Kısmete bak ya 875te önümde 4 adet emir kalmış.Bana sıra gelmemiş.Dow da uçarsa daha da kısmet diyecem.
Printable View
Kısmete bak ya 875te önümde 4 adet emir kalmış.Bana sıra gelmemiş.Dow da uçarsa daha da kısmet diyecem.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116547]Kısmete bak ya 875te önümde 4 adet emir kalmış.Bana sıra gelmemiş.Dow da uçarsa daha da kısmet diyecem.[/QUOTE]
bu borsa düşmez :::
[quote=mavi;116541]Sayın SEYYAH,
Bu dalga X ise, 1, 2 haftalık bir düzeltme sonrası kaldığı yerden devamı olası.Günlük göstergeler yorulduğu halde haftalık bazda kısa bir süre düşüş onları rahatlatabilir.Asıl önemlisi İMKB100 aylık bazda geçen ay al verdi.1, 2 hafta ile sınırlı bir düzeltmede EFG elindeki kontratlara yenilerini de ekleyerek Haziran vade max. ta kapatabilir.Piyasa öngörüsü bu ise ve tutarsa, son 2 vade de güzel kazanmış olur.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
sevgili mavi,
dipten başlayan bu hareket zirveden başlayan düşüşün düzeltmesi ise hedef çok daha yukarılardadır.[COLOR=red][B]XU100[/B][/COLOR] için sıralı FIBO hedefleri [B][COLOR=blue]29.850/35.365/39.829/44.300/50.650[/COLOR][/B]...ilk 2 hedef zaten vuruldu.fakat dalganın bölünmesi gerekiyor.benim görebildiğim kadarıyla bölünmüş değil.dipten başlayan çıkışın düzeltmesi gelmeli.henüz gelmedi...fakat gelmeli...
2,5 ay oldu neredeyse yükseliyoruz...ortada hala düzeltme yok...günlük göstergeler patlamış artık...bu 2,5 aylık yükselişi artık zaman olarak mı düzeltirler yoksa fiyat olarak mı yoksa hem fiyat hem zaman olarak mı bilemiyorum.fakat ortada hala düzeltme yok.
okuduğum kadarıyla DEVİR'de düzeltme bekliyor.hatta 44.500/45.000 uygun SHORT yeridir yazmıştı bu hafta sonu.zaten şu saatten sonra düzeltme bekleyeni değil beklemeyini döverler...en fazla 1 hafta daha bu şekilde yukarıda tutabilirler bence.ardından düzeltme şart oğlu şarttır...benim beklentim hiç değilse tüm çıkışın %50 sinin geri verilmesi...
tüm yukarıda söylediklerim bu yukarı hareket zirveden başlayan tüm düşüşün düzeltmesi için geçerli.a-b-c düzeltmenin c si ise zaten yeni DİP'e yöneleceğiz demektir bu çıkış bittiği anda.
dax dow 250 dolar karla kapatıldı.
djı 1 m 8444 long...
djı 5m 8.460 longa geçti...
[URL="http://[URL]http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=jdd1ctk6bz.png"][IMG]http://www.resimkoy.net/images/jdd1ctk6bz.png[/IMG][/URL[/URL]]
[quote=SEYYAH;116549]
...zaten yeni DİP'e yöneleceğiz demektir bu çıkış bittiği anda.[/quote]
Sayın SEYYAH,
Artık düzeltme yapması gerektiği konusundaki tespitlerinize katılıyorum.EFG ile ilgili yazınızı alıntıladığım yazım,sadece EFG için zorda kalırsa diye [B]üzüldüğünüz[/B]([B]?[/B]):))) için Haziran vadede beklediğimiz düzeltme sonrası çıkışın devamıyla üzülmenize gerek kalmayabiliri hatırlatmak içindi.
Bol şanslar...
