tavandan işlem oldu:)
Printable View
tavandan işlem oldu:)
hehehee tavanın bir kademe altına satış göndermiştim gitti:)
45150 den full kısaladım kalanlarla:)
[QUOTE=lwarrior;35557]imkb henüz pazartesi ve cuma günlerinin tatil olduğuna ilişkin açıklama yapmadı...[/QUOTE]
yaptı
[quote=speedytrader;35564]45150 den full kısaladım kalanlarla:)[/quote]
spotu bekleseydiniz bari, senetlerin çoğu tavan çekti ilk seans, bakınız rusya ya
fdji flat olmuştur 11300.
1 günde he he.
[B][COLOR="Red"]"kurallara göre günlük %10 limitine varıldığında
işlemler durdurualacak, bugün için bu limit 45.200"[/COLOR][/B]
boyle kurallar mi var artik kacirmisim.
[quote=mozkan;35566]spotu bekleseydiniz bari, senetlerin çoğu tavan çekti ilk seans, bakınız rusya ya[/quote]
ii de 45175 tavan 1 kademe kalmışdı:)
gecen seneden beri ,tam 13 ay oldu takip ettiğim sistem var(uymasamda)..bir yıl olunca blançoyu sizinla paylaşmak istedim.....eyül2007 den itibaren kazanç ve kayıplar...eylül +9.000,ekim+9.500 ,kasım+8.500,aralık +6.000,ocak(2008)+8.900,şubat +9.100,mart+9.300[COLOR="Red"],nisan-1.700[/COLOR],mayıs+1.100,haziran+2.400,temmuz+8.900,agustos +3.200,eylülde(2008) şimdilik +15.300....vaybe diyorum..ama bende bunun %20 si kadar kar yok..yok baba yok sisteme mutlaka uymak lazımmış..hemde ısrarla...heray ortalama yaklaşık 23 kısa 23 uzun yapılmış...artık hiçbir sistemin yüzüne bakmam..arayış yok..ne dax,nede dow var artık...ekimde bu sistemle pozisyon almaya başlayacagım...
[quote=speedytrader;35569]ii de 45175 tavan 1 kademe kalmışdı:)[/quote]
pazartesi bir tavan daha çekmeyeceğinin garantisi mi var bu manyak piyasada,
spot %5 daha artsın eminim pişman olursunuz ama, hayırlısı olsun adınıza
[quote=mozkan;35571]pazartesi bir tavan daha çekmeyeceğinin garantisi mi var bu manyak piyasada,
spot %5 daha artsın eminim pişman olursunuz ama, hayırlısı olsun adınıza[/quote]
kapattım bile 900 den :)
[QUOTE=nyse-dj;35568][B][COLOR="Red"]"kurallara göre günlük %10 limitine varıldığında
işlemler durdurualacak, bugün için bu limit 45.200"[/COLOR][/B]
boyle kurallar mi var artik kacirmisim.[/QUOTE]
bu durum çok sakat, vobdan kazandıgınız halde para alamayabılırsınız, vob paraları aracı kurum garantısınde degıl,
bugun tavan yaparsa, butun parayı kaybeder terste olan, pekı yarın kafadan yıne tavan yaparsa, aracı kurum ters pozısyonda olandan ikinci %100 daha parayı nasıl alacak, alamıyacak, cunku adamın parası yok, her seyı kaybetmıs,
Bu nedenlede yarın kazananda parasını alamaz,ustelik ana parası da gıder,aracı kurum temınatı yetmezse, musterı paralarından karsılanır.Vob garantısınde degıl paralar.
Tavan yapsın hemen portfoyu bosaltır.Ve parayı vobdan ana hesaba cekerım...