Ama köpek tasmayı kemiriyor. kurtulacak.
Printable View
Ama köpek tasmayı kemiriyor. kurtulacak.
Selam herkese aranıza şu gariban kardeşinizi de kabul edermisiniz?Vobta bir ilkle daha karşılaştık.
[QUOTE=teo;35651]Yurt dışı strong trende geldiği için Uyumsuzlukları pas geçmek lazım Mbm,
Bizde daha trend başlamamış gözüküyor.[/QUOTE]
sn jelibon sn fahri ve sn teo siz yapmayın bari...
dün çöküyordu bugun kurtuldumu bu adiler..
bugündemi yüzde 5 çıkacak......
yapmayın yahu....
fdow un klasik oyunu bu.......
biraz yukarı çıkıp sonra aşagı yıkılır fdow dedim...
biraz yukarı çıkacagınıda söyledim...
şimdi o safhanın içinde..
sonra yıkılma başlar.....
[QUOTE=terastockgokhan;35655]Selam herkese aranıza şu gariban kardeşinizi de kabul edermisiniz?Vobta bir ilkle daha karşılaştık.[/QUOTE]
Geç otur.
Merhaba
bilgi; garanti bu hacim patlamasından sonra 3,36 ve altında kapatırsa şimdilik buraya kadarmış derim...
[QUOTE=mbm;35656]sn jelibon sn fahri ve sn teo siz yapmayın bari...
yapmayın yahu....
sonra yıkılma başlar.....[/QUOTE]
yok ben artık sinyale bakacagım, dun dıpte long yap dedı, yapmadım,sabah aldım.
SAt gelsın satacagım...
Teknik bir arıza(hastanın delirmesi) sebebiyle VOB dataları durmuştur bilginize...
Biraz da geyik, nasılsa işlem yok.
Arıza giderilince bol şanslar...
merak ediyorum lutfen cevap verin bugun [COLOR="Red"]short[/COLOR] yapipda para kazanan varmi
[QUOTE=mbm;35656]sn jelibon sn fahri ve sn teo siz yapmayın bari...
yapmayın yahu....
sonra yıkılma başlar.....[/QUOTE]
Bugün çılgınlık günü.. Dowa değilde Rusyaya bakmak isteyebilir piyasalar.. Bugün sn abka da belirtti, sisteme uyup dowa daxa Ahmete Mehmete bakmayı bırakmamız en doğrusu.. Sistem Al ve tutta.. dow a bakmamak lazım..
[quote=terastockgokhan;35655]Selam herkese aranıza şu gariban kardeşinizi de kabul edermisiniz?Vobta bir ilkle daha karşılaştık.[/quote]
hoşgeldin Osman, yoksa Ronaldinho mu demeli,
insan biraz daha yaratıcı bir nick seçer yav...
Tera Gökhan....
Abooo, desutsche heyecan yapıyor, tahatayı açarım bak aaa diyor :), tüh yaaa, heyecanlı günmüş, ama malesef ben bi yakınımı doktora götürmekle meşgul oldum, neyse , dün akşamki yorumlarda boşa çıkmış, sanırım artık tavanlara tabanlara alışacağız, ne zaman kadar ABD de başlayan küresel kredi krizi son bulana kadar diyorum.
Peki nerden anlıyacağız bunun son bulduğunu ki? herkes bu soruyu soruyor, son bulduğunda borsa dip değil, dipten yukarı dönmüş olacaktır diyorum, bu yüzden, küresel kredi krizi en dan dunlu günlerinde, krizlerinde grafiğine bakıcaksın, başlangıcı, tepe noktası ve tepeden dönüş noktası vardır, birde dip yapar, ama krizin grafiği dip yapınca buna kriz yok denir.
Şimdi tepeye çıktık bu hafta, bakalım haftaya tepede kalmaya devam edecekmiyiz, yoksa, bundan bikaç ay sonra krizin daha büyük bir gürültüyle gerçek sesi vermesini, gerçek tepe noktasına ulaşmasınamı tanık olacağız? işte bu periyodda yaşanacak olumluk içinde olabiliriz, yada tepeden dönüş içinde.
Ben daha çok tepeden dönüş değilde, bikaç ay sonra çok zor durumlardan bahsedileceğini düşünüyorum, yeni yönetim krizle bu kadar boğuşabilecekmi bakalım, ABD de seçim var unutulmamalı, saygılar.
Sistem ne derse doğru der sisteme uymak lazım.