildeyim
Ooo...[/I][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue][I][FONT=Trebuchet MS][COLOR=red]SERTAB ERENER[/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000000][FONT=Trebuchet MS]
:..:[/FONT][/COLOR]
[/I][/COLOR]
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116344]Bir küfrediyorum aklınız gider.Full long.[/QUOTE]
ben her gün ediyorum pehh
-
Ana 5 lik flata geçti.Trade longda dünden devam ediyor.15 dklık longda devam.
-
halen sat sinyali yok bende..
varmı sistemi sat a geçen arkadaş ?
-
[quote=YAVUZHAN;116352]halen sat sinyali yok bende..
varmı sistemi sat a geçen arkadaş ?[/quote]
benim 5 lik etrafında dönüyor SAT ın...bakıyorki aşağısı uçurum geri kaçıyor :::::::::
-
-
-
600 altı 5dak sat .. 350 altı 10 dak sat
-
sata geçti 1m 45.575
[URL="[URL]http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=2cuzii2sg1.png"][IMG]http://www.resimkoy.net/images/2cuzii2sg1.png[/IMG][/URL[/URL]]
-
475 ikli dibe diikat 600 üstü al olur tekrar yatay gün çarpablir
-
[quote=QUEEN;116356]600 altı[B] 5dak sat[/B] .. 350 altı [B]10 dak sat[/B][/quote]
şöyle anladım ben abla,
fiyat 600 altında kaldığı sürece 5 dk boyunca satış yapacağız paramız kadar.fiyat 350 altına sarkıncada 10 dk boyunca satış yapacağız yine paramız kadar.belirlenen süre dolunca sattıklarımızı geri alacğız.kar-zarar önemli değil.
doğru anlamış mıyım? :D:D:D:D
-
Full short hergece short artık.Bu garanti ve akbank ile zor bu gitmezzz.Pis öpüldüm ama üç günde pis öpecem.Aynı şekilde alacaklar karşılığını.
-
12000 puan düşüş bekliyorum vobtan.Bu kadar net ve eminim artık.Banko düşüş.Kaçınılmaz.
-
[QUOTE=SEYYAH;116359]şöyle anladım ben abla,
fiyat 600 altında kaldığı sürece 5 dk boyunca satış yapacağız paramız kadar.fiyat 350 altına sarkıncada 10 dk boyunca satış yapacağız yine paramız kadar.belirlenen süre dolunca sattıklarımızı geri alacğız.kar-zarar önemli değil.
doğru anlamış mıyım? :D:D:D:D[/QUOTE]
+.::: yenilere anlatalım didik...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116361]12000 puan düşüş bekliyorum vobtan.Bu kadar net ve eminim artık.Banko düşüş.Kaçınılmaz.[/QUOTE]
50000 yükselişi iptal mi diyorsun Gökhan, bu arada ben de çarpıldım kaçgündür...
-
Benden işlem bitmiştir.Full short bundan sonra shortlayan kazanır.Bu kadar net konuşuyorum.Bu garan ve akbank hepsi belli ediyor.
-
[quote=enorton;116363]50000 yükselişi iptal mi diyorsun Gökhan, bu arada ben de çarpıldım kaçgündür...[/quote]
Abi varya o kadar eminim ki bu vobtan.Burası kesin düşecek.Kesin konuşulmaz derler ama alın size kesin konuşuyorum.Tepe burası.Artmaz burası.Bu dax dow kopmuş vob eksi.Olmaz böyle.En son 94 düştü ya garantide.O olayı koparttı.Net sinyal geldi beynime.
-
dowda üç çubuğu yıkan formasyonu oluştu
Üç Çubuğu Yıkan Ayı Formasyonu üç siyah mumun da gösterdiği gibi aşağıya giden bir piyasada oluşur. Dördüncü gün açılış aşağı yönde gerçekleşir ancak bu noktadan itibaren açığa satıcılar pozisyon kapamaya başladığı için fiyatlar kuvvetli bir yukarı gidiş hamlesi yapar. Bu da piyasanın gerçek yönü hakkında soru işaretlerinin artmasına neden olur. Ancak öte yandan dördüncü günkü yukarı hareketin ilk üç günkü kayıpları telafi ettiğini de unutmamak gerekir. Eğer oluşum başlamadan önce güçlü bir aşağı gidiş sözkonusuysa, dördüncü günü sadece açığa satıcıların elverişli fiyatlardan pozisyon kapadıkları bir gün olarak değerlendirmek daha doğru olur. Durum bu ise, açığa satış pozisyonları kapatıldıktan sonra aşağı gidişin devam edeceğini beklemek de daha makul olur.
bizde de dünkü mum asılan adam..thats why short..
Muma inanma mumsuz galma..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116364]Benden işlem bitmiştir.Full short bundan sonra shortlayan kazanır.Bu kadar net konuşuyorum.Bu garan ve akbank hepsi belli ediyor.[/QUOTE]
Yine istelerse 1000 puan alsınlar deme ama alıyorlar sonra.
17:00deki konut verileri önemli oldfuüu için dünkü gibi sert harekete neden olabilecek bir veri açıklanabilir.
