gulppppp
Printable View
gulppppp
hörş yavaşş
yuhaaaa
ivit...astatinin lonk olması harbi tehlikeliymiş...işin gomiği hala longum...düşün..ben..
way**..bi ara 1000 puan artıda olan pozisyon -300 piana döndü eyimi..üerrkkk
fıs fıs fıs 3,5 3,5 3,5
para sorun deilde... besililerin haklı çıkması benim için çokk beyük şok olur..üüwwww
lonk devam...arttırdım bıraz daha burdan
ula ne güzel umreye gitcektim ben ya....
duygusal davrandık..15 dklık sistem 100600 dan sat verdiğinde en azındanflatsek eyiydi... ha hala longa inanıorum (!), o ayrı ama 400 puan profiti teyk edip buralardan lonklardık demi yine illede lonklanacaksa..yada 5 dklığın al vermesini beklerdik filan
[quote=Astatin;431668]günaydın pilgrimler...
şinci aklımda ne var? hani 2-3 hafta oncemiydi neydi; vob 102 lerde iken, ula bu muzakare işi onemli orda iyi gelişmeler olursa bu randırıcı etki yapar ama meselem şu; tıpkı daha önceki kredü notu artışları öncesindne olduğu gibi, piyasa bu tür iyi gelişmeler öncesi mutlaka bi terso hareket çekiyor..en az 1 teminta bıharlaştırma mesafesi kadar demüştüm... ama bunu nereden yapacak meçhul de demiştim..netekim lebron 109000 a kadar aldı amma sonrasında 11000 puan da çaktı mudis açıklamalarını bahane ederek...Eğer [B]100275 üzeri günlük kapanış yaparsa[/B] (ekteki kırmızı indik) long düşünmeye başlayabilirim...ancak yeni poz açmak konusunda biraz sabırlı olacağım...bu kez şorttan aldığım paraları yedirmeyeceğim palatron a .. ha kesin düşüş bittimi diyorum, hayır debiki.. amma sanki şu an 51 long-49 şort....aceleci davranmamka lazım,hülülülüllülü hareketler olsa da iki taraf için de alert verecektir earlier warning bulletin babında[/quote]
bu muhim hacılar...
100100 den 99600 e kadar verişte stop mu patladı ne...
gel yiğidim aftlo verek omuz omuza..100200 maliyetli 2k longa 99950 den 2kladıraç daha ekledim....100275 üstü/altı kapattığı günlük tarafa bir kontrat buhar mesafesi yazar 1-2 hafta içinde kanaaatimce..
[quote=ATHLON;431831]100100 den 99600 e kadar verişte stop mu patladı ne...[/quote]
I hope..fakat halla gıllı durumlar
trendde açtıı marjı kullanıo köpoolusu ona yanıom ben hacı...ha bı de şu besiliye dalasım var şuvanda ayrı...hiçbir yerde çıt çıkmıo piyasada...ölüm sessizlii size yemınle
altınla korale ol...ikiniz birden yukselın **
petrole vurdu
[quote=ATHLON;431838]trendde açtıı marjı kullanıo köpoolusu ona yanıom ben hacı...ha bı de şu besiliye dalasım var şuvanda ayrı...hiçbir yerde çıt çıkmıo piyasada...ölüm sessizlii size yemınle[/quote]
abi bir tv de bir besili duyarsan "biz demiştik, hatta seans içi 101000 de ikili tepe yaptı graşar bu" felan diyen..haberim olsunki lonkları arttırırız belki::::o
[quote=Astatin;431833]gel yiğidim aftlo verek omuz omuza..100200 maliyetli 2k longa 99950 den 2kladıraç daha ekledim....100275 üstü/altı kapattığı günlük tarafa bir kontrat buhar mesafesi yazar 1-2 hafta içinde kanaaatimce..[/quote]
99950 den açtıklarımı 100050 den verdim..silkeleyecek bu belli..üww
üzüldüüm, aşağıdaki 500 kontarata vurup 1000 puan düşürmesi...garan akkız işc hepsinin kademeler nanikk
ula nerden aklıma geldi de bı ara parababası mı ya da ona benzeyen nıklı bı abı vardı...10 tane trader ı vardı...ozel uçakla gelıp gıdıodu TR ye..:))
hay allam ne alaka..:)
[quote=ATHLON;431845]üzüldüüm, aşağıdaki 500 kontarata vurup 1000 puan düşürmesi...garan akkız işc hepsinin kademeler nanikk[/quote]
2 galdıraç hala lonkum aftlo nema problema..hem o kısımda 100 pian kar etmiş:::kar varsa sorun yoktur.. yannız uyarayım 5 dklık vob grafa bak..bu tepki yukarı çok hacimsiz
[quote=Astatin;431848]2 galdıraç hala lonkum aftlo nema problema..hem o kısımda 100 pian kar etmiş:::kar varsa sorun yoktur.. yannız uyarayım 5 dklık vob grafa bak..bu tepki yukarı çok hacimsiz[/quote]
evet hacı gördüm...uwww
Çok kötü...