MTX kullanıcılarına,
Gece MTXi açık brakmıştım. Bu akşam eve geldim, mtx in tüm menüleri Türkçeden İngilizceye dönmüş.. Sorun o değil de, bu işten fena halde huylandım... Acaba MTX in içinde bu dilin seçilebildiği bir yer var ve gündüz yeğen lerim oynadı da mı değişti yoksa bunu MTX mi yaptı..hani sistemlerin çekimesi falan!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=Astatin;116553]MTX kullanıcılarına,
Gece MTXi açık brakmıştım. Bu akşam eve geldim, mtx in tüm menüleri Türkçeden İngilizceye dönmüş.. Sorun o değil de, bu işten fena halde huylandım... Acaba MTX in içinde bu dilin seçilebildiği bir yer var ve gündüz yeğen lerim oynadı da mı değişti yoksa bunu MTX mi yaptı..hani sistemlerin çekimesi falan!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Kedidir kedi :::
aste belki güncelleme yapmıştır. emma öyle bisey oluyosa valla çok ayıp ederler
bu hareketler çok belli düşüş geliyor bugünden sonra tam emin oldum 45000 tepemiz oldu
bu kadar sert iniş çıkışlar adım gibi eminim yükselişin bittiğinin habercisi ama bu hemen yarın 3000-5000 puan düşeceğimiz anlamına gelmiyor, böyle sert hareketler önmüzdeki günlerde devam edecek bence
daha önce hiç yazmamıştım ama gerçekten bundan sonra artık her gece olmasada çoğu gece şort en fazla flat olurum long yasak:)
[QUOTE=Astatin;116553]MTX kullanıcılarına,
Gece MTXi açık brakmıştım. Bu akşam eve geldim, mtx in tüm menüleri Türkçeden İngilizceye dönmüş.. Sorun o değil de, bu işten fena halde huylandım... Acaba MTX in içinde bu dilin seçilebildiği bir yer var ve gündüz yeğen lerim oynadı da mı değişti yoksa bunu MTX mi yaptı..hani sistemlerin çekimesi falan!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Ben sizi aile boyu borsacı biliyordum ama yeğenler bile MTX kurcalıyorsa siz sülale boyu borsacısınız herhalde. .kom
MAtriks>Setting bölümünü bir kurcala belki bi şey çıkar.
matriks fdi saatlik grafda
05,02,2008 den önceki veriler yok
bu sorunu nasıl halledebilirim
[quote=Astatin;116553]MTX kullanıcılarına,
Gece MTXi açık brakmıştım. Bu akşam eve geldim, mtx in tüm menüleri Türkçeden İngilizceye dönmüş.. Sorun o değil de, bu işten fena halde huylandım... Acaba MTX in içinde bu dilin seçilebildiği bir yer var ve gündüz yeğen lerim oynadı da mı değişti yoksa bunu MTX mi yaptı..hani sistemlerin çekimesi falan!!!!!!!!!!!![/quote]
matriks en tepede çanak butonu var onun yanında da msn benzeri bir adam
ona tıkla al sana inglizce bi daha tıkla türkçe
[QUOTE=mozkan;116559]matriks en tepede çanak butonu var onun yanında da msn benzeri bir adam
ona tıkla al sana inglizce bi daha tıkla türkçe[/QUOTE]
Asti önce adama rica et. Ters biri çıkar dövmeye kalkar sonra dürtükleyince .dng
Bu akşam kim tutacak bakalım seni dji yarında vobu hak getire..dng.dng
[QUOTE=Larossıan;116561]Bu akşam kim tutacak bakalım seni dji yarında vobu hak getire..dng.dng[/QUOTE]
iyi akşamlar spot vadeli fark açılmıştı düşüş fazla etkilemez bana göre vobu.
[B]herkese bol kazançlar[/B]
[quote=Leblebi;116562]iyi akşamlar spot vadeli fark açılmıştı düşüş fazla etkilemez bana göre vobu.[/quote]
Etkiler.:(Uzun kalmasaydın iyidi be arkadaşım yeni gördüm pardon.Seans izlememişmiydiniz poz. uzun değildir inşallah.Gerçi daha yeni başlıyor düşüşde hayırlısı olsun.
[QUOTE=Larossıan;116564]Etkiler.:(Uzun kalmasaydın iyidi be arkadaşım yeni gördüm pardon.Seans izlememişmiydiniz poz. uzun değildir inşallah.Gerçi daha yeni başlıyor düşüşde hayırlısı olsun.[/QUOTE]
yok ben dolar longum.seans da izlemedim bu gün.
[IMG]http://i43.tinypic.com/152kzv7.png[/IMG]
[quote=Leblebi;116565]yok ben dolar longum.seans da izlemedim bu gün.[/quote]
Çok güzel sevindim.:D
bu borsa düşmez :::
bugün yabancı kurum çok dolar aldı yarın iyi olur.
fXci yılanı ::: bu borsa düşmez :::
IMKB100 İlk 31300e ordan yukarı 33300 e tepki sonra düşüşün devamı 26000e
[IMG]http://i44.tinypic.com/vf82hk.png[/IMG]
[QUOTE=Larossıan;116569]bugün yabancı kurum çok dolar aldı yarın iyi olur.[/QUOTE]
dolara çok atlayan olmuş silkeleme yapmışlar gün içi kısa vade dolardan ekmek yidirmiyorlar orta vade maliyette düşükse sorun olmaz gibi.
Bugün son dakika numara yapacaklarını bildiğimden gün içi stoplarımı kaldırdım, gerçi kaldırmasaydım gene shotlardımda, aşağıdan olurdu malı kaptırırdık.