-
dün akşam okuyan arkadaşlar hatırlarlar. demiştimki: "dow yukarı olsa bile biz güçsüz kalıcaz. artık onlar 2 cıkarsa biz 1 cıkıcaz, onlar 1 düşerken biz 2 belkide 3 düşücez"
aynı fikrimi koruyorum. 44350 nin aşağı krıılması düşüşü hızlandırır. yurt dışı ters dönerse bugün 42875 i görebiliriz. ben izleyemiycem piyasaları. size emanet.
-
Gökan lem bence sena gıcıkh olan cebi güçhlü gözü oynaşlı birileri vborsayı okuyo olmasın :::
-
[quote=fXci;116369]Gökan lem bence sena gıcıkh olan cebi güçhlü gözü oynaşlı birileri vborsayı okuyo olmasın :::[/quote]
Eğer birileri okuyorsa haberi olsun diye yazıyorum, spottan ful garanti alıyorum, 3.94 den, cunku gideceği yer 6,00, vobda full long, neden mı?
krız falan yok, fiyatlar krız oncesını gectı, akp kapatma davası bıttıgınde 54000 gorup 45000 geri geldı,
zaten tum dunyada üertim tüketim problemı falan da yok, çok şükür finansal kriz de bitti, bir tek bankalar kredı acmıyor, o kadarı kadı kızında da olur, hele dow 10000, ımkb 40000 gecsın onun da yolu acılır.
Ha gayret PY, madem öyle işte böyle,
yılsonu da 100000 endex yapın da üstü kaymaklı baklava olsun bari:mad::mad::mad:
-
44600 den kısa..umarım çarpılmayız...çünkü yetti gayri !
-
[quote=tuareg;116370]Eğer birileri okuyorsa haberi olsun diye yazıyorum, spottan ful garanti alıyorum, 3.94 den, cunku gideceği yer 6,00, vobda full long, neden mı?
krız falan yok, fiyatlar krız oncesını gectı, akp kapatma davası bıttıgınde 54000 gorup 45000 geri geldı,
zaten tum dunyada üertim tüketim problemı falan da yok, çok şükür finansal kriz de bitti, bir tek bankalar kredı acmıyor, o kadarı kadı kızında da olur, hele dow 10000, ımkb 40000 gecsın onun da yolu acılır.
Ha gayret PY, madem öyle işte böyle,
yılsonu da 100000 endex yapın da üstü kaymaklı baklava olsun bari:mad::mad::mad:[/quote]
Bayağı teğet geçmiş o zaman.:eek:
-
sabah 44800 den beri uzun devam ediyorum nasıl sabrettim bende bilmiyorum ama
şuanki stratejim sistemin sat vermesi aynı anda dolarında al vermesiyle kısaya geçmek.
-
[quote=Larossıan;116372]Bayağı teğet geçmiş o zaman.:eek:[/quote]
teğet bile sayılmaz, sadece görüngenın yakınından gecti.lelele
-
bugün 425 in aşağısını göreceğimizi zannetmiyorum orada galiba 5lik ortalama geçiyor
-
piyasa inat ediyor yine..
475 altında sat verecek kısa periyot sistem..
-
[URL="http://img40.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1q.png]"][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/4623/screenhunter1q.png[/IMG][/URL]
5 ana flatta ,flattan çıkarsa gene dünkü gibi yaparlar inşallah çıkmaz.:pBu arada demiştim trade satta.
-
OPEL Yönetim kurulu patentlerin ve fabrikaların GM'de OPEL'e transferine onay vermiş.bu ne demek?
GM gidici... GM üzerindeki varlıkları alacaklılara kaptırmamak için diğer cebe transfer etmek demek.
GM batarsa ABD de işsizliğin %11 lere çıkması bekleniyor diye bir makale okumuştum.yani her 100 abd liden 11 i işsiz...vay anam vay...ne balon şişirmişler...
-
"[B]Facebook, yüzde 1,96 hissesini 200 milyon dolara sattı[/B]"
affınıza sığınarak oha demek istiyorum, elin adamı bir site yapsın parayı
götürsün, bizde burda birbirimizi düdüklemeye çalışalım:::
-
[QUOTE=SEYYAH;116378]OPEL Yönetim kurulu patentlerin ve fabrikaların GM'de OPEL'e transferine onay vermiş.bu ne demek?
GM gidici... GM üzerindeki varlıkları alacaklılara kaptırmamak için diğer cebe transfer etmek demek.
GM batarsa ABD de işsizliğin %11 lere çıkması bekleniyor diye bir makale okumuştum.yani her 100 abd liden 11 i işsiz...vay anam vay...ne balon şişirmişler...[/QUOTE]
Son durumda yeniden yapılanma için İflas masasına baş vuracak, ciddi sorun yok. Geçenlerde biri GM iflas masasına başvurması piyasalarda olumlu algılanır diyordu.
Sonuçta o kadar kişi işsiz kalmayacak, çalışanların bazı hakları tırpanlanacak.
-
-
Dow jones future da 8505-8565 civarı geçilmeli ki yükseliş devam edebilsin.
Geçilemezse ,kırmızı halka yönünde minimum 8320 seviyesine düşüş hareketi gözlemlenebilir.
Geçilirse, mavi halka devreye girer ve 89xx civarına kadar yükseliş hareketine sebep olma ihtimali yüksek olur.
[IMG]http://i42.tinypic.com/2s1xhjs.png[/IMG]
-
Merry teyzede dolar alıyor. Bi bildiği vardır heralde
-
usd 1,56 oldu..
pztesi 1,54 altını görmüştü..