RMI , gerçek zamanlı veri akışını kesmiş. Paralı yayına geçti herhalde?
pala anlaşalım..100275 üzeri kapat bugünü..geceye lonk gireyim..icabında sabaha -1000 puan gap çakarsın benim poza..he ne diyon
bu tahvil ve usdtry ne ayak **...yoksa globa graş geliyoda müzakere falan sallamayacakmı ipnur
şayet yükselirse ve acıkdg yukselırken daha da eksılere gıderse o kadar fecı raatlarım ki ben bile şaşırırım bu feciiliğe..
[quote=Astatin;431710]olası procekşın...
1) Besililer olumsuz yada flat demeye devam eder. Amma piyasa yükselmeye devam eder.
2) Müzakerelerle ilgili kısa vadede olumlu gelişmeler olur.
3) Piyasa ranmaya devam eder ve besililer bu kez "durum değişti, bu işin kamu maliyesine yılda 10-15 milyar dolar artısı var. Ayrıca K.ırak petrolleri bop v.s. v.s. Mal almak lazım der"..Piyasa biraz daha ranar eski zirve yenilenir.
4) a) Bu noktadan sonra graşışı başlar. Bu durumda önceki zirve olan 109000 EW cilerin 3 ü, sonraki düşüşteki 97xxx EW 4, 3 nolu maddedki zirvede 5 olur:)
b) Piyasa graşmaz realizlerle devam eder. Bu kez kredi notu muhabbeti bir kez daha ısınır. EW ci bakış açısıyla daha 3 ü yaşamamış bile olabiliriz. :)
..............
yada bütün bunlar hikayedir. [B]Bu hareket ve yükselişin içinde müzakereler zaten fiyatlanmış olabilir.[/B] Fırsat bulan büyük yatırımcı maldan çıkar.. 5 imiz 3 e yakın seviyelerde çift tepe ile bile olabilir. (bunun için, by nin öngördüğü yakın gelecekte bir global graşış olması lazım..yoksa by laf olsun fiyatlar yükseldi deyu maldan çıkmaz elbet..velakin borsamızın F/Klarıda baya yüksek seviyelere geldi. Bu F/K larla alıcı kalmaları için, bu paydanın K kısmı, yani kazanç kısmının gelecekte hızlı artacağını düşünüyor olmaları lazım.. ve son olarak, inceden seçim dönemi yaklaşıyor..Her seçim döneminde kamu maliyesi gevşer piyasada para bollaşıri kamu yatırımları artar bu da borsayı olumlu etkiler..Amma bütün bu maddelerin h angi sırayla piyasa gündemine oturacağını iyi takip etmek lazım..Sonuçta öngören değil, zamanlamayı doğru yapan kazanır..
ve tabi hemen bugün graşmaya başlayabilir mi..elbette başlaabilir :)hörmetler[/quote]
yoksa...üww..uslanmaz ayu olarak ve şu an lonkk olarak, aklıma geliyor naappiimm..üwww
[quote=ATHLON;431847]ula nerden aklıma geldi de bı ara parababası mı ya da ona benzeyen nıklı bı abı vardı...10 tane trader ı vardı...ozel uçakla gelıp gıdıodu TR ye..:))
hay allam ne alaka..:)[/quote]
.dng.dng.dng
[quote=ATHLON;431856]şayet yükselirse ve acıkdg yukselırken daha da eksılere gıderse o kadar fecı raatlarım ki ben bile şaşırırım bu feciiliğe..[/quote]
raatlamak ne demek, ben titrer ve ******rım:::
[quote=Astatin;431862]raatlamak ne demek, ben titrer ve ******rım:::[/quote]
ittire ittire,kapattıra kapattıra ve geçen haftaki kendi shortlarını kapata kapata..uww...
olur mu acep...
bende eskilerden bir özdeyiş hatırladım..AOP...AOP...AOP (Alacaydik o puanları)
geliyi vecihi yine
gışş gışş ula
hareketlere bak ya..şuursuz
[quote=Astatin;431865]bende eskilerden bir özdeyiş hatırladım..AOP...AOP...AOP (Alacaydik o puanları)[/quote]
ula Astatin lonk trende oturmak senin neyine..sabah 1000 puan kar brakmış lonklar..kapat get işte..üwwww..
AFTLLOOO 75o den iki kaldıraç daha lonk vurdum..anca ve kanca:::
[quote=Astatin;431872]ula Astatin lonk trende oturmak senin neyine..sabah 1000 puan kar brakmış lonklar..kapat get işte..üwwww..
AFTLLOOO 75o den iki kaldıraç daha lonk vurdum..anca ve kanca:::[/quote]
ondan sonra, yok efendim sisteme uysaydık falan :..::..:
adam dakkalıkta 2li dip yaptı, helal olsun :D
saldırın hacılar kefereye...
[quote=Astatin;431872]ula Astatin lonk trende oturmak senin neyine..sabah 1000 puan kar brakmış lonklar..kapat get işte..üwwww..
[B]AFTLLOOO 75o den iki kaldıraç daha lonk vurdum..anca ve kanca[/B]:::[/quote]
nedeni... riskli de olsa 5 dlıklarda fiyatın ikili dip veya yeni dip yapması ama bu PUPUların bozulmaması idi ek long ypama noktam...ikili dip yaptı ve pupular kol gibi kaldı bozulmadı...Allah razı olsun pupular...
[IMG]http://i49.tinypic.com/20qjqc5.png[/IMG]
yürü lan durma..durursan sıkarım toynağına...camışşşş