[quote=fXci;116570]fXci yılanı ::: bu borsa düşmez :::
IMKB100 İlk 31300e ordan yukarı 33300 e tepki sonra düşüşün devamı 26000e
[/quote]
Herkesin bir yılanı var. Benim olmadı. huuuuuuu üüüüüüüüü
Denize mi düştüm ne? :D
uzuncu arkadaşlar bugun dow 8350 direnir yarın da fiture artı olur 8600 deki kuvvetli fibo direncine son bir atak daha yapmasını bekliyorum ama bu sizin için tepeye giden son şans olabilir degerlendirin derim
bugün hiç final günü gibi değildi özellikle spotta...bişey eksik...SHORT um short olmasınada bişey eksik...ya da eni sonu benide paranoyak ettiler ::: .kom
[QUOTE=excali;116573]Herkesin bir yılanı var. Benim olmadı. huuuuuuu üüüüüüüüü
Denize mi düştüm ne? :D[/QUOTE]
herkesin bir yılanı var ..durur içerisinde... durur içeerisinde oyy oy:::
üzülme seyyyah dostum en geç bir haftaya bizim bayramımız başlayacak inşallah
[quote=SEYYAH;116575]bugün hiç final günü gibi değildi özellikle spotta...bişey eksik...SHORT um short olmasınada bişey eksik...ya da eni sonu benide paranoyak ettiler ::: .kom[/quote]
Millette psikoloji bırakmadılarki çoğu arkadaş flat kalmıştır.:confused:
kısa süreler de zig zag çizip üçgen formasyonları yapması mevcut hareketin elliot taki dördüncü dalga olma olasılıgını çok arttırıyor bu da beni daha çok ümitlendiriyor tabi ki ayı pozisyonum için
[quote=abdullah yıldız;116577]üzülme seyyyah dostum en geç bir haftaya bizim [B]bayramımız [/B]başlayacak inşallah[/quote]
deliye (bana) hergün bayram :::::::::
ayrıca 1 hafta uzun bir zaman VOB için.bir an evvel düşmeye başlarsa piyasa mesut ve bahtiyar oluruz.
zaten bugn öğleden evvel talimatı verdim ya ben...GÖMÜN dedim öğleden sonra vermeye başladılar piyasaya :::
destur almadan iş yapamazlar :p
[QUOTE=SEYYAH;116575]bugün hiç final günü gibi değildi özellikle spotta...bişey eksik...SHORT um short olmasınada bişey eksik...ya da eni sonu benide paranoyak ettiler ::: .kom[/QUOTE]
sende gokanı aratmıyon he...... bişey eksik bişey eksik ::: :D
[QUOTE=unlimitted;116327]€/$ gümleme, ve dolayısıyla $/TRL patlama hazırlığı yapıyor.
di mi Jerfin? :D
Not:
yorum pozisyon gereğidir. maliyetim oldukça iyi, lütfen bu yoruma bakıp pozisyon almayınız.[/QUOTE]
di orti..:..:dolarda operasyonlara pazartesi başladım ..lelele
[quote=fXci;116581]sende gokanı aratmıyon he...... bişey eksik bişey eksik ::: :D[/quote]
onun bişeyi ile benimkisi farklı.o herşeye bişey diyor.ben sadece bişeye bişey derim.
yalın bi şekilde izah etmeye çalıştım.umarım anlaşılmıştır :p
[QUOTE=SEYYAH;116583]onun bişeyi ile benimkisi farklı.o herşeye bişey diyor.ben sadece bişeye bişey derim.
yalın bi şekilde izah etmeye çalıştım.umarım anlaşılmıştır :p[/QUOTE]
E o herşeye bişey diyosa... Onun bişeyi senin bişeyini kapsar:::
Sana bişey diimmi ::: ANNA ziestenova cortta kapattı emma çok zinyal vermeye başladı gene..... bu gız yarın yukarı gap yapmaz inşallah.
[quote=fXci;116584]E o herşeye bişey diyosa... Onun bişeyi senin bişeyini kapsar:::
Sana bişey diimmi ::: ANNA ziestenova cortta kapattı emma çok zinyal vermeye başladı gene..... bu gız yarın yukarı gap yapmaz inşallah.[/quote]
ANNA bekarsa ondandır fcxi.:::
[quote=SEYYAH;116575]bugün hiç final günü gibi değildi özellikle spotta...bişey eksik...SHORT um short olmasınada bişey eksik...ya da eni sonu benide paranoyak ettiler ::: .kom[/quote]
Bu eksikliği bende gördum bu yuzdden hiç işlme yapmadım sadece seyrettım her zaman Zort da asılan ben sadece seyrettım belkı çok utulmenın mı desem yoksa senin bahsetdıgın eksiklik mi ? bilemiyorum düşüş oldugu dakıkalar sadece vob makas ta yedi spot da ole ahım şahım düşüş yoktu 300 poınt düşüşte bile 30 endeks in alayı yem yeşildi N hikmetse spot para girişi artıda duruyordu bi ara eksiye gecti tekrar yükseldı mal yedırıyorlardı sankı bir yerde okudum bugün yükselişin başladıgında borsamısa musallah olan fon da çıkış başlamış sanırım bu deLLama fon amudu ile götürmesin diye dolarda yukselik normal oluyor bu hali ile ama hala bi eksiklik varrrrrr